Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata !o cafeluta?

Noi suntem tot muciosi si ne-am foit toata noaptea.
Puii vostri transpira in timp ce dorm ?ca Sergiu face balta sub capusor .De cand era mic transpira dar acum parca transpira si mai tare ,dimineata e musai sa-l schimb ca e umed pe hainute iar capusorul e ud tare si daca il tin pe mana mea cand mananca dar mai ales cand doarme.

O fi vreo problema sau asa e el?are si pe cine semana adica pe sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razvi are basca noua!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

No servus! Io-s tare ca n-am prea dormit azi-noapte, iar harnicia asta mica s-a trezit azi la 5:50! si n-a mai fost chip sa-l fac sa doarma la loc. Bine-nteles ca acum el si vreau sa ma alatur lui, dar nu puteam sa nu va salut pe voi mai intai.

Nausica, tare frumoasa e Ania! Are niste ochii... !!!

Andy.p si pe mine m-a cuprins disperarea cand am vazut ce vreme e la noi - ninsoare?! si un frig...
micuta Alexia sa nu fie suparata la vaccin.

Alinutza, .

si Radu-Shurubelu', care face acrobatii nocturne. Fii Radule cuminte ca-i faci emotii lu' mami!

Anamona, faza cu pianul la Victor a inceput asa... mai mult in joaca, inca de anul trecut, ca faceau la gradi pian optional - mai mult notiuni de ritm, ca ce poti face cu niste prichindei de 4 ani? Anul acesta s-a facut selectie dintre toti care au inceput anul trecut si Victor a fost selectat, asa ca am decis sa continuam. Mai mult, cum spui si tu - pt. stimularea inteligentei si a imaginatiei, ca nu-mi fac iluzii ca va ajunge mare pianist ( desi, mai stii? ); oricum, cred ca au trecut vremurile cand se statea in salon si se canta la pian.
La inceput nu i-a placut ca profesoara nu stia sa-l stimuleze, iar el e genul de copil care se plictiseste repede. Dar acum s-a schimbat profa - e una care a lucrat in State tot cu copii, are si ea o fetita de 6 ani si prin urmare stie cum sa-i ia. Acum Victor e indragostit de pian, abia asteapta sa-si faca lectiile la pian si ne bate la cap sa-i cumparam unul sa poata exersa si acasa. Dar chiar m-a uimit ca au inceput foarte serios, cu notiuni de teorie, au invatat notele, fiecare are caiet de muzica, ce mai... nu mai e joaca! Sper sa-l tina entuziasmul.

Lumi, mamica neobosita a hunilor mici!

Gata, incerc sa ma bag si io la somnic, daca nu cumva isi scoate Dragos senzorii de detectat somnul mamei si se apuca de plans .

you all!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Ma termina de nervi vremea asta Laura, multa bafta la vaccin! Cum mai sunteti? Alexia, Andi?Anamona, in cazul asta e si mai bine, o sa va mai vedeti si in timpul programului. Am uitat sa va zic, mi-am luat role:) deocamdata exersez prin casa, dar abia astept sa ma intrec cu Alexa pe afara.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aaaa, inca ceva... Am uitat sa va spun, dar acum cu gandul la Lumi ( ), mi-am amintit: mama quadrupletilor ii alapteaza pe toti 4 !!!! Va dati seama?!?!

Pa-pa!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

eu una nu-mi dau seama, zau !!

felicitari pentru progrese Eva !

Nausica am vazut pozele, Ania e o domnisoara adevarata, eleganta foc si cu niste ochi superbi! Ma inscriu in clubul fanilor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mami de Alexa, spor la patinat, esti o mamica super

La noi jumatate de ora ninge, jumatate de ora e soare ... Ciudata vremea asta, oricum nu putem iesi afara din cauza mucisorilor dar sper din tot sufletul sa vina primavara. De abia astept sa ne plimbam pe sub copacii infloriti

Claudinna, misto bascuta lui Razvi.

Andreuta, felicitari pentru progresele Evei.

Boo, cum e Alex?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! am citit mai mult pe diagonala asa ca nu prea stiu ce-i in urma. anamona, eu iau galafor si se simte in productia de lapte.
nerantula is tare tare simpatici acum. fiecare etapa are farmec, dar cu asta nu ne mai intalnim prea curand. mie mi-e draga cand isi pune palma pe fata mea si ma mangaie, si-o plimba peste tot de-mi vine s-o mananc.
oana sper sa fie bine cu voi!
lumi, nici nu ma pot pune in pielea ta cu hunii, chiar si un copil linistit, cum e al meu ma scoate uneori din sarite
in alta ordine de idei azi am fost la intepat... a carait un pic si cand am iesit din cabinet deja radea. are 8100 g iar doctora a fost foarte multumita de cum se prezinta.
va pup cu drag.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Anamona si eu incerc sa ii fac provizii pentru cand ma intorc la munca(desi sper ca pana atunci sa ii inlocuiesc 2 mese, o sa aiba aproape 7 luni si incep saptamana asta (5 luni jumate)) - sunt optimista
Ce am obsrvat: daca ma mulg in timpul zilei sau seara dupe ce il culc cu greu scot 70-80 ml (ziua, seara nu mai scot nimik)
In schimb daca se trezeste noaptea sa manance(are perioada in care se trezeste la 4-5 sa manance) mananca doar de la 1 san, ca produc din plin peste noapte. Daca ma mulg atunci (la4-5 dimineata) scot din celalalt san 150-200 ml. Important e sa incep sa ma mulg imediat (sau cat mai aproape) de momentul in care termina de supt. Sa ma vezi cum stau in bcatarie cu ochii inchisi si pompez ...
Si pentru stimularea lactatiei eu iau nutrinatal+spirulina.

Incearca si asa daca Anamona se trezeste noaptea (sau poate daca te trezesti tu inaine sa ceara ea de mancare)

Bafta

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, sabinel

babymom, cum asa ii alapteaza pe toti 4...??? mi-e ciuda, eu n-am reusit cu doi

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput