Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Boo - Babypoint ti le duce la o tanti acasa by default. daca vrei tanti si le duce la posta sau la curier pe cheltuiala ta. Tanti sta undeva in giulesti.
Pe site-ul lor nu ai unde selecta ca vrei la tanti acasa sau nu.

Eu avand adresa in Ilfov mi le-au trimis la Sibiu la o alta tanti desi imediat dupa ce am facut comanda am scris ca veau sa mi le trimita la tanti din Bucuresti. Am primit tardiv un raspuns arogant pe un ton de sus cu citate din regulament in care ma faceau cu alte cuvinte proasta proastelor....ca nu stiu eu cum e teeaba la ei. le-am zis ca e un pic peste mana sa trimiti tocmai la sibiu cand adresa mea e la 4 km de Bucuresti....sa vezi aroganta aici: cica au angajati germani care nu pot sta cu harta in mana sa vada la ce adrese trimit!

Problema mea e ca iti forteaza mana sa platesti niste costuri in plus. Pachetul meu era f greu (desi si mare ca valoare) si taxele postale erau semnificative.

Eu cu ei nu mai colaborez....

Eu ma duceam direct la OPC cu faza asta. Nu se face asa ceva. Auzi, au angajati germani care nu cunosc romania iar noi romanii suntem niste prosti ca locuim in romania. Mda. Ce argumente!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In alta ordine de idei, azi dupa 2 zile Karinutza, a fc kk cu ajutor.Nu vroiam sa intervin insa, schimband azi un papmpersica doar cu sushu am vazut ca, gaurica se deschide si kk statea acolo ...si am incercat cu masaje, apasari cu genunchii si nimic, decat niste aere putzitoare.Am bagat termometrul ca mi am dat seama ca e de rau dc sta acolo si nu iese si pac....m am fc de kk peste tot.Nu stiam cum sa mai pun scutecul sa mut muntii.
Trebuia totusi sa trag la loto azi.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gaia, si fiica-mea cea mare parca renaste dupa dus/baie. Sotul meu e asa. Ma enerveaza de mor ca seara sta rezemata de mobila si se smiorcaie ca vrea baie si somn, apoi prainde-o daca poti.EWu n-am avut bona o perioada si era in timpul cand Anna urla continuu. Si le faceam baie zilnic singura ca sotul meu nu era in tara in acea perioada. Si o puneam pe Anna in carucior in baie si o spalam pe Alice cu o mana ,iar cu cealalta leganam carutul.Apoi o scoteam pe Alice si ii faceam impreuna baie Annei.Imi aduc aminte ca o data mi-am dat seama ca frecam caruciorul si o zgaltaiam pe Alice in cada. Saraca se uita la mine mirata si nu stia ce fac.

Anca, noi am facut urat la straini pana pe la un an si trei luni, incepand de la trei luni. Imi venea sa mor; spuneam tuturor ca am copil cuminte, iar cand mergeam cu ea pe undeva,parca o opaream.
Am incercat de toate si nimic n-a mers. Nu facea urat in locuri publice, insa la cineva acasa sau chiar la noi acasa, era dezastru. Chiar daca eram eu acolo. A trecut; o sa treaca si la voi, mai ales ca la voi nici nu e asa rau.

Sabinel, tinem si noi pumnii sa fie ok. Nu e f usor sa iei asa ceva. Depinde cat contact a avut cu fetita. Oricum, si daca face boala nu e asa rau ca la copiii mai mari pt ca ei nu stiu sa se scarpine.

Nikolici, saracuta!Ce s-a mai chinuit. Eu cand o aveam pe Alice constipata, inainte de diversificare ii dadeam apa sa bea; cam vreo 30-40 ml si mereu se rezolva a doua zi. Dupa diversificare, ii dadeam prune uscate. Le lasam la umflat in apa calda, le blenduiam si le amestecam cu ceva ce-i placea ei (de ex cereale). Sunt f dulci si gustoase; in plus, nu fac crampe ca laxativele. La noi a functionat mereu.

Astazi Anna a inceput sa agate obiecte din jurul ei; stiu ca e cam tarzior insa ea a fost urlacioasa tare si statea numai in brate, deci n-a avut cum sa exerseze.Si cred ca ne imita pe noi cand o pupam ca ne ia de fata cu ambele maini si ne mozoleste de numa'
Daca si maine e tot asa bine dispusa, poate ne apucam iar de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Despre cine este vb...Gruia si Vlad????Care-i treaba???

Povestea lor e la semnatura Claudinei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

boo felicitari pt Alex mincacios, ai grija sa nu-l deochi. Mama, ce vitezoman ai tu acolo! Chiar vroiam sa te intreb ceva, tu cind ai de gind sa-i muti somiera patului la primul nivel, cel de jos?

nu m-am gandit, dar nici nu da semne ca ar fi cazul sa o dau .. adica nu se ridica, nu se trage, nu se impinge. la primul semn direct jos se va trezi tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna seara si de la noi!

Abia am reusit ca citesc ce ati scris ieri si azi.Asa ca o sa raspund la ce s-a scris ieri

Cd sper ca esti mai bine cu moralul

Am vazut si eu poze cu o familie f frumosa,este vb de Anamona

Bitza

Nocom imi pare rau ca le aveti pe toate,unde vad si eu poze cu noua ta freza?parca asa am inteles ca ai un look nou sau am visat?

Andy felicitari pt bilant!!!!!

Tzitziri sper ca esti deja acasa cu David,ma gandesc la voi si sper sa intri curand sa ne zici a e totul ok.

Gaia nevia m-am bucurat ca la eco a fost totul ok si m-am amuzat teribil de fotoliul vostru luna

Paula laura

Alexa si mami

Noi suntem bine,foarte plimbaciosiDe 2 zile mancam si noi mar dimineata,crud, ras pe razatoarea de sticla si ne place f mult.Vroiam sa va intreb, fetele cu alaptatul,voi dupa masa de pranz mai dati si tzitzi?Luca mananca cam 200 de grame si ar mai vrea ,dar zic eu ca e destul atat ,asa ca nu scap fata tzitzi dupa,la voi cum e?are ceva ca ii mai dau si tzitzi dupa masa de pranz?

Nikoliki ce ati mai facut cu viermisorii?scuze daca ai scris dar eu merg pe sistemul azi citesc si maine scriu asa ca unele le mai pierd pe drum

Babymom felicitari pt progresele lui Dragos!

pupici!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala chiar ma gandeam daca pot sa i dau pere...
Eu ii multzumesc lu Doamne Doamne ca a facut.Ea niciodata nu a fost consti.Sper sa ne dregem repede si sa facem fara interventii.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

lala, n-a avut contact direct cu fetita vecinei, au stat putin in aceeasi camera, dar nu una langa alta. din cate am inteles virusul se transmite pe calea aerului. sa vedem...

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza multumesc

Browser-ul meu nu il arata si am intrat cu alt program

Offf tare rau imi pare cand aud cat poate sa sufere un copilas

Nikolici si a mea e constipata dar fructele nu o ajuta, acum suntem pe humana milchzucker...sper sa mearga

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikolici eu ii dadeam Mayei marul "aburit" de cateva zile i-l dau crud si face kk in fiecare zi, de doua ori Noi inca nu am inlocuit nici o masa si dupa papa, urmeza tzitzi cat cuprinde, care o ajuta mult la digestie. Daca poti introduce para, e super, pentru ca e un laxativ foarte bun.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput