Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Idem si eu ma trezesc maine dimineata,la 7 trebuie sa fiu la doctor pt analize.
Ely tu ce analize ai de facut?
Somn usor fetelor

28 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

fetele ma duc si eu la nani ..vai inca ce somn ma palit ..sper sa dorm mai bine in noaptea asta...

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

[/quote]
Povestea e un pic mai lunga. La eco 4d (deci facuta pe burtica) aveam colul 2,1-2,3cm. Am mers apoi la Municipal si la control pe masa aveam 2cm (desi nu imi dau eu seama cum masoara ei cu degetele). M-au internat pt cateva zile.
Am iesit din spital si am mers la alt medic, unde cu eco vaginala (care am inteles ca e cea mai exacta) aveam 2,8cm.
28 saptamani cu
[/quote]
eco vaginal la varsta asta a sarcinii????? eu stiam ca numai in primul trimestru se face asa. dupa aceea e periculos pt sarcina, cu atat mai mult cu cat ai colul scurtat, nu?
serialbastre intereseaza-te la servici cand si cum ti se dau banii pe concediul prenatal ca sa nu ai surprize ca mine.
baby-first si pe mine ma apuca uneori panica.... dar consider ca inca nu am ajuns la perioada finala a sarcinii cand toata lumea zice ca iti vine sa faci orice numai ca sa scapi odata ca nu mai o poti duce asa. fetele aflate la bb2 pot sa ne confirme, sau infirme dupa caz. eu inca ma simt bine si as vrea sa o mai tin cel putin pana in clasa I in burtica
alex ai o poza superba... cea in care stai si citesti la fereastra. ah! si mai e cea in care te bucurai de scaunul pt gravi
carla, ely mersi
alberta nu jignesti pe nimeni. romania chiar e de cacao.
vad ca vorbiti despre sofat. pai ce sa zic... mama cand era gravi cu mine facea scoala de soferi si a dat si exam. iar eu in seara asta am plimbat-o pe fimea la 12 noaptea sa-i duc pe nasi acasa mostenire de famelie cum ar veni, tre sa aiba sofatul in sange. plus ca in ian si feb am facut zilnic drumuri la serv si inapoi deci minim 30 km pe zi.
oana_mvt felicitari pt bebic!

Vine bebica .... +33
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata, fetele!
danami, ma bucur mult ca ai ajuns sa nu mai iei atat de mult utrogestam pe zi. si eu am luat la inceput 3 pe zi, dupa care am scazut la 2. ieri am fost la dr. si mi-a spus sa iau doar 1 pe zi.
bebe al meu e maricel, are 2,5 - 2,6 kg si avem 30 de saptamani. e deja intors. sper din tot sufletul sa mai stea in burtica macar 4 saptamani. eu termin concediul medical pe 1 aprilie, dar dr. a spus ca ma bate daca ma mai duc la munca. mi-a interzis sa mai ridic o sticla de 2 litri sau sa mai matur prin casa. de aspirat, nici nu se pune problema. asta e treaba sotului inca de la inceputul sarcinii.
pupici si o zi buna. ma duc sa recuperez cu citittul.

30+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

kiralina, felicitari pt bebelina grasulina!! si mie, la morfofetala mi-a spus ca am cordon ombilical central cu 3 vase. e de bine!!

maria, pentru tine si bursucelul tau!

fetele, mie mi-a spus ieri dr. sa iau un supliment de calciu cu d2, dar apoi discutia a deviat si eu am uitat sa intreb cate pe zi si cate zile. a mai luat cinava calciu suplimentar?? eu iau si elevit (1 pe zi) si magne (2 pe zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare dragelor!
Vad ca va placut meniul de ieri!
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si celor care si-au vazut bebeii la eco!
Vad ca vorbiti de contractii! Si eu am unele dureroase si asa ma mai sperii! Plus ca ma doare si spatele! Imi mai fac si ganduri negre! La David am nacut indusa, dar acum daca ma apuca din senin si mai devreme decat trebuie?! Ideia e ca teoretic stiu ca nu e cazul sa ma panichez, dar practic nu-mi iese! Ma solicita si David! Tanjesc dupa ajutoare! Macar din cand in cand!
Uitati cui trebuie sa-i i-au motul sambata:
http://family.webshots.com/photo/2635021490100722791xRuAHG
E Andrei, nepotelul de la sora! Noi il poreclim "Bolfi" sau "Ghidus"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

mada77, multumesc mult de urare!! sa ai parte de un bebe sanatos si grasun si o sarcina cat mai usoara si la termen!
carla, multa sanatate intregii familii. sa vii cu vesti bune!
alberta72, ai descris atat de frumos canada si casa...
oana_mvt, multa sanatate si un bebe la termen. roaga-l sa mai stea in casuta macar 3 - 4 saptamani.
ely, si eu am o catelusa. iti pot spune din proprie experienta ca au 2 menstre pe an, o data la 6 luni. fiecare menstra dureaza aproximativ 3 saptamani. catelusa mea a avut in februarie 4 saptamani menstruatie. si apropo de catei, mie mi s-a recomandat sa nu mai tin in casa catel pe perioada cat e bebe micut. voi cum veti proceda??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Raportam o bebelina care se afla in grafic, s-a intors cu capu in jos, dar nu tbuie sa im fac grji ca are loc sa se mai intoarca iar; numai ca mie mi s-a parut cam micutza 1600 de grame, desi dr zice ca e in grafic. Masuratorile sunt ok, le-am comparat si cu site-ul dat de Oana desi HC este un pic mai mic; doamne ajuta sa fie bine.

AlexsiMatei
, superbe pozele, iar prima imi place in mod deosbit

LauraOana, mumoasa

Maria, felicitari pt bebe sanatos si grasun

kiralina, felicitari pt col

Alynta, superb finutzul, sa va traiasca

pupici, ma duc sa imi fac de papa; parca mi-e foame non-stop

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata!

Mor de somn si incerc sa ma dreg cu o cafea... dar se pare ca nu-mi prea iese.
De ieri ne-am mutat la socrii si cum a fost prima noapte in pat nou, mi prea mi-am gasit locul si m-am tot trezit. Mesterul s-a apucat de lucru de ieri dimineata, sper ca sapatamana viitoare pe sambata, duminica sa fim mutati inapoi. Copilul s-a comportat destul de bine, doar ca n-a vrut sa doarma la pranz, a capitulat aseara pe la 8.30.

Asa, marti am fost la eco doar ca n-am apucat sa va scriu cu nebunia cu mutarea noastra. Andreea e bine, arata ca ar avea 1900 grame si cu o saptamana si jumatate mai mare. N-am reusit sa o vad deloc la fata, e deja intoarsa si nu stiu cum isi tinea fata, dar n-a reusit doctorul nicicum s-o prinda. E bine ca sta cu fundul pe ficat, Bogdan imi statea cu picioarele si ma innebunea, aveam niste dureri de ficat/fiere, ce-o fi fost... Am vorbit si de nastere, teoretic o sa programeze cezariana dupa 15 mai, deci undeva dupa 38 de saptamani.

Cam atata despre noi, incerca sa citesc ce-am ratat zilele astea doua.
Va pup!

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetelor!
V-ati obisnuit cu mine sa ma plang de toate alea? OK, atunci sa continuam: azi-noapte am dormit din 2 in 15 pe motiv de sot cu gripa, foiala, febra, medicamente in toiul noptii, tuse, suflat nas etc., dimineata nu-mi puteam ridica nimic din pat, eu ma simt si mai rau decat ieri, am toate simptomele de gripa rea, in afara de febra.
Am incercat sa mai stau in pat dupa ora 7, cand s-au dus ai mei la bucatarie sa pape, tocmai ma lua somnul cand au venit la mine sa schimbam pampersul .
As fi zacut toata ziua, dar m-a sunat varu-meu ca vine cu mobila (dupa o luna jumate de stat cu dormitorul in balcon) si trebuie sa aranjam pe aici, ma misc in reluare. Plus ca mor de rusine fata de el ca nu-i pot da toti banii odata .

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput