Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi si sar'na de cafea!
Io ma bag, ca-s cam somnorici.... dupa ce tati pleaca de vreo 3 zile dimineata devreme la 06.00, azi noapte a trebuit sa plece pe la 02.00... (are niste curse prin tara, cred ca v-am zis ca avem firma de transport) asa ca Laura, cred ca abia acum incep sa te inteleg cu adevarat, si ziua si noaptea singura cu 2 copii e cam greu putintel.... dimineata mi-am sunat sotul sa-i dau raportul de peste noapte: 'Robi trezit la 02.45 si papat, Edi trezit la 04.00 si papat, Robi iar trezit la 06.00 si papat putin, apoi la 06.30 amandoi in pat cu mami la joaca.' Dupa ce am terminat de vorbit cu tati am vazut biberonul lui Edi neatins, pe masa.... adica doar eu m-am trezit la 04.00, am facut bibele si Edi a dormit de fapt pana dimineata la 06.30, renuntand la masa de noapte....

Vremea e tare urata in tara, ninsori, drumuri blocate, asa ca e posibil sa nu vina tati in noaptea asta acasa.... de-abia astept sa vad cum fac cu baia....

Ada, bine ca nu s-a intamplat nimic cu Oadu... te-ai gandit sa pui gardulet la marginea patului? desi o sa il escaladeze in curand si pe ala si tot degeaba.... sau, mai bine decat covoras, o pilota mica, ceva mai moale... zic si eu.

Anamona, ptr stimularea lactactiei poti incerca si nutrinatal, pastile. Se gasesc mai rar, dar sunt fff eficiente.

Preety, te-ai hotarat sa dai mai rar pe aici si ai uitat sa ne anunti? Sper ca e totul ok....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Nici o noutate la noi, Carla e tot infundata la nasuc si ragusita. Oare cat tine nenorocita asta de raceala? Plus ii mai iese si celalalt dintisor de jos si o doare rau, saracuta. Tare chinuita e. Ma mir totusi ca papa cat de cat, 150 ml lapte dimineata si 175 g para cu banana si branza calcica. E un copil tare bun. Seara insa plange tare mult, ieri am intrat la baie sa ma spal pe par, am lasat-o cu soatza, a plans saracuta in bratele lui pana am iesit. Are nevoie de toata dragostea mea, asa se lipeste de mine cand o iau in brate, puiul meu mic.

Ada, felicitari pentru progrese. Radu va fi un mare mancacios, sunt sigura, nu vei avea nici o problema cu diversificarea. Auzi la el 240 ml de lapte si plange de foame dupa nici 3 ore

CD, stii ce as face eu? As intrerupe diversificarea de tot cateva zile - o saptamana si i-as da Mikului numai lapte. Poate isi revine. Daca n-ai incercat asta deja, cred ca e momentul sa o faci, fara scaun de masa, lingurita si castronel cateva zile.

Nausica, aveti o fetita minunata. Si foarte eleganta . Felicitari pentru botez

Anamona, eu a avut o surpriza neplacuta cand am plecat la birou pentru cateva ore si am lasat-o cu soacra-mea. A plans non stop pana m-am intors. Si acum daca o vede plange, doar daca ies la plimbare cu carutul e linistita. Carla nu sta decat cu mine, sotul meu sau cu maica-mea, la orice strain care se apropie de ea in casa plange. Sora mea, soacra mea, alte rude si prieteni au avut parte de acelasi "tratament". Doamne fereste sa se apropie cineva de ea si sa o ia in brate.

Nocom tie si Dariei.

Andy.p pentru vaccin.

Andy_galro, sper sa nu raceasca puiul mic, am vazut poze cu smecherasul.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Laura, tin pumnii la vaccin!

Andy_galro, uf, sper sa treaca repede, sa nu fie grav!

Multi ici si multa sanatate pentru Daria!

Vazut poze de la botezul Aniei . Super, sa va traiasca micutza crestina!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE:

ana de teomaria
eva gabriela de rain_lover

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca pt Carla sa treaca repede-repede raceala
lumi toata stima pentru tine nu ma mai plang deloc

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro
lumi toata stima pentru tine nu ma mai plang deloc

Ei, ba sa te plangi, ca si asta ajuta uneori!
Eu am mai spus-o si o repet: da, e mai greu putin cu 2 copii, dar asta nu inseamna ca e neaparat usor cu unul.... so...

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si de la noi!

Razvan s-a trezit de vreo 3 ori azinoapte si ultima trezire fu la 6.30...dadea cu piioarele in fata mea si isi admira/analiza manile...

parca mai are un ochisor rosu, nu lacrimeaza, nu pare a avea nasul infundat, n-are mucisori...tot mai sper sa-l sara raceala asta, care ne-a cuprins pe toti din casa...eu am cam scapat, la fel si socru-meu, dar l-a pucat pe sot si pe soacra-mea, care a mai fost racita si acum o saptamana...
asha ca stiu ce simtiti si va doresc tuturor multa sanatate!!

eu ma tot uit pe net la vreme, ca-s disperata sa se faca odata cald si am vazut ca de duminica se incalzeste, de genul 19-20 grade!
m-am uitat pt zona centru-sud
abia astept!!

Nausica, super pozele si Ania o dulce, eleganta!! mi-a placut mult, te uiti cu placere la ea!

asteptam pozele de la felicic!! macar sa-l vedem si noi pe Falcone un pic:)

sa aveti o zi buna!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Wow, 2 cafele si cereale, perfect! Poate asa imi revin si eu dupa o noapte cu 5 treziri scurte, cu plans, cauzate de durerile de gingii.
In rest suntem bine, am papat ieri 90ml marsi cereale cu lapte si 80 legume (cu greu).
Ca sa nu fim mai prejos decat Andrei de andy_galro pe care il am cu aceasta ocazie, raportam ca stam in fundulet foarte bine si stabil de vreo 3 zile, ne pasioneaza orice punga, telcomanda si telefonul lu' mami
Ieri ne-a sosit si jumperul, care spre norocul nostru a fost ultimul de pe stoc, urmatoarele vin abia in mai, iar Eva este foarte incantata de el. A topait aseara 10 min, iar cand am intrerupt activitatea a fost tare necajita.
colega noastra de suferinta cu dintisorii, Carla

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreuta pt voi si in special de la Andrei pt Eva...bravo Eva pentru progres!!! nu te lasa!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Bravo, Eva!!!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput