Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

acum m-am prins si eu ce e cu floricelele astea, 300 saru'mina. asa e, ma cheama Violeta, dar eu nu prea le stiam pe astea cu floriile pina m-a sunat un prieten acum citiva ani sa-mi spuna la multi ani. eu l-am luat de dus cu capu', spunindu-i ca ziua mea e in iulie, pina la urma m-a convins ca e ziua mea de florii. acum stiu, e cu o saptamina inaintea postelui ortodox, iar de cele mai multe ori cade de pastele catolic, depinde cum se uita astia in stele, asa ca m-am scos (cel putin anul asta).

ma duc cu mindra afara, dupa care trag o tura de citit din urma si revin.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, wow felicitari pt grasunica curajoasa!!! tin pumnii sa nu faca reactii.
lumi, ce bine ca ajunge tati la baita hunilor:)
asa sunt si eu, paranoia cu baia, de fapt cu baile, ca de 4 ani juma tot prestam la alexa si acum si pe frat'su, zilnic, vara, iarna. de fapt vara alexa face si cite 2 dusuri pe zi:)
cosmi, asa e si la noi, soare, destul de caldut, dar sufla un vint de te ia pe sus

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Anamona la fel face si Maya cand o las cu mama sau cu soacra. Plange dupa ce plec eu de zici ca o taie nu alta
Si acum dupa cateva luni, face la fel, mama vine saptamanal si sta cu ea, chiar daca eu doar stau in living, asa numai de acomodare, dar la fel face cum apar eu cum rade si nu mai are nici o treaba...
Cand avea vreo 4-5 luni, venea mama aproape zilnic, eu trebuia sa merg la facultate, nu lipseam f mult, 2 sau 3 ore, ii lasam si laptic muls, dar degeaba, facea un scandal... Iti spun n-am vazut-o niciodata plangand asa
Intr-un final am gasit 2 solutii cu toate ca nu sunt cele mai stralucite, nu sunt metode de obisnuit cu alte persoane, am pacalit-o practic... dar nu stiam cum sa mai fac sa nu o vad plangand..
1. Faceam in asa fel incat sa o adorm inainte sa plec (dupa cum am zis lipseam 3 ore max)
2. O scotea mama afara la plimbare pana soseam eu.
In nici unul din cazuri nu a mai plans deloc.
Incet, incet se obisnuieste sunt sigura, insa noua ne e cel mai greu.. Daca poti incearca sa mergeti la mama ta cat de des puteti si sa o lasi cate putin singura cu ea sa se acomodeze cu bunica si cu spatiul ca e f important.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Luminita eu sunt sigura ca gaseai tu o solutie sa speli pretiosii la cat de ingenua esti

DA! Solutia era ca unul din ei sa se uite (curios, speram eu!) la mine cum il spal pe fratica-su, din scoica, apoi cum il masez etc etc. La fel si cu celalalt. Si sunt sigura ca ar fi functionat daca le-as fi facut baie intr-un moment cand nu le era nici foame, nici somn.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Cosmy, da, am reparat masinuta, merge f bine, dar noi inca n-am platit datoriile.... Bine ca n-avem deadline la ele! offf.

alinutza, vara chiar e nevoie, mai ales ptr un copilas mai mare, de mai multe dusuri... clar!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Super Lumi sigur ar fi functionat metoda mamica ingenioasa

Tocmai am terminat ciorbita si s-a trezit minunea Am fugit

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu si de la noi.
am dat o fuga prin carrefour cu Teo. Bineinteles ca pe langa cartofi, ceapa, pampersi, lapte, morcovi, dovlecei...salata... au incaput si locomotivele Thomas si Edward cu vagon, cu magneti...
Am ajuns acasa pe la 1 si ceva.... Radu dormea. O lasasem pe mama cu el. A mancat, zic?
Nu, pai nu mi-ai zis sa-i dau. S-a foit pe la 12, da ne-am jucat, ne-am schimbat si a adormit...

Buuun. Am pus de o ciorba. Mama a adus peste facut pane. Am facut salata, si cartofi natur la steamer (au iesit dementiali). In timp ce mesteream la astea, ma tot gandeam cum o sa-i dau de mancare, si ce, lui Teo, ca mi-a scos peri albi, imi vine mai mult sa-l bat decat sa-l asez la masa. (face niste mutre la masa uneori de brrr.... abia ma abtin. Mama cica, uau, da inghiti... inghiti...io-l plezneam de mult)
Si pana sa ne hotaram noi cum si ce, a insfacat Teo o bucata de peste pane si a mancat-o pana sa ajunga la scaunul lui. Dupa ea, a facut evident o tona de mutre, a scuipat cartofii, si a mai mancat 2 felii de paine si putin din alta bucata de peste, plus c-a baut niste suc. Io ce sa mai inteleg?!

Referitor la baie... sa nu dati cu rosii.
Lui Radu ii fac baie la 2 zile, altfel il spal la fund numai.
Daca sunt raciti, oricare din ei, le fac baie, dar fara sa-i ud la cap.
Teo, care si are o aversiune fata de baie, face doar dus, asta e "baia" lui. In fiecare seara la culcare, vara si mai des. Pe cap, in we. Cu scandal imens. De cate ori face caca, il bag in cada si-l spal de la brau in jos, si face zilnic minim de 2 ori.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Referitor la baie... sa nu dati cu rosii.
Lui Radu ii fac baie la 2 zile, altfel il spal la fund numai.
Daca sunt raciti, oricare din ei, le fac baie, dar fara sa-i ud la cap.
Teo, care si are o aversiune fata de baie, face doar dus, asta e "baia" lui. In fiecare seara la culcare, vara si mai des. Pe cap, in we. Cu scandal imens. De cate ori face caca, il bag in cada si-l spal de la brau in jos, si face zilnic minim de 2 ori.

pai Ada, asta inseamna ca ii speli in fiecare zi. Nu conteaza ca e doar partial, e in partile esentiale, ca sa zic asa...

In tine si sa vreau si nu pot sa dau cu rosii. Da' poate merge cu oua...

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Stiam eu ca mai am ceva de zis... Lucutta, din cate stiu tot de la fete, transpiratia abundenta la bebei inseamna lipsa de calciu... depinde acum si cat transpira si daca se intampla pe tot corpul, doar in zona capului etc. Cel mai bine e sa intrebi doctorul, el o sa iti spuna si ce trebuie facut.

Si Robi al meu transpira destul de mult, cand papa sau cand adoarme. O sa intreb si eu pediatra zilele astea la control. Te anunt ce aflu.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Noi am fost p-afara si la o prietena, ne-am ales cu jucarii

Lumi sunt sigura ca te-ai fi descurcat si fara tati

Laura felicitari pt vaccin si pt grasunica

CosmyB e nenorocire cu (,) criza asta, oricum as da sau as intoarce-0 tot aceiasi situatie este...ma refer financiar si de aici probleme, sper sa le rezolvam

Fata mea a mancat fff bine azi, piure de para si prune cam 200grame si piure din dovlecel, ardei gras rosu, cartof dulce si carnita de vita cam 170grame plus baut putina supa...deseara avem desert din iaurt si mar de la compot

Ada abia astept sa imi creasca fata pt a ma duce la cumparaturi cu ea...sa vad ce ar vrea sa cumpere , acum ma bombardeaza cu picioarele

Ahhh ca sa fiu zen ma joc online TRIBURILE

revenim mai pe seara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput