Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
Nocom spune:
Neata
andy_galro multumim, sper din suflet sa nu raceasca baiatu si nici mami 
luminita, anca 

of, of saracuta Carla!!
sa treaca raceala si sa iasa dintzocul nr 2 repede!!
nausica Ania este SINGURUL copil de la noi de la odisee pe care l-am vazut in maneca scurta la botez!!!
. Chiar ma uitam ca langa ea era o fetita de aprox 1 an care era imbracata cu hainuta imblanita!! Este super ca e calita!! Sunteti nemaipomenite ca sa nu mai spun de frumoaseeee!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Boo, cum e Alex? |
mai bine iti arat decat sa-ti spun ..
probleme eu am, nu el
anca81 spune:
Boo, e un scump. Lasa mami copilul in pace ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
babytza spune:
Neata mamici 
Noi ne-am trezit la 4.30 sa papam un bibe si dimineata la 8 am ras un castronel cu papaya si banana
Wow , chiar e delicios, am gustat si eu
Multumesc Khristin 
Acum sunt gata cu supica , pilaful de pui si ma bag si la niste spaghete cu sos Bolognese.
Nausica foaaaarte frumoase pozele si voi sunteti o pereche minunata
Iar Ania a fost de vis 
Anca cum se simte Carla cu limbuta ? O mai doare ? 
Boo e foarte haios Alex , ma da pe spate cum rade in hohote ![]()
Of mai feteleor ce frumos povestiti voi de alaptat....ma faceti sa
si mie imi lipseste apropierea aia dintre noi
Uf....
Andy galro si la noi si-a modificat programul de noapte...asta e , poate ii trece
Multa sanatate puiului mic 
Nocom pup mamica
Cat mai faceti tratament ?
Lumi of of o sa fi singurica
Laasa ca o sa te descurci , sunt convinsa
Si nici nu o sa simti cand a trecut timpul langa cei doi huni
Andyp
fara dureri si fara lacrimi 
Si noi mergem maine ![]()
Andreutac felicitari pentru reusita Evei !!!! 
Fug sa iau fata de la scoala si revin 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi...mai pe la pranz
La Multe Lunite bobceilor nascuti zilele acestea
Claudinna mi-am vazut ginerele cu bascuta noua, este un scump
iar Ania de Nausica e mortala, Alex de Boo e super 
si ceilalti bococei la fel, Oadu e incantator
- daca am uitat pe careva 
Oana si David sunt bine, posibil sa le dea drumul azi, inca nu se stie, ii astept acasa cu drag
Multumesc pt sustinere, eram praf ieri...m-am cam certat cu tati din cauza unor perdele si am ajuns la altele

, ehhh om vedea
Nu stiu daca mai apuc sa recapitulez...poate diseara, hope so
Crina mea e nazbataioasa, nu sta locului o secunda, pana mai acu cateva zile statea la mancae, acu abia ii dau sa pape, cu toate ca ii e foame se foieste intr-una![]()
![]()
Nocom cum mai e Daria? 
Andy.p voi ce ati patit? 
Speram sa ii iasa dintisorul Carlei
cat mai repede, pe noi ina ne chinuie si balosim la greu
Andreutac sa inteleg ca Eva face progese, felicitari
Lumi
am hunii si mami, las ca se fac ei mari si atunci sa vezi satisfactiile oricat de greu ti-ar fi acum 
Paula Laura pana la urma sigilez butoiul ala, sa nu mai intre nimeni ![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
anca81 spune:
Angelynna, sigileaza butoiul cat mai repede ca deja si eu sunt cu un picior inauntru. Da' intai mi-l scot ![]()
Babytza, Carla nu mai are nimic la limba, n-a avut nici in ziua aceea, s-a trezit dupa interventie vesela si fara nici o grija. Da' nici nu mananca mai bine, biberonul sa nu-l vada. Parca tu ai intrebat de iaurt, in prima zi i-am dat doar cateva lingurite, era insa un iaurt Muller Bianco cu niscaiva zahar in el (cica din struguri
). Acum mananca fara probleme unul intreg.
Piticuta mea iarasi doarme, sper sa se refaca odata si sa aiba si ea niste zile mai senine si fara atatea dureri.
Am si eu o intrebare asa mai tampitica, daca i-am dat ieri galbenus de ou pot sa-i dau si azi?
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Boo spune:
Alex tocmai a mancat fructe. 60 gr mar ras si cand nu a mai vrut am desfacut un borcan de pere williams sa le incerc si a mancat jumate. mi-e si frica sa mai zic ca sa nu se strice iar ![]()
vroiam sa va arat cum folosim noi perna de alaptat. Alex abia a inceput sa stea in fund si cade ca betivul in toate directiile. Asa ca decat sa pun perne multe in jurul lui am pus-o pe asta si e super.
oricum am facut de toate cu ea, mai putin sa alaptez. n-am reusit asta neam !! dar si-a scos toti banii.
Boo spune:
A comandat cineva la babypoint ? In cat timp vine comanda ? Vine acasa sau trebuie ridicata de undeva ? In Buc. ma refer ..
_irina_ spune:
Pupici si de la noi,
inca suntem in greva foamei, incerc sa am o atitudine zen pentru ca chiar nu vreau sa ii induc aversiune fata de mancare. La sfarsitul zilei cand trag linie imi smulg cele 2-3 fire de par pe care le mai am in cap, a doua zi o iau de la capat tot zen.
Am inceput sa trecem de la HumanaSL la Humana2.
Mie doctorita mi-a zis sa pun 2 biberoane separate, unul cu SL si altul cu 2. Babymom crezi ca are ceva daca le combin in acelasi biberon?
fericita de
Andreea-Maria
baby_boy spune:
hello
LA Craiova e vant..dar noi nu sarim peste plimbare![]()
Ne-am schimbat un pic programul din cauza ca Radu mananca mai mult..si doarme mai mult
Daca ar fii dupa el si-ar inlocui deja toate cele 3 mese..off deja ma apuca nostalgia ca nu o sa mai stea asa mult la sanul meu.
Andreutac felicitari pentru statul in fundulet
Claudinna ne omori cu bascutele. Ii sta super lui Razvanel...de daca are mami priceputa 
Nausica vazut pozele de la botez..foarte frumoase..si ce domnisoara acolo
Boo ai un jucaus adorabil..![]()
Angelynna, Luminita 
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)