Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gabriela, maine ajungi pe aici? Cum se simte Mara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, rochie peste fusta? :)), esti tare de tot!
Si ce-i cu prezentarile astea? Vad ca de la o vreme tot ai asemenea evenimente. Te pregatesti pentru ceva anume?

Ruxi, te rog, da-mi si mie reteta de mousse. Sau un link. Ma gandesc sa fac de ziua sotului un tort ciocolatos (cioco alba, cioco neagra, blat de alune) combinat cu mousse acrisor.

Delia, gasesti in magazine bigudiuri de burete, genul pe care l-am vazut la Tzuni in cap. E varianta cea mai buna, poti dormi binisor cu ele. Am folosit si eu cand aveam parul lung, ce vremuri faine... tanara si nelinistita am fost, of, of, .

Cine ghiceste ce faceam eu ast' noapte? trecuse putin de miezul noptii....

ma bag la un dus scurt, revin sa citesc variantele de raspunsuri, :).

Mergi la inceput

Carmen, mousse-ul este de dieta, deci trebuie adaptat. Eu l-am facut asa: 1 albus spuma la care am adaugat indulcitor (stevia praf, este natural),100g smantana amestecata cu 80ml lapte de cocos. In amestecul de smantana am incorporat usor albusul si gata. Am pus la frigi peste noapte si la congi pentru 20 min si a iesit o inghetata super buna.
Eu as pune frisca in loc de smantana si putina gelatina, eventual putina cioco alba topita.
Iti puneai bigudele ca Tzuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Io cred ca ai mancat cipsurile Tzunelei

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

1. Te uitai la un nou episod din Lost.
2. Cautai retete de tort.
3. Jucai poker pe dezbracate.

O sa caut si eu bigudiuri cu burete...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu sunt in una din zilele acelea in care nu am chef de nimeni, nimic si nici de mine...stau si ma uit ca o tampa in gol..am, zis sa vad ce mai ziceti...poza Tzunellei si postarea Mephalei m-au amuzat...ca si variantele voastre de rasuns la intrebarea intrebacioasa...

ma duc departe, sa nu ma mai gasesc nici eu atat de ciufuta sunt acum...
pa!

Mergi la inceput

Carmen, ne-ai lasat cu ochii in soare.

Roxa, cam asa am fost eu ieri...mergi la sport , ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neatza!

Mephala pai daca-i rost de dus dupa "activitati" trecute de miezul noptii fix, ....Inseamna ca ...faceai gimnastica?

Tzuni esti faina cu bighidoanele in cap chiar si nemachiata. Succes azi si indiferent de parerea ta posteaza macar o poza.

Delidana la noi inca se mai gasesc cele ceu burete dar sincer onduleul nu-i chiar rotund frumos pentru ca dormind pe ele se turtesc. Succes in gasirea celor pe care le are Tzuni. Sunt mult mai bune.

Gusta la noi azi ploua. Ieri a fost soare si-am fost cu soata prin oras la cheltuit de bani. Nimic special, doar nimicuri de care avem nevoie in casa si prin gradina. Azi insa cred c-am s-o iau pe matusi-mea la plimbare prin magazinele de haine si poate si ceva piatza cu de-ale gurii. Tu ce program ai?

O zi buna tuturor.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

mai astept raspunsuri, niciunul nu e corect, .

Boxa, da-te mai incolo, sa privim impreuna, , in gol....

Mergi la inceput

waw, Zuzi, nuuuuuu, nu inca.

Mergi la inceput