Nou stil de viata (264)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Neatza.
Multumesc de cafea Delia si bafta la facut teme.
Tzuni tin pumni azi sa iasa bine,
Carmen si ruxi am facut un krem la krem dar am pus 2 straturi de crema deasupra ,am mancat 3 bucati dar azi duc restu ca e ispita prea mare.
Cuscra vazut pozele si tu arati bine ,iar copilul a spus ca asa curse ar face si ea.
Ruxi spor la inot.
Zuzi ce faci azi?
Mai revin ca am copilul in spate ca vrea si ea un joc
.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Tzuni, cum iti pui moate? Vreau si eu par ondulat! Te astept cu detalii. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia moate sper ca sunt bigudiuri asa zic eu,daca nu sunt de alea de hartie .Tzuni astept sa imi spui de care sunt si daca vrei sa imi faci o poza cu moatele alea in cap sa vad cum arati
.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Da, gusta, ai dreptate. Sunt bigudiuri de-alea cauciucate, ca niste viermi. Pun si o poza, da-s nemachiata acolo, sa nu va speriati! ![]()
Delidana, eu ud putin parul cu mana (nu foarte tare, il umezesc doar) si-l tin cteodata cateva ore, cateodata toata noaptea. Apoi il desfac si-l scutur putin. Atat. Nu pun nimic altceva pe el: fixativ, gel, bere....Nu, nimic.
Revin cu poza de groaza.![]()
Iaca si POZA
Cea de-a doua poza e dimensiunea la care vreau sa ajung. Si ma gandesc ca si pe vremea aia (2006) ma plangeam pe aici ca-s grasa 
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Delidana spune:
Bey, eu n-am bigudiuri cauciucate, am unele din plastic si nu pot dormi cu asa ceva noaptea.
Mai auzisem de-o varianta, in care "moatele" sint confectionate din fisii de folie de aluminiu (ca cea folosita in bucatarie) si pus parul ud pe ele, dupa care se usuca folosind feonul. Eu vreau ceva care se poate lasa peste noapte.
Tzuni, astept poza. ![]()
Edit, ca vazui cirnaciorii din parul lui Tzuni.
Eu cu bigudiuri normale trebuie sa stau minim 4-5 ore ca sa se cunoasca un pic de onduleu, de aceea as vrea ceva sa-mi pun peste noapte...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Tzuni arati super cu moatele
si sa ajungi repede la dimensiunile dorite.
Delia eu foloseam niste moate din hartie facute si stateam cu ele noaptea dar dormeam cam naspa dar in timp m-am invatat dar acuma vazandule pe al lui Tzuni ma gandesc sa imi caut de astea.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Eu foloseam candva si moate facute din fasii de panza. Alea chiar nu le simti in cap peste noapte... Sau, in urma cu ceva ani, am avut niste bigudiuri de burete care se lipeau de cap cand te culcai pe ele si nu le simteai. Dar n-am mai vazut din alea prin magazine. Drept sa zic, nici viermi d-astia ca ai mei n-am mai vazut de ceva timp prin comert. Ai mei sunt din Ungaria.
_
Tzuni
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
puskin spune:
Buna dimineata,
eu am inceput ziua in forta, cu 20 de bazine olimpice de inot.
Voi vad ca vorbiti de bigudiuri...mi-as pune si eu da' n-am la ce
.
Tzuni, cu ce te imbraci?
Gusta, deci asa zici, 3 bucati?! Acus il scot pe Sf Nicolae...
Zuzi,
.
Yubi, cu intarziere La multi ani domnisoarei
.
Tzuni spune:
Puskin, am o fusta neagra lunga pana in pamant si ffff larga in partea de jos. Si peste imi iau o rochita din jerse, mulata, lunga pana la jumatatea coapselor, tot neagra, cu gat inalt si cu manecute fff scurte. Si pun accesorii. Si cizme negre, joase. Si motata.
Daca imi place cum arat, imi fac si-o poza sa va arat si voua ![]()
_
Tzuni
si....