Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lumi, pupam hunii si ii rugam sa fie cuminti cel putin pana ajunge tati acasa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

neata! Ma termina de nervi vremea asta Laura, multa bafta la vaccin! Cum mai sunteti? Alexia, Andi? Am uitat sa va zic, mi-am luat role:) deocamdata exersez prin casa, dar abia astept sa ma intrec cu Alexa pe afara.

alexa, cipri si mami

Alina ,suntem bine cu totii...Andy la gradi,asta mica cu programul ei face o gramada de chestii,mor de dragul ei...si de a lui Andy of course
Voi??Role???Bravo..si Andy are da n-au avut asa mare succes
pe toti.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi l-am sunat pe sotul si l-am intrebat.A zis ca a cumparat papaya din piata Gemeni, e langa noi , dar eu mai vazut si in carrefour. Dintr-un papaya si o banana mare mi-au iesit 360g piure. Dar am pus si 20 ml apa ca mi se ardea blnderul...ambele fiind uscate si crude nu reusea sa le ia sa le mixeze
Pofta buna
Auzi , dar daca ti-e greu sa le faci baie singurica nu poti sa nu le faci o seara ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Boo - Babypoint ti le duce la o tanti acasa by default. daca vrei tanti si le duce la posta sau la curier pe cheltuiala ta. Tanti sta undeva in giulesti.
Pe site-ul lor nu ai unde selecta ca vrei la tanti acasa sau nu.

Eu avand adresa in Ilfov mi le-au trimis la Sibiu la o alta tanti desi imediat dupa ce am facut comanda am scris ca veau sa mi le trimita la tanti din Bucuresti. Am primit tardiv un raspuns arogant pe un ton de sus cu citate din regulament in care ma faceau cu alte cuvinte proasta proastelor....ca nu stiu eu cum e teeaba la ei. le-am zis ca e un pic peste mana sa trimiti tocmai la sibiu cand adresa mea e la 4 km de Bucuresti....sa vezi aroganta aici: cica au angajati germani care nu pot sta cu harta in mana sa vada la ce adrese trimit!

Problema mea e ca iti forteaza mana sa platesti niste costuri in plus. Pachetul meu era f greu (desi si mare ca valoare) si taxele postale erau semnificative.

Eu cu ei nu mai colaborez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, Anca, Babytza , multumesc mult! Am vb cu tati si ajunge azi acasa, in timp ptr baie chiar! Ca eu baia sunt cam maniaca, apropos de ce spuneai Babytza, solutia era sa sarim peste baie, dar nu prea vroiam eu...

Laura, eu intotdeauna am crezut ca e mai greu cu 2 pui mici dar de varste diferite, asa, ca ai tai sau ca ai Adei.

Babytza, sar'na, stiu unde e piata, dar noua ne e peste mana... Carrefour ar fi o varianta ptr final de saptamana. vedem. mult. Ce face soricelul? Mai asteptam mult dintisorul ala?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Lumi te intleg , ca si eu sunt cu baita zilnica. NU stiu daca s-a intamplat de 10 ori sa nu ii fac pana acum. Din care 5 a fost racit...Dar ma gandeam ca tu esti cu 2 si e mult mai greu....eu ma descurc cu piciul ca na, e unul si m-am obisnuit sa ii fac baita si daca nu e tati acasa. Mai nasol cand sunt singura e cu facutul papei dupa baie ca urla ca nehalitul
Cu dintisorul asteptam si ne uitam zilnic , acum am prins s imanevra sa vad bine cica e pe drum zic eu....sa vedem ce zice si dr maine. E asa au ba ????
Ma bucur ca ajunge tati la timp diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

paula laura in primul rand vreau sa zic ca v-am vazut la piscina. foarte frumos va descurcati:)

esti mamica eroina sa poti sa te trezesti la 4 dimineata ca sa colectezi laptic. noi dormim impreuna dar somnul meu e cam profund, thea se trezeste eu o pozitionez la san si adorm la loc.
daca insa nu reusesc cu galafor, incerc negresitsi varianta cu trezitul.

luminita as baga si nutrinatal - le-as lua pe rand sa nu bag in mine multe chestii deodata

anca - super pont cu plimbarea - daca ar functiona as sta linistita pentru 4 ore cel putin (juma dimineata dupa ce plec si apoi dupa pranz). e bine ca sediul serviciului va fi in aceiasi zona cu apartamentul si parcul.

Mergi la inceput

andy woooow 9,550 la 6 luni !!!! Cred ca e campioana odiseei La fetite cel putin
Multumim pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!
Azi n-am iesit afara ca a fost vijelie, desi dimineata era soare...dar n-am stat degeaba am facut chec cu banane(e la cuptor acum )
Ada ne luam de mana...si Lucas a cazut din pat a doua oara aseara
Andy felicitari pt bilant! Curajoasa printesa
Luminita eu sunt sigura ca gaseai tu o solutie sa speli pretiosii la cat de ingenua esti
Nausica am vazut poze cu botezul reusit!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor si la noi e vreme urata, ninge, bateeee vantul, apoi iese soarele, dar vantul tot nu se opreste. Asteptam si noi primavara
care vine in weekend dupa cum zice Claudina E super bascuta Eu am facut rost de croseta si ieri m-am apucat de caciulita si mi se agata ataaa e ata pufoasa si cu denivelari asa trebuie sa iau ata ceva mai subtire si dupa o sa ma laud

Cuscra tinem maine pumnii la vaccin am dulce papciosul mic

Andreutac pentru Eva mica

Lumi ce bine ca ajunge tati la baita. La noi tati nu lipseste nici o seara, mi-e de real ajutor: aduce apa si o duce si vb cu printesa Daca as fi avut 2 bebei ca tine, mi-ar fi trebuit 2 tatici
Ati mai reparat masina stricata?

Babymom mamica aceea alapteaza 4 bebei???? Wowwww asta da performanta Banuiesc ca le da completare lapte praf, ca tre sa fii o "Fulga de Fulga" sa hranesti 2 bebei, dar 4 nu mai zic
Cum e Dragos?

Laura 9 kg jumate wowwwwwwwwwwww mamico ce fetita! Super! Bravo voua am curajoasa!

Ange ma bucur ca esti bine, sa sigilezi butoiul sa nu mai intre nimeni acolo
Pe mine butoiasul nu ma suporta, ff rar dau sa intru cu un picior cum a zis Anca, dar ma trage Maya de-acolo si nu ma lasa. Cu toata criza, probleme cu serviciul sotului si altele, sunt ff zen, nici eu nu stiu cum reusesc, va doresc si voua din suflet starea mea

Anca ici pentru voi!

Denisa spune-ne ce face puiul? Esti supi pe noi?

Simo Tudor cum e?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput