Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

am fost la o vecina care a uitat sa ma anunte ca fata ei are varicela. e posibil sa faca si fii-mea?

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

daca amalia nu a intrat in contact cu acea fetita, nu are cum sa faca. tu nu ii transmiti decat daca faci varicela acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, unde esti? Ce papa bun i-ai dat azi puiului?

Carla azi a avut in program figuri la legume - cartof dulce si dovlecel. Am vazut ca nu vrea si i-am pus si galbenus de ou, m-am gandit ca daca ieri i-a placut, va papa si azi, chiar daca i-am dat doua zile la rand (sper sa nu-i fie rau). Nada. Asa ca jap 2 linguri de iaurt, a papat tot castronelul, vreo 100 g. Iar apoi inca 100 g de iaurt. Asa ca ii pun iaurt de acum inainte in legume, daca asa-i place ce sa fac cu ea. Evident, nu inseamna ca si maine va functiona acelasi truc, sa vedem ce mai inventam.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Ai incercat sa ii dai piure subtiat cu laptic? Pe mine ma bate gandul sa il fac asa piticii mele cand incepem...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gafai si eu in urma voastra, cum dau gata un capitol vad ca a mai aparut unul si jumatate

Cu mana pe inima jur ca am vazut pozele si filmuletele noi, am admirat-o pe Anamona si papusica ei (doua fete superbe), pe Luca si Anca, cei doi miri frumosi care au inceput sa stea in 4 labe, pe Alex de Boo, foarte vesel si zambaret, pe cei doi flacai de Gaia, superbi in caruciorul lor de gemeni (chiar nu pare diferenta mare de varsta intre ei), pe Ania cea eleganta la botez...uofff, frumosi mai sunt toti!

Maria se inscrie si ea la titlul de fotomodel al Bobocilor, ne chinuim sa ajungem la 7 kile pana poimaine, cand face 7 luni, avem undeva pe la 6.900. De papat papa bine mancarici, cereale, fructe, cu laptele stam mai prost, cam 300 de ml pe zi...ce sa-o fac, asta e! De lunga vad ca e ok ca si nr de cm, bate spre 70 de cm masurata de noi acasa.
Gangane pe limba ei, ii place mult sa zica "Da da da", sare in "chilotzii zburatori" (aka bouncerul acela legat de tocul usii- cea mai mare distractie de departe).

Am cunoscut saptamana asta si 3 fete absolut senzationale! Mamici tinere, frumoase, vesele si optimiste: Preety, July si 300! Ma bucur mult ca am avut ocazia si sper sa apcu sa stau mai mult de vorba cu ele live!

Nu's ce sa mai zic. Aaah, Boo, parca tu ai intrebat: eu am comandat la babypoint dar sa stii ca am si sunat la nr de pe site, am vrut sa ma asigur ca totul e ok cu comanda. A venit cam greu intr-adevar (eu le-am ridicat la 3 saptamani dupa comanda online), dar nu am ce face...Pana nu gasesc aceeasi varietate de borcanele BIO in Romania sunt nevoita sa iau de la ei. Am vazut si preturile la mama lor, in Germania adica, iar adaosul lor este unul cu bun simt, cu tot cu adaos si ajung la pretul de la noi.
Daca vrei livrare la usa te mai costa ceva (vreo 20 ron parca), daca nu, te duci si ti le iei tu de la tanti aceea din Giulesti "agentul lor" de aici. Eu asa am facut. Am comandat 3 baxuri mari din care inca mai am si borcanele si cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Lumi, Andy_p

Si ziceam ca Radu mananca bine..adica a doua masa pe la 10 i-am bagat fructe..azi am mancat iar para..mananca pana strange din buzite..cam un sfert de borcanas..adica nu mai vrea..apoi cand a venit de afara a ras un san..al doliea e deja bretea...si maraie de foame..ii facui ceai..bau si ceai si tot maraie...mi-e ca vrea si masa de legume .seara are masa de cereale ..ii fac 30 de ml de lapte praf cu 2 lingurite de cereale si apoi si lapte de la tzitzi...si mai suge o data pana adoarme..
Deja imi mananca urechile..o fii si vreun puseu..dar de 3 zile de cand a prins gustul mancarii...ii place sa manance
Nu vreau sa renunte la tzitzi..

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

Sa nu te superi pe mine ca ma bag, dar daca vrei sa nu-ti lase sanul nu-i mai da LP. Si pune-l la san cand iti plange, chiar daca ai impresia ca n-ai lapte; daca stai intr-o pozitie relaxata o sa vina si lapte; roulul puseului de sase luni e sa te suga pana iti ies ochii din cap ca sa produci mai mult laptic. Asa ca mami, tare pe pozitii, si mai ales relaxeaza-te zilele astea. si si nu te supara pe mine ca mi-am permis sa ma bag in chestia asta. Noi am mai discutat pe teme conexe

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

anamona, sarumana mult
nerantula
cosmy si pt tine

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

babytza...si eu am plans....
nu-i cunosc
printr-o cunostinta am aflat de ei
vad ca acum le mai trebuie doar 3000 dolari

offf..sufletelele astea mici nu ar trebui sa treaca prin asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CLaudinna multumim, ginerele meu e la fel de frumos si scump

Maine va invitam sa jucati fotbal cu noi [:P]

Aly bine ati revenit , acum cum sunteti?

Monica o sa aiba un baiatel iar de la Delphinas asteptam vesti bune

De Sasha sper sa avem vesti cat mai curand

Despre cine este vb...Gruia si Vlad????Care-i treaba???

Vroiam sa va mai "zic" ca am primit aprecieri bune din partea doctorei noastre la adresa bblinei

Kid las ca ne prinde Maria din urma, ai sa vezi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Boo - Babypoint ti le duce la o tanti acasa by default. daca vrei tanti si le duce la posta sau la curier pe cheltuiala ta. Tanti sta undeva in giulesti.
Pe site-ul lor nu ai unde selecta ca vrei la tanti acasa sau nu.

Eu avand adresa in Ilfov mi le-au trimis la Sibiu la o alta tanti desi imediat dupa ce am facut comanda am scris ca veau sa mi le trimita la tanti din Bucuresti. Am primit tardiv un raspuns arogant pe un ton de sus cu citate din regulament in care ma faceau cu alte cuvinte proasta proastelor....ca nu stiu eu cum e teeaba la ei. le-am zis ca e un pic peste mana sa trimiti tocmai la sibiu cand adresa mea e la 4 km de Bucuresti....sa vezi aroganta aici: cica au angajati germani care nu pot sta cu harta in mana sa vada la ce adrese trimit!

Problema mea e ca iti forteaza mana sa platesti niste costuri in plus. Pachetul meu era f greu (desi si mare ca valoare) si taxele postale erau semnificative.

Eu cu ei nu mai colaborez....

subscriu, anamona.

de acelasi ton arogant si, in plus, de amenintari voalate de dare in judecata am avut si eu parte pt ca nu am binevoit sa ridic o comanda pt care ei nu mi-au dat confirmare decat in momentul in care, satula de asteptat, i-am tras eu de maneca. mi-au raspuns ca trebuie sa bat jumatate de bucuresti sa imi ridic pretiosul pachet. in tot acest timp de asteptare evident ca imi facusem stocuri serioase de borcanele si am marturisit chiar aici, la subiectul nostru, ca nu mai vreau comanda!
surpriza! "doamna" cu pricina mi-a aruncat in fata faza cu postul meu de pe forum, adicatelea cica l-ar fi gasit intamplator. am ramas cu un gust teribil de amar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

[/quote]

Sa nu te superi pe mine ca ma bag, dar daca vrei sa nu-ti lase sanul nu-i mai da LP. Si pune-l la san cand iti plange, chiar daca ai impresia ca n-ai lapte; daca stai intr-o pozitie relaxata o sa vina si lapte; roulul puseului de sase luni e sa te suga pana iti ies ochii din cap ca sa produci mai mult laptic. Asa ca mami, tare pe pozitii, si mai ales relaxeaza-te zilele astea. si si nu te supara pe mine ca mi-am permis sa ma bag in chestia asta. Noi am mai discutat pe teme conexe

[/quote]

Ramo cum sa ma supar pe tine?
Dar nu-i dau lapte praf sa bea..nici gand...seara ii dau o masura de cereale facute cu lapte praf deoarece mai aveam o cutie de nan pe aici..inainte mulgeam si-i dadeam.Oricum azi toata ziua a stat la san..plus..fructe dimineata..plus cereale asta-seara..plus ceiuc..e un mare mancacios si pofticios. Mai avea putin si manca cu mine turta dulce..si bea fanta Asa ca nu-ti face griji mami tzitzi e cea mai buna prietena..doar ca ne-am dat si pe mancarica..ca nu ne mai intelegeam om cu persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ramo o sa vezi cand vei incepe diversificarea, daca ii vei da cereale cu laptic de tzitzi cum de ex fac eu, la un moment dat trebuie sa cresti cantitatea de lapte pe care posibil sa nu o mai ai tu in tzitzi si atunci treci pe LP.
Titzy ramane prietena tuturor bebeilor acolo unde e cazul.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput