Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 13
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Am intrat sa vad ce mai faceti inainte sa-mi aduca mobila, deja nu mai pot sa pun aspiratorul si sa mai strang prin casa, a ramas sotul sa termine. Strunfita, bunicul are apartamentul lui, dar creditul ipotecar este pe al nostru, fiindca atunci cand am avut nevoie de ajutor au disparut toate rudele si prietenii, chiar si cei mai apropiati. Stii cum e, cand iti merge bine si imparti de toate in stanga si in dreapta, ai multi prieteni. Cum ai nevoie de ajutor, dispar toti, si mai ales rudele cu bani. Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Mare dreptate ai, din pacate am trait o poveste asemanatoare in familie (parintii mei), atata timp cat le-a mers bine, chiar foarte bine la un moment dat, era plina casa de lume, apoi, brusc, tata nu a mai avut aceeasi functie, casa s-a golit treptat, treptat si toti prietenii/rudele s-au dus...
Ma rog pentru voi sa iasa totul bine, sa treceti o data peste toate problemele astea.
Un
mare de la mine!
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
CarlaV spune:
Strunfita, noi am avut de panza si nu am gasit o saltea care sa ne placa, asa ca am facut o saltea ortopedica Siesta pe comanda. Patutul are dimensiuni atipice (100x70 cm) si salteaua a costat destul, asa ca il vom folosi pe acesta.
Si mie mi-a fost frica sa nu se loveasca de cel de lemn, dar s-a lovit si de marginile de la acesta cand incepuse sa se ridice in picioare si se tinea de margine. Acum nu stiu cum e mai bine dar eu altceva nu mai iau.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kiralina spune:
Noi ne gandim sa luam bebelinei un cos-leagan pt bebelusi. Asta ar fi pt inceput in loc de patut. Imi si place cum arata, e f sweet, si mi se pare practic ca e pe roti, plus ca e micut si in primele luni as vrea sa doarma cu noi in camera, si avem un dormitor destul de inghesuit.
Fetele care au mai avut bebei, ce ziceti, pana la cate luni as putea sa folosesc leaganul?
arata ceva in genul asta www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628
28 saptamani cu 
strunfita spune:
| citat din mesajul lui kiralina Noi ne gandim sa luam bebelinei un cos-leagan pt bebelusi. Asta ar fi pt inceput in loc de patut. Imi si place cum arata, e f sweet, si mi se pare practic ca e pe roti, plus ca e micut si in primele luni as vrea sa doarma cu noi in camera, si avem un dormitor destul de inghesuit. Fetele care au mai avut bebei, ce ziceti, pana la cate luni as putea sa folosesc leaganul? arata ceva in genul asta www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628 28 saptamani cu ![]() |
Pana pe la 5 luni maxim, ca incep sa se rostogoleasca, sa se prinda si sa se traga din patut si riscul sa pice e mare.
Nu mi se pare ca merita investitia, oricum trebuie sa-i iei apoi si un patut normal. E dragut tare, dar eu nu-mi permit sa dau banii pe 2 patuturi.
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
blue77 spune:
noi o sa luam iar un pat de lemn, aici se pune un tour de lit se numeste si nu risca sa se dea cu capul, avem deja un pat de panza dar nu mi se pare pare practic caci trebuie sa te apleci sa l pui pe bb si sa l ridici...ala din lemn are o parte reglabila.
Asa arata un tour de lit http://www.vertbaudet.fr/Fr/tour-de-lit-bebe-theme-campagne.htm?ProductId=3_0_0_70230_3007_75_VB
exista si in marime care face turul patului
NOI
Cristina
30 + 2
Yoan Christian si Marc
(28.08.2004)
AMR 9
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui blue77 Lauraa, Alynta, Otiliapfelicitari pt bebeii grasunei ![]() Alyntacica la al doilea bb vine mai repede ca primul....si mai usor in mod normal, tre sa avem grija |
Ce bine ar fi sa fie mai usor! Si sa vina si mai devreme, ca abia il astept!

Fetelor eu la dilatatie 3 muream de durere! Poate ca am fost indusa si durerile au fost deodata si intense! Cand aud ca la dilatatie 7, Carla conducea... Si sa nu ma credeti o plangacioasa! D-ra dr. ma laudat
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kiralina spune:
strunfita, clar o sa ii luam si un patut normal. Acum dc l-as lua nici nu stiu unde l-as pune. Trebuie reorganizata casa - nu avem o camera pt bebe, mai stam si la socrii si e complicat. Ma gandesc ca dupa cateva luni, i se va ceda si bebelinei o camera. Acum oamenii inca nu constientizeaza...
Mai ma gandesc... oricum nici noi nu stam bine cu banii, chiar din contra. Dar cum spunea cineva mai devreme, noroc ca nu avem credite.
28 saptamani cu 
otiliap spune:
laurraa, felicitari pentru bebelina! nu cred ca e chiar asa de micuta. eu am gasit pe net ca, la 30 saptamani, bebe ar trebui sa aiba intre 1.300 si 1.800 g si intre 36 si 43 cm. deci, e bine. la mine e diferenta mare, caci bebe are 2.500 - 2.600 g, dar dr. spune ca e bine, ca e doar mai grasan el. iar DBP-ul este 8,2 cm. cica iar este bine. laura, te rog sa-mi dai si mie site-ul ala de care spuneai, cu masuratorile.
carla, nu-ti fa griji pentru bebelina ta. are timp suficient sa creasca. tu insa, ar trebui sa ai ceva mai multa grija de tine.
in privinta calciului ai perfecta dreptate, stiu ca provoaca contractii, dar dr. mea a spus ca doar calciul efervescent provoaca contractii. voi vedea. daca se inmultesc contractiile, voi renunta. oricum, multumesc pentru sfaturi. esti tare draguta, ca de obicei.
ai mare grija cu mutatul mobilei. poate ai timp sa faci si ceva poze cu mobila, sa vedem si noi. 
30+
si arina (22.04.1998)
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui nicuratze Alynta,sa-ti traiasca finutul,ce bine se distra el in sertarul cu alimente! |
Cel din sertar era fiumiu! Finul e cel inhalat de baie ablbastru cu margine rosie! multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bbee spune:
Eu cred ca sunt ultile amandoua, adica si patut pliant de panza (pentru vacante), dar si patut obisnuit din lemn. Fetita mea nu a dormit bine in patul pliant niciodata pentru ca de fiecare data cand se intorcea de pe-o parte pe alta in somn salteaua facea zgomot (am cumparat si saltea speciala pentru pat pliant dar degeaba). Cu toate astea a fost indispensabil in vacanta si vizite prelungite. Pe de alta parte patutul din lemn e mai rigid si intr-adevar copilasul se poate lovi in somn dar asta se preintampina cu aparatoare de pat, cel putin pana pe la 6 luni.
Acum are 2 ani si deja de 3 luni am trecut la pat de o persoana pentru ca a cazut cateva ori catarandu-se pe marginea patutului :-(