Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa, Strunfita felicitari pentru copii sanatosi!
Lauraa ti-a mai facut poze? Le-ai mai recuperat pe cele vechi?! Multumesc!
Carla multa sanatate tie si sotului! Sa folositi sanatosi mobila!
Sa stiti ca eu ma apuc sa pun una alta in bagajel, ca am somat pana acum si nu am facut-o! Daca ma i-a pe NV (=neveste!)!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motiana spune:

Buna albinutelor. Felicitari celor care si-au vazut minunile la eco, sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine. Eu sunt in saptamana 27 si vroiam sa va intreb despre miscarile bebicilor. Voi cum ii simtiti? Eu am zile in care se misca aproape mereu si apoi isi ia cate o zi de pauza cand il simt mai usor si nu asa de des? Oare e normal la 27 de saptamani? Am fost saptamana trecuta la eco si totul era in ordine. Stiu ca fiecare sarcina e diferita si bebicii au personalitati diferite, dar vroiam sa stiu cum ii simtiti voi.

[motiana] 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

noi o sa luam iar un pat de lemn, aici se pune un tour de lit se numeste si nu risca sa se dea cu capul, avem deja un pat de panza dar nu mi se pare pare practic caci trebuie sa te apleci sa l pui pe bb si sa l ridici...ala din lemn are o parte reglabila.
Asa arata un tour de lit http://www.vertbaudet.fr/Fr/tour-de-lit-bebe-theme-campagne.htm?ProductId=3_0_0_70230_3007_75_VB

exista si in marime care face turul patului

NOI
Cristina 30 + 2 Yoan Christian si Marc (28.08.2004)
AMR 9

super interesant si dragutz; si eu stau in dubii cu patul mai ales ca acum stam in chirie si abia din toamna ne mutam la casa noastra si o sa fac mobila acolo; dar vazand ce ai pus aici ma gandesc ca e ok pat din lemn si se potriveste la orice mobila.As fi luat din panza cu gandul ca mai merg la parinti

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

laurraa, felicitari pentru bebelina! nu cred ca e chiar asa de micuta. eu am gasit pe net ca, la 30 saptamani, bebe ar trebui sa aiba intre 1.300 si 1.800 g si intre 36 si 43 cm. deci, e bine. la mine e diferenta mare, caci bebe are 2.500 - 2.600 g, dar dr. spune ca e bine, ca e doar mai grasan el. iar DBP-ul este 8,2 cm. cica iar este bine. laura, te rog sa-mi dai si mie site-ul ala de care spuneai, cu masuratorile.

30+ si arina (22.04.1998)

Multumesc frumos de explicatie; pai de aia ma gandeam mai ales ca am vazut ca noi avem aceeasi varsta a sarcinii si bebe tau e cu aproape 1000 grame mai mare, dar fie care bebe e cu "ramajul" lui si mai ales ca tu ai baietel si fetitzele sunt mai slabutze
Iti pun site-ul numai caa cum nu merge sa intru pe el.Il pun acum si il pun si mai tarziu cand mi se deschide.http://babymed.com/index.html
pupici si felicitari pentru un asa voinicel

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Lauraa, Strunfita felicitari pentru copii sanatosi!
Lauraa ti-a mai facut poze? Le-ai mai recuperat pe cele vechi?! Multumesc!
Carla multa sanatate tie si sotului! Sa folositi sanatosi mobila!
Sa stiti ca eu ma apuc sa pun una alta in bagajel, ca am somat pana acum si nu am facut-o! Daca ma i-a pe NV (=neveste!)!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Multumesc!
Deja de bagaj?Asa repede?
Didi pierduse pozele si nu mai avea sa puna; sau sory daca gresesc
pupici

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Alynta,sa-ti traiasca finutul,ce bine se distra el in sertarul cu alimente!

Cel din sertar era fiumiu! Finul e cel inhalat de baie ablbastru cu margine rosie! multumesc!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Alynta,,scuze,l-am vazut si pe bucalat,asa-mi trebuie daca trag cu ochiul la voi de la munca.

elena,27 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motiana

Buna albinutelor. Felicitari celor care si-au vazut minunile la eco, sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine. Eu sunt in saptamana 27 si vroiam sa va intreb despre miscarile bebicilor. Voi cum ii simtiti? Eu am zile in care se misca aproape mereu si apoi isi ia cate o zi de pauza cand il simt mai usor si nu asa de des? Oare e normal la 27 de saptamani? Am fost saptamana trecuta la eco si totul era in ordine. Stiu ca fiecare sarcina e diferita si bebicii au personalitati diferite, dar vroiam sa stiu cum ii simtiti voi.

[motiana] 27+

ohoooo, fetele stiu cat ma "plangeam" eu la 27 de saptamani ca nu o simt.Doar asa ffff firav si cateodata imi statea si 24 de ore fara sa o simt; si acum e fff lenesa.O simt dimineatza, putin in timpul zilei daca are chef si un pic seara
stai linistita mai ales ca ai doar o sapamana de cand ai fost la dr si tutl e bine

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Noi ne gandim sa luam bebelinei un cos-leagan pt bebelusi. Asta ar fi pt inceput in loc de patut. Imi si place cum arata, e f sweet, si mi se pare practic ca e pe roti, plus ca e micut si in primele luni as vrea sa doarma cu noi in camera, si avem un dormitor destul de inghesuit.

Fetele care au mai avut bebei, ce ziceti, pana la cate luni as putea sa folosesc leaganul?

arata ceva in genul asta www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=628

28 saptamani cu

Nepotul meu a cazut cu tot cu asa ceva pe la 3 luni si putin. O sa vezi tu cat il vei tine acolo, in functie de cum se va dezvolta.

Ioana 34+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Boooon, hop si noi. Ne-am intors de la medic, avem o bebelina de 2,4 kilograme +- 400 gr, este totul bine, in continuare colul scurtat si contractii, dar nu mai este nimic nou.
Carla, in continuare un virtual, ca mai mult nu pot face pentru a te ajuta si imi pare rau...

Vad ca vorbiti de paturi, noi avem si de-ala si de-ala, mai ales ca plecam mult si avem nevoie si de unul pe care sa il luam cu noi. In plus, pentru primele luni avem si un cosulet pat, pe care sa il plimb prin casa, dupa mine.
Nu pot sa citesc din urma tot tot, am luat pe sarite, am vazut si niste poze, Alex si Laura, sunteti foarte frumoase
Acum vreau sa ma odihnesc putin si la 3 juma plec cu fata la balet...

Pupam!

Ioana 34+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daa, eu eram cu pozele pierdute si aveam unele cu Matei pictat muschetar, la o petrecere. Nu se mai pot recupera

Bebe beca, bine ca e bine, unde duci fata la balet?

Am cautat un ceai, altul decat cel de chimen si anason de care m-am saturat si am decis sa iau o pauza pana nasc, ptr ca mie nu-mi place apa.

Ia uitati ce am mai gasit, in caz de interes:
Ceaiul rooibos sau ceaiul rosu african
Planta rooibos este des folosita in Africa pentru prepararea ceaiului care poate fi baut cu lapte si zahar. Aceasta planta creste doar in regiunile Cederberg si Western Cape. Mai este numit si ceaiul rosu. De catva timp este prezent si in farmaciile si magazinele de la noi.

Varianta pentru copii este un supliment nutritional antialergenic care poate fi administrat inca de la nastere. Este foarte bun impotriva colicilor abdominale, insomniei, alergiilor alimentare, crampelor stomacale si eczemelor. Si nici nu trebuie indulcit suplimentar pentru ca are un gust natural placut. Pentru o siguranta mai mare acesta este deja pasteurizat si sterilizat.

Ceaiul rooibos este solutia folosita de trei decenii incoace in Africa de Sud, cu incredere de catre mamicile si copii lor, iar mai recent de toate mamele din lume.

Puteti trata cu el febra mare. Ceaiul calmeaza si induce un somn linistit atat copiilor, cat si mamelor. Este perfect contra durerilor de cap sau starilor de nervozitate.

Cercetatorii au descoperit ca ceaiul rooibos are proprietati antialergice, antibacteriale, antispasmodice, antivirale, antioxidante, previne imbatranirea prematura, are putin tanin, este bogat in minerale si este anticancerigen. Mineralele continute sunt cupru, fier si potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan si magneziu. Cercetatorii japonezi au numit acest produs, ceaiul vietii lungi.

In 1968 medicul Annique Theron a descoperit ca ceaiul rooibos are si efecte in folosirea lui externa. Acesta calmeaza si vindeca pielea iritata. S-a lansat si o linie de produse pentru ingrjirea pielii pe baza plantei rooibos.

Ceaiul poate fi consumat de intreaga familie. Astfel toti se vot bucura de efectele sale.

gradinamea.ro

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput