FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 6
oanademunck spune:
Pisix welcome back!!Ce fac pralinutzele, semne ceva?:)
Luck eu tot pe Bravelle sunt (Fostimon cum ii zice aici)combinat cu Suprefact. Din cate am citit eu Fostimonul asta e recomandat la femei ale caror ovare sunt sanatoase deci in stare buna de functionare dar care, desi au in rezerva produc foarte putine ovocite. Nu se da femeilor cu isuficientza ovariana.
OneFineDay pe asta cu statiunile nu le am dar nici nu ti-as recomanda dupa Et.
Nicole ai noroc ca ai nepoata care vrea sa te ajute. Eu n-am nici surori nici nepoate (bine o verisoara de 12 ani da nu se pune)doar doi frati, eventual ii pun pe ei sa ma ajute am citit ca la noi la clinica daca aduci donatori masculini ti se imbunatateste pozitia pe lista de asteptare. Apoi as mai avea o prietena care are un baietzel dupa al doilea in vitro tot cu docotrul meu si ea vrea sa fie donator..om vedea ce-o fi pana una vad ca am inceput sa am zile incare ma gandesc la donator dar si zile in care ma gandesc serios la adoptie, chiar nu stiu exact ce vreau
pusici
luck spune:
Looana
am calculat gresit , eu nu incep decat la inceputul lunii aprilie.
Ce inseamna ca nu ai prea multi foliculi , nu ti-a spus cati ai ?
Multa , multa bafta in continuare !!!
Nicole
poate unul din 3 o sa fie cel norocos dar neaparat sa te gandesti si la un regim de viata sanatos in perioada asta , ma refer la alimentatie , si neaparat sa iei vitamine (omega 3)
Goss76
sunt foarte interesata si eu de ceea ce ziceai referitor la analiza de estradiol si progesteron.Este bine de facut impreuna , adica estradiol si progesteron sau e suficiente analiza progesteronului , in ziua 6 dupa ET?Multumesc !!
luck spune:
Pisix
stai cumintica acolo si mai scrie-ne si noua cate ceva din cand in cand.
Fraxiparine pt ce iei?
Oana
am inteles acum cum este cu bravelle (fostimon) , multumesc frumos !!
Fetelor , spuneti-mi va rog voi ati facut inhibarea si stimularea in acelasi timp(adica dimineata sau seara) sau ati facut inhibarea dimineata si stimularea seara?
bombonique spune:
Pisix, abia astept ziua de 6 apr!
Chiar daca nu am scris, tu sa stii ca ai un loc special in inima mea, si in inima mica a lui bb al meu!
Mi-e dor de mom petrecute alaturi de voi si va doresc sa treceti la odisee cat mai repede, TOATE.
Bq 36+
goss76 spune:
Luck,
dupa punctie practic estradiolul scade pentru ca ti s-au scos foliculii care secreta estradiol si de aceea si sanii se cam detensioneaza treptat in cateva zile. Estradiolul l-am facut ca sa vad daca mai e ceva pe acolo respectiv embrionii ca si ei la randul lor secreta estradiol. Mie mi-a iesit 220 in ziua 6 si era de bine. Inainte de punctie fusese aprox 3000. Iar progesteronul ca sa vezi daca este suficient pentru a sustine eventuala sarcina. problema este ca eu cred ca sunt cam legate intre ele , adica daca se prinde creste si progesteronul daca nu , nu. Doctorul mi-a zis ca el nu recomanda aceasta analiza dar daca eu vreau so o fac foarte bine. Am apucat sa o fac tot in Israel in cadrul clinicii in ziua plecarii acasa. Am primit rezultatele prin telefon de la doctor care mi-a zis ca e de bine dar sa mai fac un progesteron injectabil in plus.
Pupici,
Heleny12 +
luck spune:
goss
multumesc frumos pentru raspuns , ai avut un pic de curaj daca ai facut si estradiolul pt ca , ma gandesc ca daca era o valoare mica erai cu moralul la pamant.
Progesteronul cam cat ar trebui sa fie in z6 dupa ET ?
Iti doresc din toata inima sarcina usoara si la termen !!!
goss76 spune:
Luck,
nu stiu exact cat trebuie sa fie dar eu am avut in ziua 6 progesteronul 25 si mi-au zis ca trebuie sa cresca pana pe la 40 . La doua zile mai tarziu deja aveam progesteron 48 si estradiol 269. Cat despre stres da a fost de parca dadeam examene la facultate la doua zile. Dar nu pot sa zic ca acum sunt linistita . Cred ca de acum incolo tot intr-un stres am s-o tin pana nasc si dupa aceea.
Multumesc pentru urari si iti doresc sa iti indeplinesti visul cat mai curand.
pupici,
Heleny 13+
pisix spune:
Luck – sincer, nici nu mai stiu pt ce fac Fraxiparine … ceva cu fluidizarea sangelui. Am avut-o in schema de la astrieci si am preluat-o si acum
De principiu se face inhibarea dimineata si stimularea seara, dar nu e regula. Sfatul meu e sa-ti pui una dimineata cand te trezesti si una seara mai tarziu cand esti sigur acasa, ca sa nu trebuiasca sa umbi cu injectii dupa tine. Eu asa am facut incepand cu FIV 2
Of, bafta maxima draga mea
BQ - vaaaai, nu mai esti o bombonica, esti o bomboana in toata regula ! Sau mai bine zis, o bomboana cu un bombonel. Ce mari ati crescut .... Eu stiu BQ, de cele mai multe ori nu am nevoie de cuvinte si simt si prin interfata atat de impersonala a net-ului ... Recirpoc valabil!
Heleny – ai trecut de 12 saptamani deci trebuie sa inveti sa te relaxezi ... Trebuie !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
OneFineDay spune:
pisix si oanademunck merci mult de sfaturi habar nu am avut ca nu e indicat. Ce m-as face eu fara voi?
va pup pe TOATE si va doresc o saptamana buna!
oanademunck spune:
luck cum depinde cu ce faci inhibarea, eu faceam cu suprefact de 6 ori pe zi la fiecare trei ore
Io am cateva zile concediu asa ca m-am urcat ieri in avion si acum sunt in Bucuresti undei cald si soare, cateva zile de papat de la mama nu strica
pusici