Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

fetelor, va pupam si noi!
am reusit sa citim tot din urma..si sunt happy ca nu a apucat Maria sa citeasca catalogul..ca m-as fi dacut de ris . am "lipsit" motivat pentru ca nu am reusit sa ma loghez deloc la DC de la birou, nu stiu din ce motive "tehnice". de acasa as fi incercat, dc bursucul m-ar fi lasat sa traiesc si eu un pic ca o mamica normala :). dinsul e f agitat in ultima perioada..chiar trebuie sa va spun ca alaltaieri seara m-am cam tavalit pe jos de rau ce mi-a fost..ma "boxa" numai in ficat cu piciorusele lui mici, fierea o aveam pe git si pe nas..plus o stare de ameteala continua..parca pleca casa cu mine cind in stinga cind in dreapta..si odata cu casa..pleca si burtica mea..se stringea ghem-ghemulet in stinga si dupa citeva secunde zvignea pur si simplu in partea cealalta..efectiv imi dadusera lacrimile. "l-a bagat in sedinta" tata lu'bb si l-a rugat sa se linisteasca ca asa nu se poate, i-a vb frumos, l-a mingiiat si la pupat mult, dar bb cred ca nu intelegea limba in care i se comunica ca nu vroia sa ia atitudine neam..asa ca in final..intre drumurile la baie si pat..am adunat vreo 4 ore se somn toate.si alea trase de par..

felicitari fetelor pt bb sanatosi si grasuni!
noi aveam 1600gr la 29 sapt, dna dr a spus ca "aratam" de 31, dar suntem in grafic, DBP 7.82, totul normal..dna dr zicea zimbind.."cred ca danseaza frumos, nu?"

ar trebui sa ne apucam si noi sa facem bagajelul pt spital..si intr-adevar, fetelor..buna intrebarea legata de patut, mai ales pentru noi, cele care suntem la "prima experienat" de genul acesta. eu ma gindeam la unul de pinza- tot din cauza posibilelor loviri, dar ma colege care mi-au spus ca mai bine unul de lemn pentru ca e mai mare si il putem tine mai mult, cel de pinza cedind mai repede..

Carla , imi pare tare rau ca treci prin asemenea clipe, acum cind ar trebui sa fii mai linistita! nici noi nu stam extraordinar cu banii, chiar am fost la banca sa vb sa imi re-esaloneze un credit dat fiind faptul ca in CIC voi avea alte venituri si nu imi voi mai permite sa platesc rata, si se pare ca nu se poate..nici macar o refinantare a creditului in aceeasi banca..deci trebuie ori sa caut o alta banca, ori sa imi tai de la gura!
mai citesc si revin..

ana-maria 31 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

anamaria imi pare rau ca bursucul te faulteaza asa de tare.
pe mine inca nu ma doare nimic, probabil ca e vorba de pozitie. si oricum fiere nu mai am de multa vreme...
dici daca ai facut doar vreo 2-3 poze peste, se pot recupera celelalte. ceaiul de la celmar era pt copii si pt adulti separat?
multumesc pt info, o sa caut si pe cei de la pampers cu 2-5 kg.
cat despre patut eu chiar nu am ce comenta. am chiar la alegere. o alta fina de-a mea imi da patutul din material textil, pe care fiica-sa nu l-a folosit decat maxim 2 luni, deci e ca nou, iar sora-mea imi da patutul de lemn. momentan il prefer pe cel din material textil pt ca are fundul pe mai multe trepte de inaltime. si ma gandesc ca nu imi va fi chiar usor sa ma aplec foarte mult peste marginea patutului. la cel de lemn fundul e fix si e chiar destul de jos.
ioana nu ai fugit cu rebeca la balet?

Vine bebica .... +33
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Azi am fost cam plimbareata...asa ca abia acum am apucat sa va citesc prima data..
Otilia..wow..ce grasunel..Felicitari pt vestile bune!!Sa fii cumintica..mai ales acum ca mai e putin..
Alynta..scump tare finutul...si are niste falcuteeeee,sa le mananci nu alta!!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!Am vazut si cateva poze haioase cu piticul tau...alea din sertar sunt tari..
Laurraa..multumesc!!Bebelina ta e o finuta..nu o mai compara cu alti bebei...e destul de bine la 1,600 kg..si plus ca are timp sa mai creasca...stai linistita!!Felicitari pt vestile bune!!
Strunfita..felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebelina maricica!!
Carla..era de asteptat o noapte asa rea..mai ales ca sunteti cu totii gripati!!Multa sanatate si refacere rapida..Spor la treaba...dar ai grija de tine,te rog...sa nu cumva sa depui prea mult efort...
Ramona..imi pare rau ca inca esti in perioada nasoala fara somn...voi sa fiti sanatosi ca va platiti si facturile..mai sunt si luni proaste..
Blue..bataita...ia nu mai face tu chestii daca trebuie sa fii cumintica...hai,ca mai e putin si nu trebuie sa te impotmolesti tocmai la mal...ai facut atata efort sa fie bine pt bebe..mai rezista putin!!
Strunfita...multumesc!!
Nicuratze..multumesc!!Te asteptam cu vesti bune de la eco!!
Alynta..spor la facut bagajul!!
Bebe_Beca..felicitari pt grasunica si ai grija de tine (pt restul)...mai ales ca ai facut totul bine pana acum si bebelina a stat bine la caldurica..
Cristina..haioasa rau camasuta..Iar tu ai o burticaaaaaaa...ce repede creste..
Anamariacs..ai aparut la timp..,ai presimtit tu ceva..Ma bucur totusi sa aud ca nu ai intrat din cauza de bebe sau probleme technice..si nu alte probleme de sanatate..Fii fericita ca e asa zglobiu bebe...iti va fi dor de perioada asta!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

saluti

tocmai mi a plecat moasa....m a mai linistit, a facut un monitoring si totul e ok, faa contractii...insa mi a spus ca trebuie sa stau in pat fara sa fac nimic caci daca azi s au calmat nu inseamna ca au trecut de tot.
Ca cica daca ai mai mult de 10 pe zi atunci incep sa scurteze colul...deci cat mai mult la pat si cand o sa treaca de tot pot sa ma apuc incet sa mai fac chestii.
A zis ca colul isi revine daca stau intinsa cat mai mult si bb se deplaseaza si nu mai apasa pe col.
Inca 4 saptamani cel putin trebuie sa am mare grija...
Deci cam asta e, am zahar in urina...ceea ce nu e bine asa ca fara zahar de acum in colo.

NOI
Cristina 30 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Laura, Strumfita, BebeBeca, anamariacs, felicitari pentru bebeii sanatosi pe care i-ati vazut la ecografii!!! Daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze!
Carla multa sanatate si tie si alor tai.
Am impresia ca se aduna o tona de chestii stresante pe capul nostru fix acum cand ar trebui sa ne relaxam.
ely, acum am vazut mesajul tau in legatura cu problema catelusei. La catelusa mea dura 2 saptamani si nu suporta sa ii punem nimic. Se curata singurica (ca o bujie).
Am vazut scutece Pampers "newborn" intre 2 si 5 kg in Carrefour si in Selgros. Cred ca voi incepe sa iau. Dupa nasterea lui bebe ma vad preocupata cu alte lucruri decat shoppingul si ma gandeam sa imi fac stocuri. Neaparat vreau sa iau un pachet de cearceafuri absorbante pentru pus in pat si in masina, in cazul in care mi se rupe apa.... si sa incep sa fac lista cu lucrusoarele pentru maternitate.
Va pupam pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
33+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Anda, Maria
multumim pentru cuvintele frumu..si pt incurajari!
eu ma gindesc ca dc acum e asa..apoi peste vreo 2 sapt ce o sa fac? nu o sa mai stea linistit deloc!

ana-maria 31 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanatate multa tuturor celor ce bolesc alaturi de mine.
felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii si pupici multi.
laura, bafta maine!

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Anamaria, se pare ca ai acolo in burtica un fotbalist desi cred ca nu e prea placut cateodata...

Bebelina mea se impinge doar cu piciorusele in partea stanga si sta acolo o vreme de nu pot sa mai respir...burtica e si foarte sus si am probleme cu respiratia si din cauza asta...

Maria, merci de aprecieri, imi place foarte mult camasuta, e haioasa rau si burtica e destul de mare, ca doar avem o bebelina mare

Cristina 34+ Alessia Nicola

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Anamaria ... legat de miscarile bebelusei ... subscriu si eu.Am momente cand as urla ca un lup noaptea la luna...Dar decat sa nu o simt cu zecile de ore,parca prefer sa ma doara si sa stiu ca e ok

Ramona 28+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

laurraa, multumesc pentru urari. eu stiu ca bursucelul meu este cam grasan (manca-l-ar mama), mi-a spus dr.iliev cand am fost la morfo fetala. atunci, la 21 saptamani, ar fi trebuit sa aiba cam 400 - 450 g, insa el avea aproape 700 g. si tot dr. iliev mi-a spus ca va avea peste 4 kg (el a scris si pe foaie, la obs: fat macrosom, adica mare) asa ca...
multa sanatate tie si bebelinei tale!

30+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput