Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Parca m-ati mai linistit putin. Nu stiu de ce a spus doctorita mea ca bebe al meu e "urias". La aproape 31 saptamani avea 1800g si mi-a spus ca daca merg in ritmul asta sar peste 4kg si ea nu vrea asta. Si asa m-a programat la cezariana la 38sapt jumate pe 12 mai, dar in functie de ecograful din Aprilie 20 poate o sa ma programeze mai repede. Nu stiu ce sa zic ca asa imi spunea si de Andrei ca am burta mare si ca el e mare si s-a nascut la 39 saptamani si avea 3kg fix. Voi ce ziceti? Sa il las pe bebe pana pe 12 mai chiar daca ea zice sa il fac mai repede?
Mai am 3 saptamani de munca....Pe mine nu ma deranjeaza condusul, doar ca uneori am impresia ca nu mai am reflexii bune. Dar nu am incotro, daca as lua autobuzul as face 2 ore pana la munca. Eu lucrez in constructii si sefii mi-au comandat pentru bebe o salopeta de constructii minuscula cu logo-ul companiei. Abia astept sa vina. Si o sa incerc sa fac rost si de o casca de protectie tot minuscula.Cand o sa termin munca o sa incerc si eu sa pun niste poze cu noi, la munca nu am cum si nici pozele voastre nu pot sa le deschid. Dar sa va spun sincer nici nu prea imi place sa fac poze, mereu am impresia ca sunt prea grasa, fiind si mica de inaltime, cu burta mare parca sunt o minge uriasa.
Patutul leagan tine cam 3 luni si daca bebe e maricel si mai putin.
AMR putin. Pupici
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria Bunica multumesc! In sertar baiatul meu si-a adus aminte de mare- mi-a rasturnat sarea si baga mainile prin ea!
Anamaria ma bucur pentru ca bebe e bine!
Lauraa eu intelesesem ca ti s-a blocat stickul cu foto a lui bebe (4d)! Scuze!

Pe mine azi m-a "ars" pe gat rau! Se zice in popor ca arsurile din ultimul trimestru indica si faptul ca ii cresc parul si unghiile!ea! Davdi a fost aproape chel pana la 1 an! Dar a fost dulce asa! Se poate sa fie si pentru bebe apasa pe ficat /fiere, dar sarcina mea e joasa...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Eu am cumparat pampers marimea 2! Asa am avut si la primul! Baxurile mari se gasesc mai greu- doar la Selgros si Carrefour! Astea mici nu sunt convenabile la pret! Scutece din alea impermeabile de la Happy am gasit in Carrefour cu 8lei! Sunt utile la schimbat, am auzit ca le folosesc mamicile pe pat dupa cezariana si in caz ca se rupe apa!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alberta, ce simpatica trebuie sa fie salopeta si ce dragut ca s-au gandit la asa ceva !!!sa-i faci poze neaparat.

Si mie au inceput sa nu mai imi functioneze reflexele cam cu 2 saptamani inainte sa il nasc pe Matei, asa ca am renuntat la masina dupa ce era sa-l pup pe unul in fund la semafor si nici macar nu aveam viteza..pur si simplu nu am percutat suficient de repede si de apasat pe pedala. Nu eram decat in intersectie la Arcul de Triumf, nu faceam mari ravagii...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Dicirstea tare faza! Cred ca te-ai speriat un pic!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alynta, scuze eu, ai dreptate; cu stik-ul nu am mai putut face nimic.Dr meu e de garda pe 31 si poate incerc iar; pupici si multumesc de intrebare

eu tocmai am iesit de la stomatolog, sunt la birou la Radu, mi-a facut anestezie locala ca nu mai putea dr sa imi scoata nervul; sper sa nu fie probleme

va scriu de acasa

pup

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna , fetele!
Acum am ajuns si noi de la serviciu....ne miscam asa greu , mai am putin si o sa ma rostogolesc.
Maria,Laura,otilia , bebe beca,oanaMVT,Ramona ,blue ,felicitari pentru bebeii grasunei si sanatosi si/sau pentru vestile bune de la doctor.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Cristina ,alex , alynta,bebe beca[/b,am vazut numai burtici frumoase si pitici frumosi in poze....
Si gogosica mea face scandal mare in burtica ,mai nou se impinge rau de tot cu funduletul sau cu capul pana simt ca nu mai pot sa respir.Daca o mangai usor in locul in care se impinge se muta ...ce sa-i faci ,s-a micsorat garsoniera ,grasunica a crescut....ma bucur ca ma lasa inca sa dorm , si spre surpinderea mea dorm chiar bine...
Offf,imi pare asa rau ca sunt atatea fete care au probleme cu banutii,tocmai acum cand se apropie venirea lui bebe ...ne alaturam si noi voua.Asta e , noi sa fim sanatosi ,de bani ne vom descurca noi cumva .Noi avem acum de platit facultatea mea si a sotului ,licenta mea ,revizia la masina ,plus ca nu am cumparat nimic inca pentru bebe si o tona de facturi.

[b]Carla ,phillip
,sanatate multa si sa treaca raceala repede.
Noi ne-am hotarat la patut de panza ...e mai usor de manevrat si mai putin riscant pentru bebe si ...mai ieftin.

Mirela 28 minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Citeam intr-o zi la nasterea unei stele povestea unei mamici...si la un moment dat am citit ca l-a trimis pe sot sa-i cumpere sacosi de plastic pentru ca la spital nu o lasau cu geanta de voiaj.Stiti ceva?

Mirela 28 minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

, ma primiti si pe mine?
Am lipsit cam multisor..am renovat intre timp casa. Sper sa intru mai des de acum incolo. Intre timp am intrat in prenatal, am inceput sa am contractii cateodata si nu prea imi prieste ce mananc, nush de ce am impresia ca ne pregatim de intalnire
Scutece pentru inceput eu stiu ca pampers sunt cele mai bune chipurile au nustiu ce strat superabsorbant f bun la inceput cand e kk des si moale. Altfel eu sunt fan Fixies si Libero, din pacate primul e de negasit si al 2-lea doar numere mari. Patut eu am si travel si de pal, sunt pro primul, la cel de pal fii-mea dormea de-a curmezisul si ramanea cu picioarele prinse intre zabrele si urla toata noaptea.
Dici fain rau roiboos, eu am primit de curand din Taiwan o bucata de oolong de la mama lui si intr-adevar e sampania ceaiurilor, momentan eu ma mobilizez sa gasesc vestitul ceai de frunze de zmeur.
Va pup.
Nemo esti prin zona, ce mai zice amikul?

Mihaela 32+Dorotea-Natasa & Irina-Anastasia nov. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Blue..grija mare..nu vreau sa ma mai repet,ca sa nu devin cansiva si sa te supar..
Miruta..multumesc!!Incet,incet..le rezolvati voi pe toate..
Mh..bine ai revenit..am crezut ca ne-ai uitat..Ai grija de tine si fii optimista,bebelina ta va mai sta la caldurica..vei vedea!!Am vazut la semnatura si numele..foarte frumos si original
Alberta..eu zic sa mai astepti pana pe 20aprilie la eco si in functie de ce afli atunci..pui in balanta ..si te decizi daca sa accepti sa nasti mai devreme sau nu...Frumos gestul sefilor tai..abia astept sa il vad pe bebe constructor.Poate iti faci curaj sa pui si cateva poze..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput