Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia, superba rochia, superbi pantofi. Te felicit pentru alegere, o sa arati super
Tzuni, si eu asi alege tot rochita.
Cuscra, si eu am facut un tort ieri. Nici eu nu le am cu ornatul, l-am ornat cu frisca si capsuni

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, eu zic sa te imbraci cu ce te simti tu mai bine. Tin pumnii sa treaca repede.

Puskin, trimit niste soare la tine.

Gusta, uite ce-mi faci tu mie cu torturile tale.

Crys, v-am vazut in poze, sinteti o familie frumoasa.

Dragelor, ma bucur ca v-a placut rochita si pantofii, am facut parada modei prin casa, incerc sa ma obisnuiesc cu tocurile care sint cam inalte pentru mine (Gabi, sa stii ca m-am gindit la tine cind le-am vazut ).

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
La Multi Ani Mihaela! Yubi sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita impreuna cu familia ei!
Azi am fost la servici de mi-am pus in ordine niste acte. Am ajuns acasa franta si lipsita de chef.
Sper sa-mi treaca ca sunt si super obosita.
Va doresc o seara frumoasa si o duminica superba.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am vazut rochia si pantofii.
Delia sunt superbi si pantofii si rochia.
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, imi place costumatia.

Criscosty, , felicitari c-ai ajuns pana aici si bafta in continuare, sa-ti atingi targetul.
Dany seamana cu tine.

Gusta, ft. bine ai facut, ai grija cat papi. Cu masura!

Ruxi, ai gasit ceva interesant de umplut ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am iesit si eu putin pe afara, dar a inceput sa picure . Va invidiez pentru vremea frumoasa.

Am vrut sa merg la inot dar a vrut sotul sa bea o bere si din 1 s-au facut 4 ...s-a facut prea tarziu de mers la bazin.
Am stabilit ca mergem impreuna maine dimineata si daca e vremea frumoasa poate mergem si pe undeva.

Lou, petrecere frumoasa.

Carmen, partial...acum pe seara mi-am facut un smoothie delicios cu lapte de cocos si mi-am facut un mousse pentru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mihaela, petrecere frumoasa si cadouri pe masura. Yubi asteptam pozici de la eveniment.

Delidana felicitari pentru achiziti si abia astept sa te vad la marele eveniment. Chiar asa cand o sa fie?

Tzuni multumesc si-ti urez succes la lansare.

Cris felicitari si tine-o tot asa. Arati bine si se vede c-ai slabit.

Ruxi sa ai parte de-o zi minunata maine.

Violeta o baie relaxanta cu spuma si saruri iti trebuie si odihna din plin si-ai sa fi ca noua.

Mephala multumesc de tratatia de azi dimineatza.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Va poftesc la ceaiuri, cafele, fructe, cereale si ce mai doriti. Eu m-am delectat cu o portie de cereale cu lapte si o banana.

Zuzi, nunta va fi in luna mai.

Ruxi, distractie placuta la bazin.

Eu azi stau pe acasa, mai am ceva teme de facut si de citit o carte...

O duminica frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !mephala, hcclara, louisea, Crys, danielag, gusta, Tzuni, Delidana, violeta70, Zuzilici, multumim din suflet pt. urari I-am aratat mesajele voastre fetitei mele si a fost foarte incantata.Incerc mai pe seara sa pun cateva poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata si multumim de cafea, Delia!

Sunt chiauna de somn. Mi-am pus moatzele in par si ma duc sa-mi aleg tinuta. Si sa vad ce carte prezint

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput