Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Anca indicat ar fi sa ii dai o zi da una nu, acum faci (,) cum crezi 
Baby_boy

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babytza spune:
Boo si noi folosim pernuta pentru stabilitatea soricelului ![]()
Ce frumos conduce Alexandru ....si-a luat deja permisul ???? 
Anca multumesc frumos
Ma bucur ca nu o mai doare 
Babymom ce nasica scumpa esti tu
Felicitari ca mai ai timp sa faci totul ca la carte si cu finuta 
Ada pup acrobatul mic 
Alinuta atentie cu rolele
Sa exersezi inainte sa iesi prin parc 
Sabinel pupici pentru Amalia curajoasa si grasunica 
Irina bafta cu diversificarea micutei printese 
Angelyna imi pare rau de cearta cu sotul si imi pare bine ca azi nu mai esti asa supi
Hai mami , ca trece 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
300 spune:
Neata!
Nocom, ieri cand am vrut sa-mi editez mesajul mergea forumul f greu si am uitat daca o facusem sau nu
. Voiams a spun ca vazut poze, arati super, super! Foarte tanara, nu s-ar zice ca nu dormi noaptea hehe! Multa putere sa treci peste toate incercarile astea....
CD, pupam mamica stresata. Si eu sunt un specimen pe care s-a folosit palnia; nu asa drastic cum a descris Ada, nici pe departe; nu mi se vorbea urat, nu ma batea nimeni... dar insistau sa-mi termin s eu mancarea din farfuria fermecata. AM scapat de anrexie pe la 20 de ani, cand am descoperit alte feluri de m mancare si combinatii care acasa nu se faceau. Atunci am observat ca sunt bolnava dupa feluri de mancare noi si de fapt imi plac condimentele. Nu forta Mikul sa pape, pune-l la masa cu voi, papa cu el si... da-i laptic, atat cat bea. Stiu ca tu pui cereale in fiecare bibe. Bine faci!
Mamidestefan, Ada, pai ce faceti, deschideti club? Sa vedem daca balerina mea ma v forta sa ma afiliez... Oricum, eu cred ca fiecare copil are momentele lui de trait cu aer.
Multa putere, mamici.
A, da, sunt foaaarte in urma!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
Multumim de sustinere fetelor

Am o fetitza curajoasa foc,cred ca a plans 5 secunde,a fost ff cuminte si atenta la tot ce i-a spus tanti dr![]()
Ne-a cantarit avem 9,550kg...de masurat nu ,cred ca-i era lene
,da a spus ca e lunga bine,o sa voi masura eu cand o prind mai linistita ![]()
Ramo
mamico si tot am vrut sa-ti spun ca m-ai citit bine cu post-ul care mi l-ai scris zilele trecute
si multa ,multa rabdare iti doresc
Roxana cum esti??Hai ca va fi bine,uite nici Alexia nu se omoara cu mancatul,ei ii place laptele in schimb.Nu stiu cum sa te incurajez,da sa stii ca suntem alaturi de voi,multi
ici.
Babytza
si 
pe maine ptr soricel.
Ange
am avut si eu o stare asa mai ciudata,mai nasol e ca se tot repeta la interval de cateva zile
..imi pare rau ca te-ai certat cu sotul,se mai intampla
Mi-a scris OAna mesaj ca vin acasa
baby_boy ma bucur ca Raducu mananca bine
Irinaiti doresc multa rabdare
Anca scaunul e ff frumos,l-am vazut si in realitate,ce frumos sta Carla in el
...multa sanatate ptr pitica
,oul stiam si eu ca o data la 2 zile
Ma duc sa mai citesc din spate ,ca n-am apucat![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
Moni, mai treci si pe la noi?
esti bine, da?
Eva, cu tine ce-i? azi nu te-am zarit pe aici...
Boo, imi aduc aminte de babypoint... kid spunea cred ca a comandat de la ei, sper sa nu ma insel...
alex e un scump
!!!
Baby_boy
. Si ai mei papa f bine, noi avem 2 mese inlocuite, desi nush daca e chiar cazul sa ma bucur.... ca avem o luna de diversificare, parca e prea repejor...
Laura, ma bucur ca a fost ok totul la vaccin! o
pentru micuta!
Babytza, de unde a luat sotul papaya? Eu nu am vazut si tare as vrea sa incerc si eu (si hunii, normal!)![]()
Ange 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Eva, unde esti? Ce papa bun i-ai dat azi puiului?
Carla azi a avut in program figuri la legume - cartof dulce si dovlecel. Am vazut ca nu vrea si i-am pus si galbenus de ou, m-am gandit ca daca ieri i-a placut, va papa si azi, chiar daca i-am dat doua zile la rand (sper sa nu-i fie rau). Nada. Asa ca jap 2 linguri de iaurt, a papat tot castronelul, vreo 100 g. Iar apoi inca 100 g de iaurt. Asa ca ii pun iaurt de acum inainte in legume, daca asa-i place ce sa fac cu ea. Evident, nu inseamna ca si maine va functiona acelasi truc, sa vedem ce mai inventam.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Neata! Noi suntem cam mucosi azi...de fapt Andrei e mucos de ieri eu doar azi dim m-am trezit cam ...hmmmm....sper sa nu fi racit si eu....ma duc azi cu el la dr sa vedem dacae chiar racit sau doar mucisori.....la noi s-a modificat tare programul de somn noaptea: adica dupa ce de la 3 la 5 luni nu s-a mai trezit deloc noaptea, apoi de la 5 la 7 lunni se trezea 1 sau de 2 ori acum de la 7 luni se trzeste de 3-4 ori pe noapte....asa ca sunt cam chiuna de cap ![]() ![]() dar asta e....copiii isi mai modifica stilul de a dormi, nu?laura pupam dulce pe Alexia sa nu o doara si sa nu planga la vaccin ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
Andreea asa e si Alexia,a avut o perioada in care a dormit ff bine,se trezea doar dimineata,apoi a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des...nu conteaza atat vreme cat sunt sanatosi.
Multumim si va
am.laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
baby_boy spune:
Lumi, Andy_p 
Si ziceam ca Radu mananca bine..adica a doua masa pe la 10 i-am bagat fructe..azi am mancat iar para..mananca pana strange din buzite..cam un sfert de borcanas..adica nu mai vrea..apoi cand a venit de afara a ras un san..al doliea e deja bretea
...si maraie de foame..ii facui ceai..bau si ceai si tot maraie...mi-e ca vrea si masa de legume .seara are masa de cereale ..ii fac 30 de ml de lapte praf cu 2 lingurite de cereale si apoi si lapte de la tzitzi...si mai suge o data pana adoarme..
Deja imi mananca urechile..o fii si vreun puseu..dar de 3 zile de cand a prins gustul mancarii...ii place sa manance
Nu vreau sa renunte la tzitzi..
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
andy.p spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Neatza si de la noi si sar'na de cafea! ![]() Io ma bag, ca-s cam somnorici.... dupa ce tati pleaca de vreo 3 zile dimineata devreme la 06.00, azi noapte a trebuit sa plece pe la 02.00... (are niste curse prin tara, cred ca v-am zis ca avem firma de transport) asa ca Laura , cred ca abia acum incep sa te inteleg cu adevarat, si ziua si noaptea singura cu 2 copii e cam greu putintel.... dimineata mi-am sunat sotul sa-i dau raportul de peste noapte: 'Robi trezit la 02.45 si papat, Edi trezit la 04.00 si papat, Robi iar trezit la 06.00 si papat putin, apoi la 06.30 amandoi in pat cu mami la joaca.' Dupa ce am terminat de vorbit cu tati am vazut biberonul lui Edi neatins, pe masa.... adica doar eu m-am trezit la 04.00, am facut bibele si Edi a dormit de fapt pana dimineata la 06.30, renuntand la masa de noapte....![]() ![]() ![]() Vremea e tare urata in tara, ninsori, drumuri blocate, asa ca e posibil sa nu vina tati in noaptea asta acasa.... de-abia astept sa vad cum fac cu baia.... ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Lumi e greu,da la tine e un pic si mai greu mamico...hai curaj si multa putere iti doresc
..si tin pumnii sa ajunga tati cat mai repede acasa.Nu poti chema pe cineva sa te ajute cu baitza??

laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babymom75 No servus! Io-s tare si vreau sa ma alatur lui, dar nu puteam sa nu va salut pe voi mai intai.Andy.p si pe mine m-a cuprins disperarea cand am vazut ce vreme e la noi - ninsoare?! si un frig... micuta Alexia sa nu fie suparata la vaccin.Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Ei da uite ca s-a indreptat,acum e soare si frumos,nu-mi fac mari sperante ca vad ca nu mai vrea caldura sa dea si pe la noi.
si per ca ai reusit sa te odihnesti.laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei

si vreau sa ma alatur lui, dar nu puteam sa nu va salut pe voi mai intai.
cand am vazut ce vreme e la noi - ninsoare?! si un frig...