FIV in Europa (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

elenada arata cam ca al tau doar ca ceva mai pal ...
mi-era teama sa nu trebuiasca sa fie tot visinie dar se pare ca pal trebuie sa fie

sotul ce sa zica ... ne uitam perplex cand la test, cand la ce scrieti voi ... inca ne e frica sa ne bucuram
maine dimi ma duc la bhcg dar pana atunci trebuie sa-mi ocup timpul

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisix a ta e ceva mai pal pt ca esti totusi in ziua a 7-a.
Abia astept sa vii si cu rezultatul bhcg-ului. Sigur e pozitiv
Ce ma bucur pt voi.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

DECI ESTI GRAVI!!!!!!!!!!!!!!!! NU IES LINIUTELE ALEA ASA DEGEABA!!!!!!!! SI NU MAI E PREGNIL IN SANGE!!!!!!!!! SI E PREA DEVREME SA IASA MAI COLORATAA!!!!!!SI MAI FA MAINE UN TEST!!!!!!!BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!DOAMNE CAT MA BUCUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix ....suuuuper...felicitari...ce ma bucur...yupiiiiiiiiiiii...............astept beta mare...

Blanche ...am vzut mesajul Korei si al tau la fiv ...cit ma bucur pt noua lege...chiar eram prin Rusia cu ocumentatia ref.la mama surogat....

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Fetelor scuze dar a trebuit sa plec brusc si abia acum am ajuns acasa.
Am facut imediat atunci si testul 2 si a iesit la fel.

Initial am fost asa socata incat m-am gandit ca poate am inmuitat peste banda testul, poate nu l-am tinut 10 secunde, poate, poate, poate

Dupa atatia ani de teste negative parca nu-ti vine sa crezi cand iese pozitiv. O fi pozitiv ?
Oricum, ma simt la limita dintre cele doua lumi ... stiti cum spun eu: lumea frumoasa cu carucioare chic, ecografii cu bebici, ascultat de inimioare, descoperit daca e fetita sau baietel, etc ...si lumea asta cu incercari, esecuri, lacrimi, disperare, documentare, etc

Inca nu vreau sa ma imbat cu apa rece, astept maine confirmarea, desi fetelor ...am un feeling. Si l-am avut de luni... Si sincer nu sunt genul sa am experiente paranormale

Deci va multumesc mult mult mult, am citit cu infrigurare raspunsurile voastre ...ce sa mai ...sunt pe un nor, dar incerc sa nu plutesc de tot pana nu stiu sigur ca e ok
Insa si eu cred ca daca iese de pe acum pozitiv, sunt doi bebei. Visul meu ...

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Pisix felicitari iubita si multa bafta maine, sa ai un beta HCG pe masura!

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, uraaa!!! e de bine! eu o sa apuc sa vad confirmarea numa' la spartu' targului, dar eu zis ca es5ti acolo!

Blanche, habar nu aveam ca sunt 2 chestii diferite, nu cred ca ti-a scapat vreo info adevarata atunci vitrificarea nu prezinta interes, caci eu nu ma invrednicesc sa produc nici pt un tur, d-apoi sa mai pun la saltea...

Lilisor, decim-am entuziasmat degeaba cu IVM??? nu e bun de nimic? atunci pt ce e bun??
Bafta multa cu rusoaicele/ romancele...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

M-am trezit cu infrugurare in ideea sa mai fac un pipi test care speram sa fie mai relevant ....din pacate e si mai nasol, adica e si mai pala liniuta, de fapt acum chiar ca mai mult nu e decat e.
Tot testul de sange imi va spune, desi deja am incput sa ma gandesc la lucruri rele

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Pisix, lasa negativsmul si prosteala. A doua liniuta exista, deci va fi bine!! :)

Zisese una din fete la subiectul FIV ca exista o clinica in Bucuresti ce da rezultatul la beta in doua ore, imi pare rau ca nu am retinut care. Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in sufletul tau pana la trei. Sa intri repede sa ne spui.

Va fi bine! :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

A, sa notam ca eu am facut alaltaieri ultima histero, mi-au rezecat ce s-a mai putut din sept. Au mai ramas cativa milimetri care acolo raman, ii pastrez drept amintire. :)) Deci gata, de data asta pe bune, chirurgul meu nu ma mai cheama nici macar la histero de control, stie deja ca am evolutii postoperatorii bune, cicatrizez bine.

Deci de data asta pe bune si fara dubii: peste doua luni incep fiv-ul. Ar cam fi si cazul. :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput