FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 5
lilianaFi spune:
Salve fete dragi
LucaLuca...inca putintica rabdare...important ca se rezolva si uterul e fara sinechii....numai bine
tuturor fara nici o exceptie..si numai bine!
fireyes spune:
Ioana78, tare rau imi pare, ca eu nu am mai intrat pe forum zilele astea... dar si oamenii aia de la clinica, de DHL nu au auzit??? ca sigur era mai ieftinache decat o plimbare la viena...
still counting: 1,2,...
OneFineDay spune:
Ma adresez fetelor care au fost/merg in Austria sau tuturor care pot eventual sa-mi dea un raspuns.
Eu m-am gandit ca dupa ET care o sa-l fac in vara la Wunschbaby sa merg 10 zile la ceva statiune cu bai termale din Austria, ca au o gramada.
Poate cineva sa-mi recomande vreun loc , vreo statiune, care stiti voi ca poate sa ajute la implantare? Acum intrebarea asta suna cam stupid dar vreau sa fac tot ce pot ca sa creez "conditii de implantare" perfecte la embrionasi ptr ca la noi asta e problema, "nu se prinde".
Stie cineva ceva, ati fost careva dintre voi intr-o astfel de statiune cu bai termale?
va pup si bafta tuturor fetelor, anul asta este anul nostru!
luck spune:
Looana
cred ca incepi cu o saptamana inaintea mea , si eu incep stimularea in z3 dar in z2 fac decapeptylul .
Stii cumva bravelle contine fsh + lh?
Nicole
exista o sansa si pe ciclu natural si in cele 3 luni se poate sa gasesti outzul norocos.
Eu zic sa intrebi dr de bravelle care este nou aparut si folosit si am inteles ca e recomandat in special pt "poor responder"
Onefineday
Ce bine gandesti , ce linistit si clar si frumos ai spus ce este in sufletul tau , cum stii tu ca intr-o zi chiar o sa fii mama.
pisix
suuuuuper vesti , Doamne Ajuta !!! , ai sa vezi ca de data asta o sa fie bine.
Bafta !!!
fireyes
uau , ai inceput !!!! Multa , multa bafta , in 4 aprilie incep si eu injectatul !!!
miki
lilianaFi
Ariana1 spune:
Fireyes metoda asta IVM, de care ai pomenit, se face si in Polonia. Am cautat si eu informatii deoarece ma interesa, si am gasit o clinica din Polonia care face.
Ariana1
Looana spune:
luck bravelle contine FSH de asta se da in amestec cu un alt injectabil,eu fac Menogon care contine si FSH +LH.Eu azi sunt in ziua a-9 am facut dimineata ecografie si am mai primit inca pt 3 zile continuarie cu tratamentul pina la ecografia inca 4 zile.(ziua-12-a).
Medicul mi-a zis ca nu am prea multi foliculi dar cel mai mare e de 12 mm si ca ovarele mele sunt mici.Foliculi care sunt cred ca vor mai creste in zilele urmatoare .
De azi am inceput sa am primele intepaturi in ambele parti la ovare ,si in plus ma simt un pic umflata peste mijloc.
Va doresc un weekend placut si o noua saptamana numai cu vesti bune .
Looana
nicole_40 spune:
luck, multumesc pt mesaj! doamne, azi chiar am cautat in forum toate incurajarile voastre, ce bine imi fac... dar azi am inceput sa ma mai obisnuiesc cu acceptarea don de ovo, la modul ca am vb cu nepoata-mea sa-mi doneze, ca altfel, nu pot accepta asa, fara sa stiu, si in principiu, am sa caut printre cunostinte; vreau sa spun ca asta imi mai aduce linistea in suflet, ca sunt aproape depresiva, plang f usor si din orice, nu ma pot concentra sa fac nimic... sunt f bucuroasa ca mi-am gasit, intr-un fel linistea,sper sa ramana asa, sa nu depri iar de maine... ca iar am inceput cu insomniile...
ma gandeam sa merg la un psiholog, dar nu prea am timp, ca e un razboi in capul meu, nu doresc nici dusmanilor mei...
am intrebat dr de foliston (sau asa ceva), bravelle, si mi-a zis ca tot un fel de menopur e, doar are alt nume, ca deh, firmele, ca sa-si vanda produsele, le boteaza altfel si uite-asa... si a zis ca eu tot n-am reactionat la menopur, deci n-are rost...
ideea era sa-mi economiseasca si banii, sa-mi ramana 1 fiv rambursat pt don de ovo, oh, dragutul de el...
ma gandesc sa contactez alti doi dr luna april, sau lunile urmatoare sa le aflu parerea...
in rest, un alt accu, biserica si gata, nu mai incerc nimic, dc nu pot sa transmit si eu genele mele unei fetite ce ar avea ochii verzi, nu pot si gata, life goes on...
va tin pumnii tuturor sa reusiti si va multumesc ffff mult pt sustinere, ma ajuta f mult!
pupici
pisix spune:
Fetelor va multumesc mult pentru gandurile bune si incurajari insa ... haideti sa ne bucuram la final, stii si voi ca nu e suficient sa ai premise bune ... Si atatea felicitari acum m-au speriat, cred ca sunt putin superstitioasa.
Luca – haide ca nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat ... Luca, in situatii din-astea incerc sa ma conving ca tot raul e spre bine ... Te rog insista ca sotul tau sa ia medicamente (Maca, Profertil, Omega 3, etc) si sunt sigura ca iti vei creste sansele. Eu pe final, ultimele 3 saptamni i-am facut sotului si cate 2 Gonal/sapt. Dar tu poti sa-i faci si mai mult. Bine, e doar o parere. In care cred cu tarie
OneFineDay – no way bai termale dupa ET !!! Nu ai voie sa stai in saune, sa faci bai calde/ fierbinti, sa stai in temperature prea mari sau prea mici
Fireyes- bafta maxima, insa ai grija de tine, chiar si intre drumuri trebuie sa te odihnesti
Oana - ce faci pralinuta ?
Miki – nu am fost niciodata mai cuminte ... de la ET stau cat pot intinsa, iar maine chiar ca am zi 100% de stat in pat. Poate e stupid, dar data astea chiar vreau sa fac tot
Hepilica – draga mea, stiu ca e placut sa privesti cu nostalgie in urma, insa eu pana nu ma vad ... “cu sacii in caruta”, inca mai astept
Luck, liliana , cristal, elenada, mihaele, antosit, nicole, pishko –
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
goss76 spune:
Buna Pisix
daca te-ai intors, bine ai venit.
Voiam sa-ti spun ca doctorul meu Prof. Feldberg mi-a zis ca dupa transfer sa stau 2 zile linistita dupa care pot face plimbari usoare si ca de fapt sa fac asa cum simt.In rest daca vrei ai putea sa faci in ziua 6 de la emriotransfer o analiza de estradiol si progesteron iar daca progesteronul e micut sa maresti un pic doza . Mie mi-a iesit 220 estradiol si 25 progesteron si am marit doza. Am mancat cate un ou pe zi si cate doua kivi(impotriva constipatiei).De acid folic nu mai zic ca sunt sigura ca iei.
Pupici si hai ai ca tinem toate pumnii stransi.
Heleny 13+
pisix spune:
Heleny - daaaa, m-am intors
Asta cu kiwi abia ieri am aflat-o de la liliana ca am maaare nevoie.
Cu progesteronul, oricum il am in plan,de ieri am inceput si cu Fraxiparine asa ca sper sa fie bine...
Buna dimineata, fetelor !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie