Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
lala77 spune:
Sabinel, se transmite prin aer insa daca n-au stat mult poate nu s-a intamplat. Sper sa scapati!
Nikolici, eu i-am dat si pere cam la 2-3 saptamani de la diversificare si nu s-a intamplat nimic cu scaunul. Poti sa-i dai pere oricum; romanii spun ca nu se dau copiilor care fac usor alergii si celor cu dermatita atopica. Englezii dau si nu spun ca n-ar fi bine.
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Am si eu o intrebare... daca i-am dat ieri galbenus de ou pot sa-i dau si azi? |
Anca, de regula, la inceput, oul se da doar o data pe saptamana, si se creste progresiv cantitatea saptamanala, pana cand ajungi la 3-4 oua/ sapt., dar asta dupa 1 an.
Oricum, daca i-ai dat, n-are bai.
Boo, dar cata veselie e in tzarcul acela! Ei, ai vazut mami ca mananca baietul?!
Claudinna
Razvanelul cu bascuta!Irina, nu vada alta contraindicatie ca sa amesteci cele doua tipuri de LP in acelasi biberon, decat ca ar putea sa precipite, sa formeze flocane. Incearca mai intai cu o cantitate mica si daca nu se intampla nimic, eu zic ca poti sa le pui impreuna. Daca le dai separat risti ca dupa terminarea primului biberon, sa nu-l mai vrea si pe al II-lea.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Musette eu ii dau tzitzi si dupa fructe si dupa legume, cateodata vrea mult, alteori mai putin. Suntem diversificati de mai putin de doua saptamani, voi sunteti mai avansati. Dar daca vrea tzitzi nu vad de ce sa nu-i dai, inseamna ca ori nu se satura cu papica, ori ii este sete si e chiar indicat sa bea lichide dupa masa. Mai incolo poti sa-i dai apa sau ceai, dar acum mai bine tzitzi
asa cred eu 
Pozici
Mamica
de
Maya
nikolici spune:
musette inca nu i-am dat tratamentul karinutzei, imi e teama ca are miere..il iau eu in schimb si este groaznic la gust.
Si ma gandesc ca daca ii dau imediat acum, ce am inceput diversificarea o stric te tot.
lala, cosmy cand am scris pere ma gandeam la prune
.dar o sa bag si pere negresit.De prune nu stiam ca pot da.Sunt dusa scuzati ma
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
aly_c20 spune:
claudinna, babytza
spuneti mi si mie ce s a intamplat cu tzitziri.sper ca nu e vorba de spital
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Babymom mamica aceea alapteaza 4 bebei???? Wowwww asta da performanta ![]() ![]() Banuiesc ca le da completare lapte praf, ca tre sa fii o "Fulga de Fulga" sa hranesti 2 bebei, dar 4 nu mai zic ![]() Cum e Dragos? ![]() |
Cosmy, mami asta "Fulga de Fulga a lu' Fulga" ca la toti le da lapte de mama, fara completare ! Bine, sa nu-ti imaginezi ca ii pune pe toti pe rand / sau de-o data la san; se mulge si le da cu biberonul ea cu barbatu-sau si cu soacra. Ea saraca nu face altceva decat ca se mulge toata ziua. Noroc ca a primit o pompa electrica dubla, ca altfel n-o vedeam bine.
Dragos... acelasi sportiv cu muci, dar de azi parca s-au redus putin cantitativ si nu mai sunt galbeni.
Maya ce mai papa bun?
Mama lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Faceam in asa fel incat sa o adorm inainte sa plec (dupa cum am zis lipseam 3 ore max) |
Exact asa fac si eu. alfel nu indraznesc sa-l las cu soacra, v ca se apuca de plans si pe ea o apuca panica. Nici afara nu indraznesc sa-l las cu ea, ca in carucior cam plange, eu il scot de obicei cu wrapul si in plus imi amintesc ca de multe ori o gaseam si cu Victor urland prin parc, cand reuseam sa fug mai repede de la spital.
Mama lui
Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Nikolici prune nu stiu daca e ok sa-i dai chiar acum la inceput, dar incearca caisa daca gasesti, e laxativa si cred ca e mai usor digerabila ca pruna 
Pozici
Mamica
de
Maya
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Si pana sa ne hotaram noi cum si ce, a insfacat Teo o bucata de peste pane si a mancat-o pana sa ajunga la scaunul lui. Dupa ea, a facut evident o tona de mutre, a scuipat cartofii, si a mai mancat 2 felii de paine si putin din alta bucata de peste, plus c-a baut niste suc. Io ce sa mai inteleg?! |
Pai Ada, copilul a mancat foarte bine! Ar trebui sa te declari multumita. Victorila al meu s-a servit singur cu o bucata de snitel abia pe la 4 ani, deci...
Mama lui
Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
cosmy nu nu acum...mai incolo.Dar nu stiam dc pot.
Deocamdata suntem la 10 ml de suc de mar.Maine mult mai mult ca i-a placut.Oare cum strecurati voi sucul de mar, ca eu am pus triplu "voal" de tifon si tot iesea pulpitza
.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)