Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Lauraa, ma bucur pentru vestile bune de la eco. Se pare ca bebelina mea este cea mai mica, avea 650g la 25 sapt. 
Alynta,
, te inteleg, si eu imi fac griji sa nu nasc pe nepregatite.
Otilia, iar aud de calciu??? Nu se ia in timpul sarcinii fiindca declanseaza contractii. Si nu cred ca este atat de mare deficienta incat sa justifice riscul.
Anda, mie mi-a fost atat de bine la prima sarcina incat nu voiam sa nasc mai repede, nu s-au umflat picioarele desi erau 40 grade afara, nu ma simteam prea grea, nimic.
DanaMi, imi pare rau ca nu te simti bine la volan, eu numai acolo imi revin
. Si prima data mi-a fost atat de bine incat am condus in travaliu, cu contractii la 3 minute su am ajuns la spital cu dilatatie 7.
Ely,
, astept si eu sa iasa soarele. La catei nu ma pricep, imi pare rau.
Maria,
, esti o draguta mereu.
Oana_MVT, sanatate multa, imi pare rau pentru col. Of, la tine si prima sarcina a fost cu stress? La mine a fost super, in afara de greturi. Hai ca o sa fie bine
.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ramona.P spune:
Buna ziua la burtici!!!(nu zic neata ca eu sunt treaza de la 5 dimineata...si adormisem la 3
)
Am intrat doar sa citesc si sa va salut ca nu avem noutati!
Felicitari pt bebelusii vazuti la eco...
Fetelor cu probleme ... 

ca nu va pot ajuta altfel...cel putin legat de bani...eu si sotul avem 10 lei pt inca 6 zile si suntem si putin in urma cu facturile de luna asta;multumim lui DD ca nu avem rate sau credite.
Mi-au placut toate pozele...ce burtici mari si mumoase aveti 
Multa sanatate tuturor...
Carla,legat de bb2 sa nu fi ingrijorata...are timp sa creasca....daca nu pana la termen....creste dupa ce se naste...asa ma incurajez eu...Si a mea avea la 24 sapt si 2 zile 680 de grame...asa ca...
Nu mai stiu daca trebuia sa mai spun ceva/cuiva....daca uit....iertare!
Ramona
28+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
blue77 spune:
Lauraa, Alynta, Otiliapfelicitari pt bebeii grasunei
Alyntacica la al doilea bb vine mai repede ca primul....si mai usor in mod normal, tre sa avem grija
Carlaspor la treaba cu mutatul mobilelor, cat despre platitul mobilei nu ti fa griji ca doar face parte din familie, intelege el.
Elysi eu am urmat cursurile cand eram cu Marc, a fost sympa cu sedinte de relaxare si tot asa, insa in clipa nasterii zau daca am folosit ceva,,,,cu tot ce am ramas e ca tre sa aduci cadou acasa la fratele mai mare cand vii cu bb 2 ![]()
La prima sarcina a fost super, nici o problema, dar eram mai tanara, fara griji, fara servici...m am plimbat ore prin Paris pana in luna a 8 a
Acum...stau si ma uit pe tavan.
Cel mai geru e cu mancarea de la pranz ca nu am chef sa mi fac nimic si tre sa ma alimentez ca pana acum. Ieri a fost mai bine insa seara cand am mai facut chestii iar m au luat contractiiile, mi e si frica sa ma scol si sa merg.
Sa vedem ce zice azi moasa sau #sage femme# femeia inteleapta cum zic astia![]()
NOI
Cristina
30 + 2 si Marc
(28.08.2004)
strunfita spune:
Carla, imi pare tare rau sa aud ca in continuare aveti probleme. Nu se mai termina oare? Nu stiu ce-a facut bunicul, sper sa nu ajungeti asa departe sa va ganditi daca va pierdeti sau nu apartamentul. Bunicul unde sta, nu are apartamentul lui? Nu vreau sa ma bag in problemele voastre, dar cel putin daca ai mei parinti ar face vreo prostie, sunt sigura ca ar face-o pe pielea lor, fara sa ne afecteze pe noi. La noi tot ce am luat e pe numele nostru, nu s-ar baga si nu i-as lasa oricum.
Si sa nu uit, multa sanatate la toti!
Anda, pe mine ma ingrijoreaza ca se pare ca pentru CIC, ca sa calculeze indemnizatia marita, dureaza de la 2-3 pana la 4-5 luni. Poate se mai reglementeaza pana in toamna, nu prea vad cum o sa rezistam atunci cateva luni cu un singur salariu in casa.
MADA, imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme. Multa sanatate bunicii. (am retinut bine? ca acuma stau sa ma gandesc daca era bunica sau altcineva din familie)
Maria, felicitari pentru eco si pentru vestile bune de la doctor.
Alex, mi-au placut foarte mult pozele. Prima chiar e superba, parca e din alta epoca...
Bebe Beca, foarte frumoase pozele. Distractie placuta la munte.
Kiralina, ma bucur de vestile bune si ca nu trebuie sa mai stai numai in pat.
Andreea, multa sanatate!
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
kiralina spune:
Neata fetele,
Zicea cineva mai devreme ca eco vaginala ar fi periculoasa in ultimul trimestru. Nu cred ca e asa, adica eu nu am gasit astfel de informatii, si am facut ceva cautari.
Am gasit in schimb asta:
Comparing results of vaginal palpation and vaginal sonography showed, that the cervical length obtained by sonography was constantly higher in all patients than the results obtained by palpation. This difference became more distinct in the group of patients with extreme cervical incompetence. We are of the opinion that vaginal sonography is an objective method revealing the extent of cervical incompetence. Exact measurement of the cervical length and assessment of the internal os are efficient diagnostic criteria. They complete results of cervical palpation and offer precise information
Eu inteleg de aici ca eco transvaginala este mai exacta decat palparea.
pupici la burtici. :)
28 saptamani cu 
CarlaV spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti inainte sa-mi aduca mobila, deja nu mai pot sa pun aspiratorul si sa mai strang prin casa, a ramas sotul sa termine.
Strunfita, bunicul are apartamentul lui, dar creditul ipotecar este pe al nostru, fiindca atunci cand am avut nevoie de ajutor au disparut toate rudele si prietenii, chiar si cei mai apropiati. Stii cum e, cand iti merge bine si imparti de toate in stanga si in dreapta, ai multi prieteni. Cum ai nevoie de ajutor, dispar toti, si mai ales rudele cu bani.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Fetele, sa va intreb ceva. Ce patut luati la copil?
Noi la Bogdan am avut de lemn, mai bine zis pal... din pacate l-am dat si nu-l pot cere inapoi. Acum ma gandesc sa iau unul de panza, ca sa nu-si mai dea cu capul de el, ca la Bogdan am patit-o de cateva ori cu tot cu aparatori.
Ce ziceti, care vi se par mai bune?
31+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
anda_magda spune:
neatza fetelor!
apropos de indemnizatia de 85% uitati aici stirea de la protv
http://stirileprotv.ro/stiri/social/mamici-purtate-pe-drumuri-pentru-indemnizatii.html
Vine bebica ....
+33
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Fetele, sa va intreb ceva. Ce patut luati la copil? Noi la Bogdan am avut de lemn, mai bine zis pal... din pacate l-am dat si nu-l pot cere inapoi. Acum ma gandesc sa iau unul de panza, ca sa nu-si mai dea cu capul de el, ca la Bogdan am patit-o de cateva ori cu tot cu aparatori. Ce ziceti, care vi se par mai bune? |
Si noi tot din panza am luat....si din aceleasi considerente....sa nu se loveasca....plus ca se poate strange...asta daca vrei sa mergi cu el in concediu....sau mai stiu eu...
Ramona
28+ cu
Bianca Mariahttp://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
nicuratze spune:
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebelusii la eco ( Laurra,Oana-MVT,Maria,Kiralina ,scuze daca am uitat pe cineva).
Mada,multa sanatate bunicii,iar cu mamele..asta e,si pe mine ma streseaza a mea de cate ori ma prinde.
Alex,sa va fie de bine vacanta,frumoase poze.
Lauraoana,ce bine arati,parca numa eu am devenit elefanta!
Strunfita,bafta sa terminati repede cu amenajarile!
Alynta,sa-ti traiasca finutul,ce bine se distra el in sertarul cu alimente!
Carla,multa sanatate la toti
,despre restul nu stiu ce sa zic,cred ca ati incercat deja totul,sper macar sa va reveniti fizic si psihic ca sa puteti munci cu spor.
Va pup,o zi buna ( diseara ma duc si eu la eco ).
elena,
27 cu
+Radu (21.10.2005)