FIV in Europa (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Salve fete dragi

...in legatura cu IVM...s-au facut in bruxel experiente de acest gen si concluzia e ca nu da nici un rezultat deosebit...ca atare nu se mai face...daca va intereseaza se face si in austria la bregenz....oricum procedura e scumpa..costa cam cit un fivet....

..eu astept ultima HSC operativa...daca iese bine iau startul pt fivet-ul belgian...daca nu ma orientez catre mama surogat cit mai stau bine la cap.fsh bun(fertilitate)...in Russia unde legea e clara si e legal totul...

tuturor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fireyes pumnii stransi pentru tine, sa ai ovocite perfecte si embrioni la fel de perfecti!

Liliana o sa iasa bine histro, nu are de ce sa nu iasa bine!!! Si cum ai zis tu ''da fuguta'' la belgieni si vino cu ei in burtica!

Looana barbatul trebuie sa aiba minimum 3 zile de abstinenta dar nu mai mult de 7.

Pisix????

pup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

va rog ajutati-ma urgent ca sa n u o iau razna

sunt in z 7 de la Et si deci Z10 de la punctie si totusi mi-amfacut un test barza

foarte devreme, stiu

insa mi-a iesit ceva ...nici nu stiu daca e in mintea mea sau e intr-adevar o a doua lniuta ...e ca si cum s-ar vedea locul unde ar fi linutaa 2

poate fi un defect al testului ?

nu e de la cum s-a evaporat, stiu asta

scuze de greseli, imi tremura ingrozitor mainile si nici nu pot sa intreb pe altcineva, as vrea sa-i arat sotului meu prima oara

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

WAU Pisix eu cred ca e de bine daca deja se vede a doua liniuta. Mai des am auzit de teste fals negative dar de teste fals pozitive nu am auzit decat daca sunt influentate de pregnil dar la tine cred ca a trecut deja efectul pregnilului.. Cat despre intensitatea celei de-a doua liniute nu stiu daca exista. Eu in a 14 zi de la et cu un BHcg in ziua 12 de 335 a doua liniuta se vede foarte slab.
Doamne ce emotii am pentru tine. Eu cred ca esti graviduta asa ca imi permit sa te felicit.
Doamne ajuta.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pisix

si eu vreau sa te felicit , crede-ma e de bine , eu de cate ori mi-am facut testul mi-au sarit ochii din cap uitandu-ma dupa a doua liniuta care nici in ziua de astazi nu stiu unde ar trebui sa fie asa ca
FELICITARI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

elenada multumesc
ce inseamna foarte pal ?
adica eu am o liniuta care inseamna cam 20 % din intensitatea celei de-a doua
deci e ...f ff pala, aproape stravezie

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pisix,nu am rezistat sa nu intru putin citind mesajului,doamne ajuta sa fii insarcinata,iti tin pumnii strinsi,trebuie sa reusesti o meriti pe deplin

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Pisix, esti gravidaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Catalina a tot facut teste si stim de la ea: la transfer cu blasto incepe sa se pozitiveze in Z6-7!! Deci da!! Bineinteles ca e pal, dar ESTE. 20% din intensitatea liniei intai e minunat, eu la Z13 de la punctie aveam a doua liniuta la max. 60% din intensitatea primei(era dupa bhcg, ca altfel o luam razna). E clar: bebe isi formeaza deja placenta!!

Felicitari!! :) :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Pisixxxxx ziua 7 si a aparut lininutza deci e de bine pralinutzele s-au prins!!!!!!!!Super fericire, asteptam amanunte cu reactia sotului :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisix uite AICI testul meu de sarcina

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput