Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 18
maria_bunica spune:
In legatura cu patutul..noi am ales sa folosim de panza din mai multe considerente(cele amintite si de voi)....printre care si estetic...mie imi place mult mai mult ca cel de lemn!!Oricum,il vom primi cadou de la sora sotului..eu doar trebuie sa il aleg..![]()
Laurraa...nu cred ca folosea medicul anestezia locala daca iti facea rau tie si lui bebe..nu te ingrijora..
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
miha, bine ai revenit si sa te bucuri de apartamentul renovat.
maria, pe unde te-ai plimbat azi?
laura, sunt sigura ca dr a folosit doza minima de anesetzic. deci ramane pe maine cu teza?
mirela, multam de urari. si eu sper sa treaca.
eu v-am zis ce patuturi am, basinetteul ala miut pana la 3 luni, apoi patut de lemn. a fost super ok pt philip.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
xeloxel spune:
buna seara la toate fetele, mi-a trebuit multttttttt timp sa imi aduc aminte parola de la site ca sapot intra.Nu stiu daca ma mai tineti minte ca n-am intrat de foarte mult timp, am fost foarte ocupati cu diverse chestii si timpul asta asa repede trece si a trecut, parca zboara.Mi s-a schimbat si DPN-ul, nu mai este 5 iunie cum era ci 27 mai si nasc prin cezariana m-a anuntat medicul.De acum o sa fiu mai activa - daca ma mai primiti printre voi, desigur - caci sunt acasa zilnic si mai trag cu ochiul la voi.

xelo 12 +
Ramona.P spune:
Fetele...ma uitam la listuta noastra si primul DPN este pe 1 mai...si e Picky....dar eu parca prevad ca in 2-3 saptamani ne apucam si incepem cu galeriile si scoatem agitatele 

Ce ziceti?! ![]()
Eu va las acum....mi-a venit sotul de la munci si mergem sa cumparam ceva de papa....ca am o pofta...dar nu zic...sa nu mai corup...

Ramona
28+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
oana_du spune:
Laura, bafta multa cu referatul! Stiu bine cat este de stresant si de mancator de nervi, dar am certitudinea ca te vei descura excelent!! Cand este sustinerea tezei?
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
33+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 7 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
xeloxel spune:
am descoperit cum se modifica semnatura si mai am de adaugat ca voi avea un baietel 
xelo 30+
oana_MVT spune:
Mie imi in ultimele 2 luni mi-au facut numai eco vaginal sa imi masoare colul. Ieri am intrebat daca nu se vede colul la eco normal si mi-a aratat cat de rau se vede mai ales ca bebele avea capusorul in cale. Eco vaginal nu prezinta nici un risc.
Otilia nu vreau sa te sperii dar eu mi-as verifica glicemia. Macrosomia e determinata in cele mai multe cazuri de diabetul gestational.
Noi am folosit patut de panza la Tudor si tot de ala vom avea si pentru Eduard. Cat e bebele mic folosim partea de sus. Al nostru are si masuta de schimbat atasata.
Multumesc fetelor care mi-au transmis incurajari.
Eu sunt stresata cum ma voi descurca si daca imi voi reveni cand se va naste bebele. Mie imi tremura picioarele daca ma misc mai mult de 5 minute. Ma "legumizez" pe zi ce trece.
Mie mi-e pofta de piftele si nu are cine sa imi faca

Mama mi-ar trimite pe net daca ar putea![]()
mami de Tudor si
32+ cu
Eduard
maria_bunica spune:
Xeloxel..bine ai revenit si felicitari pt baietel!!
Ca sa pui ^
la semnatura..trebuie sa scrii intre paranteze patrate baietel..![]()
Philip..pai am fost la analize dimineata..apoi pe la nepotel in vizita,ne-am jucat ce ne-am jucat in casa si apoi a vrut cu mine afara...si i-am facut baiatului pe plac..mai ales ca a vrut sa mergem numai noi doi
si bebe
(asa a zis)..a binevoit pana la urma sa il luam si pe el..
Si am ajuns acasa pe la ora 13..am facut ceva de papa repede,ca sotul imi facuse curatenie..si dupa ce v-am citit pe voi la nani cu noi,ca eram obositi..![]()
Oana_MVT..cu siguranta iti vei reveni dupa nastere..ma uit la mine,ca daca am o zi in care lenevesc mai toata ziua..abia ma ridic sa merg la baie si zici ca sunt bolnava ,asa ma simt..chiar daca nu am nimic...la tine e normal sa te simti asa,mai ales ca stai numai in pat..Imi pare rau de pofta..dar poate se indura totusi cineva sa iti faca..
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_MVT spune:
Fetelor ce ziceti de asta?
http://clothing.cafepress.com/item/romanian-parts-infant-bodysuit/342654711
Mi se pare cool
mami de Tudor si
32+ cu
Eduard