Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
da, un fel de spalare primeste fiecare zilnic. sau, mai sigur, macar un copil pe zi, spal ![]()
dar chestia aia cu ritualul de culcare... nu mi-a iesit. Teo parca renaste dupa dus... i-am luat acu sanosan de nani-nani, sa vedem... poate-poate.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Si Crina transpira foarte mult, bine la noi este foarte cald in camera dar oricum transpira mult in zona capului...si eu la fel

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
sabinel spune:

am fost la o vecina care a uitat sa ma anunte ca fata ei are varicela. e posibil sa faca si fii-mea?
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
Nerantula spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sabinel![]() ![]() am fost la o vecina care a uitat sa ma anunte ca fata ei are varicela. e posibil sa faca si fii-mea?nasterea strumfitei mele piticania creste _ „Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi. |
Ma gandesc ca daca tu ai anticorpii, ii ia si ea prin lapte.
Bafta sa scapati fara bubite!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

sabinel spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Ma gandesc ca daca tu ai anticorpii, ii ia si ea prin lapte. Bafta sa scapati fara bubite! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! ![]() |
uof ii am, am facut o forma usoara cand eram copil.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
CosmyB. spune:
Sabinel Maya era de 6 saptamani cand a avut contact cu o fetita care avea varicela. Maya nu a facut in schimb, a facut taticul fetitei, iar surioara ei de cateva luni nu a luat. Apare si la 2 saptamani dupa contact. Tinem pumnii sa nu faca micuta 
Pozici
Mamica
de
Maya
300 spune:
Andy_galro i-am aratat si soatei mele pozele cu bebe si i-am spus: uite de asta nu am vrut azi-dimineata sa pun bouncerul pe biblioteca. E un loc chiar lat dar tot se poate cadea de acolo
Frumos crescut micutzul.
Laura tin pumnii sa fie bine la vaccin.
Anca si fata mea face uneori urat la "straini" dar inca nu stiu cand e in pase bune si cand e in pase proaste. Foarte putin si rar a stat cu altcineva mai mare fiind - in perioada cand am facut botezul practic - si a si plans dar bunicile se dadeau mari ca au linistit-o. Prefer sa nu ma gandesc la asta, stiu ca si ele o iubesc ca pe ochii din cap. E o perioada in care bebe face distinctie clara intre noi si altcineva si protesteaza in consecinta dar am inteles ca trece si asta pana merg la scoala :). Transmite un pupic bolnavioarei (de la Anda).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
kristin merge destul de ok, zic eu, diversificarea! Elsa mai face si figuri, insa nu mi se pare deloc anormal.
Da, inca sintem pe produse bio si sper ca asa o sa raminem, mie mi se pare de bun simt sa-i iau atit timp cit gasesc aici si ne permitem. nausica am vazut si eu pozele de la botez, foarte dragutza Ania. Tu esti tipa imbracata in verde?
boo felicitari pt Alex mincacios, ai grija sa nu-l deochi. Mama, ce vitezoman ai tu acolo! Chiar vroiam sa te intreb ceva, tu cind ai de gind sa-i muti somiera patului la primul nivel, cel de jos?
anca sanatate Carlei, ce nasol ca e racita. pupici si insanatosire grabnica.
vroiam sa scriu la mai multe fete, insa am uitat... si ma grabesc sa ma duc sa-mi iau cosuletul cu legume bio, sper ca in seara asta sa fie ceva bun si pt Elsa. oricum va pup pe toate!
mi s-a intimplat o chestie, de fapt Elsei, i-a aparut o mica pata violacee pe buza inferioara, ca si cum ar fi supt o mina de pix (asta faceam eu pe la scoala...) Mi-a fost f teama, am google-uit la greu si se pare ca daac era o alergie ar fi trebuit sa aiba tot conturul gurii albastrui + unghiile de la maini si de la picioare. Asa ca m-am linistit! Oricum, daca si maine ii mai apare fug la doctor cu ea. Aveti idee ce poate fi? babymom, poti sa ma ajuti tu? pup
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nausica spune:
| citat din mesajul lui piolica nausica am vazut si eu pozele de la botez, foarte dragutza Ania. Tu esti tipa imbracata in verde? |
Da, eu sint.
Va multumesc mult de tot pt complimente
Eu sint total neconventionala la chestiile astea sociale: noi la nunta nu am facut "masa", ci am petrecut cu prietenii, la biserica ne-am luat acum, de curind, inainte de post, ca ne-a convins preotul. Ne-am tot framintat cum sa facem cu botezul acesta, si pina la urma, in afara de prieteni, am chemat toate rudele care ne-au mai ramas (nu prea multe, din pacate). Si acum chiar sint multumita. Sint momente in care e bine sa ne mai adunam. M-am bucurat sa-i vad pe toti (batrini, ramoliti, trogloditi, cicalitori, sfatosi - n-a contat) si m-am bucurat, mai ales, pentru ca prilejul acestei reuniuni a fost Ania. I-am simtit alaturi si pe cei care nu mai sint, chiar i-am simtit, si pentru mine asta inseamna enorm de mult.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
sabinel spune:
am gasit pe net asta:
Pentru ca majoritatea copiilor dezvolta anticorpi impotriva acestui virus inca din viata intrauterina, e putin probabil ca bebelusii sub un an sa faca varicela. Cei care, totusi, fac, au numai o forma usoara.
Babymom, sunt cam disperata!! o opinie?
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_