FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 7
miki-miki spune:
Luck , Fraxiparina este heparina cu masa moleculara mica si se da deoarece tratam de stimulare coaguleaza sangele. Se da preventiv iar dc pacienta are o trombofilie dovedita cantitatea de heparina este mare.
Pisix f bine ca esti cuminte. Ai sanse mari, fii optimisa. Iei L-arginina?
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
danaionela spune:
Buna
Numele meu este Dana si sunt noua pe acest forum. Problema mea este ca am incercat sa avem un copil si nu am reusit. Pina acuma am facut in tara 2 FIv-uri nereusite si doua embriotransferuri la fel fara nici un rezultat pozitiv. In ultimile luni am cochetat cu ideea sa fac un nouf FIV in Austria. Am ajuns la clinica si in urma dialogului ce acestia ei mi-au recomandat ca inainte de un nou FIV sa fac si ultimul embriotransfer cu embrionii din tara. Am facut si acest lucru, dar din pacate rezultatul a fost negativ. Intre timp am mai studiat pe net si am gasit ca in germania se foloseste o tehnica numita "Fertilizare asistata". Va rog frumos daca stie cineva ceva despre acest lucru sa-mi spuna si mie.
Pe linga aceasta problema a mai aparut una si anume ca in urma nalizelor am descoperit ca am ureaplasma. Am facut tratament dar surpriza, dupa refacerea analizelor valoarea ureaplasmei a crescut. Nu mai stiu ce sa fac.
Va multumesc mult
fireyes spune:
Ariana, f interesant IVM in Polonia... inseamna ca trebuie sa bae si la austrieci, doar nu s-or lasa mai prejos...
Onefineday, nu stiu sa-mi dau cu parerea de ape termanale, dar eu as intreba dr inainte, din umilele mele cunostinte, apele termale la femei insarcinate nu sunt tocmai OK, asa ca daca vrei sa te duci dupa ET, mai bine mai pune o intrebare...
Pisix, suntem cu gandul la tine, iti dai seama ca stam cu sufletul la gura, sa decurga totul ca la carte si sa ai vestile pe care ti le doresti!
Luck, mie mi-au zis sa fac si inhibare si stimulare seara si am intrebat expres treaba asta.
Oana, pralinuta de romanica
still counting: 1,2,...
luck spune:
pisix
multumesc frumos de urari !!!
oana
fac inhibare cu decapeptyl 1 ml/zi.
miki
ma gandeam eu ca fraxiparina asta este tot un derivat al heparinei , inseamna ca in Austria se da preventiv asa?
fireyes
multa , multa bafta draga mea , imi este de folos sfatul tau.Si mie mi-a zis dr sa le fac in acelasi timp dar cred ca imi zicea de prima parte a zilei.Te astept cu vesti bune de la prima eco.
miki-miki spune:
Da Luck, se da preventiv, stiu ca si Moniland a facut. Fraxiparina este heparina care se poate face in sarcina, nu trece de placenta (ca si clexan). Cred ca se orienteaza si dupa analizele hematologice care le cer.
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
Looana spune:
Sunt foarte matinala azi se vede ca nu am somn
Miki pt ce este L-arginina,la ce anume ajuta dupa transfer???
Inainte de punctie cu cite zile de recoltare a la barbati trebuie ca sa nu faci ???
La mine azi e ziua a-12 fac ecografie ,sa vedem cum stau foliculi mei de maricei de sambata era de 12mm azi sper sa fie mai maricicei,c-am cit cres ei de la o zi la alta....? sper sa nu mai trebuiasca sa fac injecti ca deja ma doare locul de la ele.Ce trebuie sa intreb medicul azi despre ce ,endometru ,progesteronul cind se poate face analiza lui?inainte de transfer sau la punctie?
Succes la toate fetele carei sunt prinse cu analize si tratamente,iar la cele care aszeapta rezultatul mult optimism si sa de-a DD sa fie ceea mai buna veste de primivara asa cum fiecare i-si doreste.
Looana
Blanche25 spune:
Salutare gagici!
Am fost in vacanta un pic, in Austria si Ungaria, ufff ce bine e sa uiti de toate.
Fireyes vitrificare nu este aceeasi cu IVM, vitrificarea este o inghetare speciala, prin care nu se deterioreaza ovicitele, si se considera ca o fecundare normala cu ovocite ''fresh''. Vitrificarea se face in Japonia, America si Spania (IVI).
Luca imi pare rau, iar cateva luni de asteptare, pumnii stransi
Pisix te asteptam cu vesti bune!
Va pup
Aaaaaa, am uitat sa va spun ca un var de.al sotului din Ungaria are sotia gravi cu 2 fetite prin FIv in Ungaria. Ce emotionant a fost sa o vad
ala77 spune:
Fetelor dragi,
cred ca la mine nu e ok. In ziua 12 de la ET HCG=27,7 si progesteron=22, cu pete maronii, iar azi s-au transformat in pete maro-roscate, parca apare sangerare. Mi-am pierdut speranta, dar am repetat HCG azi, la 48 de ore si e 131. Acum stau in pat si ma rog. O fi bine? E cam mica valoarea HCG. Ce parere aveti?
medut spune:
Sarcina: 4 sapt.: 40-4480 mUI/ml
6 sapt.: 3700-84900 mUI/ml
8 sapt.:31100-184000 mUI/ml
9 sapt.:61200-152000 mUI/ml 1
0sapt.:22000-143000 mUI/ml
14sapt.:14300-75800 mUI/ml 1
6sapt.: 8800-54500 mUI/ml
18sapt.: 3900-49400 mUI/ml
Aladraga mea, stai linistita, uite ai niste valori mai sus. Gata, ce mai, esti insarcinata!!!!!!!! Bravo tie!!!!!!
Mie in ziua 14 aveam HCG 0,2 si progesteron 14, deci nimic. Tu sigur esti bine. Consulta repede un medic, poate ai vreo prietena ginecolog, citisem pe aici ca ar fi bine sa fie progesteronul peste 25, 30 dar nu neaparat.
Daca ai stii cat ma bucur pt tine!!!!!!
ala77 spune:
Medut multumesc penntru raspuns si pentru incurajare. Dar eu am valoarea 131 in ziua 15 de la ET deci, asta ar fi cam saptamana 5, nu? Sa se fi implantat mai tarziu? Problema e ca am scurgeri maro-roscate. Progesteron iau la greu. Dr zice ca e in regula, sa stau la patut si sa mai repet la 48 ore. Doamne ajuta!