Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Anca am uitat sa iti raspund la intrebare. La birou trebuia sa ma intorc in septembrie dar din motive de proiecte personale am mai amanat putin (cei doi ani de concediu expira in august). Acum nu stiu ce sa fac caci firma la care eu ar trebui sa ma intorc proiecteaza mai mult pt oltchim iar acolo nu e prea roz situatia. sefu nu ma mai streseaza sa ma intorc. daca ma intorc cred ca va trebui sa renunte la doi colegi care nu prea au experienta. Asi fi vrut sa merg la alta firma dar lor le trebuia proiectant pe inalta tensiune si eu nu ma puteam autoriza dacat daca lucram la ei o perioada. Au fost de acord dar criza asta si-a facut simtita prezanta si la ei asa ca nu isi mai permit sa faca angajari. |
E cam nasol si mai ales acum cand nu prea se fac angajari
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
tuinea spune:
Buna dimineta!
Sarut mana Pisi de de cafelute si bunatati. Eu m-am alinita si la miscare ca deobicei de la 7 de dimineta: telepatia cred.
Si eu am vazut mielutii tai si tare draguti si frumosi si toate cele nice despre ei. Si noi o sa incercam sa o invatatm pe Roxy sa merga anul asta fara roti ajutatoare dar ca si Nico zic ca va fi ceva bataie de cap...
Nico ce bine ca o sa ai un pic de respiro. Draguta foc bona ta ca si a mea care este precum doamna cu catelul: unde se duce ea o ia si pe Roxy a mea. Rar asa de treaba. Cat despre servici acum stiu ca suntem in post si n-ar trebui sa zic asa ceva: daca tie iti este moale nu te m-ai gandi la altceva...
Andra felicitari pentru examen! Unde este cinstea?
Anca din pacate eu nu te pota ajuta cu nimic ca doar inginer electronist sunt, fara proiecte, fara nimic. Cand vad aici ca toata lumea are proiecte peste proiecte parca ma intreb ce fac eu ...
Eu am decat unul si si asta imi da batai de cap.
Ancuta unde esti mama? Mai scoate nasul din computerul lucrativ si mai treci pe le noi. ca stiu ca esti super ocupata!
Va pupic si va zic, ca poate cine stie ce se mai intampla, weekend placut!
Cristina
Andra.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Andra felicitari pentru examen! Unde este cinstea? Cristina |
Vine.... Vine !!!!!!!!!!!
Asa ca , si pentru cine doreste avem si , eventual chiar o .
Si nu in ultimul rand pentru toata lumea.
nma spune:
Andra multumim de tratatie. Eu am sarit peste bere, poate diseara merge una, dar am luat portie dubla de cafea.
AncaD sa imi spui exact ce ti-ar trebui. sa imi dai si adresa de mess.
Cristina nu am parte de respiro, eu o sa lucrez, dar macar pustimea o sa profite de vremea calda si aer ceva mai curat.
Ma enerveaza ca e asa de frumoas afara si eu butonez . Alex ar fi vrut sa mergem la muzeul satului.
nma spune:
Azi e randul meu sa fac cinste cu , ceiut, si.
Sunt singura acasa asa ca am facut putina miscare si acum sunt gata de munca. Am alergat putin afara si mi-am adus aminte de vremurile bune cand alergam pe malul Oltului km. Imi e dor de acele vremuri. Nu stiu de ce acum nu imi fac timp.
tuinea spune:
Buna dimineta!
Sarut mana Nico de tratatie! Eu ma inscriu la niste ceai ca asta imi place cel mai tare si sa fie si de tei ca sa ma linisteasca la cerebel.
Sarut mana Andra de cinstea facuta! Si eu am gustat din tot.
Eu am vb cu Roxy de dimineata acum si se duce la zoo iar eu sunt geloasa ca vreau si eu cu ei ... Eh 3 saptamani si ii vad din nou. Abia astept!
La mine este innorat. Aseara aplouat ca deh dupa 2 zile frumoase trebuia sa mai vina si ploaia...
La mine ca si la Nico munca ca la nebuni. Ieri am plecat la 7 de la laborator si tot n-am terminat dar sper sa termin azi.
Va pupic si sa aveti ozi superba!
Cristina
iepumic spune:
Dragelor, salutare. Am fost super prinsa asa ca am absentat dar am citit printre randuri din urma si Andra, FELICITARI PENTRU EXAMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V-am pus niste poze DE AICI INCOLO fiindca v-ati plans ca nu am pus destule poze ultima oara (adevarul este ca nu prea am facut poze in ultima vreme).
Va pup, poate reusesc sa ies si eu din casa astazi, daca s-o trezi Iepu, ca e asa de frumos afara!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Anca pozele dar si comentariile. Nu m-am prins pe unde v-ati plimbat in ultimele poze?
Felicitari Andra!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Andra.C spune:
Neata fetele
vad ca nu a dat nimeni pana acum, asa ca luati de la minesi pt ca tot e duminica de ce sa nu adaugam si da mai putinica sa nu ne
La noi e soare si cald afara, asa ca am planuit sa mergem pana la zoo cu ai mici
Super pozele Anca, adevarul este ca era cam mititel paharelu'
Va pe toate