Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

mary07, ti-am trimis PM despre hainute dar o sa raspund si aici ca m-a intrebat si kikicri. daca mergi azi la eco sa ne anunti si pe noi vestile bune.

kiki cri, o sa ma conformez si voi pune 2 la semnatura. poate dupa 18 saptamani sa aflam si noi ce sunt bebeii. eu citisem pe aici la o burtica cu gemeni din bucursti ca la 12 saptamani aflase deja ce are si iti dai seama ca sotul meu e tare nerabdator sa afle.poti afla daca mergi la un eco super performant sau faci nu stiu ce punctie la bebei.
in legatura cu hainele, mi-am luat de la outwear de vizavi de central, de la central si dela zara. am mai fost la toria b dar nu mi-am luat nimic de acolo de data asta. dar o s amai vin la cj simacar stiu unde sa caut. la outwear sunt chiar ieftine si la central.
daca vrei sa aflii localuri faine prin alba spune-mi ca parca citisem un post de-al tau mai inainte. daca nu ai aflat inca pot sa-ti raspund ca si noi le cam frecventam.

15+

Si eu abia astept sa aflu ce sunt bebeii...Mersi de indicatii...chiar nu ma-m gandit la Outware sa caut ceva...si in central am fost si eu sambata dimineata dar numai in trecere si nu m-am interesat in mod special de haine pt gravide...dar cam e cazul si la mine sa imi reinoiesc garderoba.Chiar voi pe unde iesiti in Alba? aaa...sa iti mai zic o chestie tare...gemenutii mei au fost conceputi tot in Alba poate e taram bun pt gemeni

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Felicitari pentru Roxxy!!!
Vreau si eu una. Dar probabil vom afal ce e abia pe 29 aprilie ca vineri e prea devreme.

Iulia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Am sosit!!!!

E FETITA!!!!! Grasunica, activa, lungana. Sunt fericita si f f surprinsa pt ca eu eram convinsa ca e baiat. Iosup s-a purtat minunat ca de obicei. Din discutia cu el, mi-a parut ca nici el nu prea recomanda dublu/triplu test.

A fost f haios pt ca eu il tot intrebam de testicule (de diverse probleme care pot aparea), iar el ma intreaba : si cum ziceati ca o sa o cheme? La care eu: Pe cine? Pai pe fetita dvs. Eu zic: pai o sa-l cheme Tudor, ca e baiat. pai eu va zic ca e fetita .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

FELICITARIIIIIIIIII PT PAPUSICA

abia astept ssa vad si eu ce va fi, mie nu mi-a zis cand am fpost poate data viitoare am mai mult noroc

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Roxxyyyyy,am bucur enorm pt tine...Doamne ajuta sa vin si eu cu acelasi "diagnostic"
Anco,iti multumesc si aici pt PM,cu toate ca ti-am dat reply,dar acum vad ca nu ai PM activat

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase!

Gata, nu m-am putut abtine. Mi-am facut programare la Sanador la dr. Cosmin Mihailescu (am citit la competente si morfo fetala) dar am gasit loc tocmai pe 06 aprilie, cand voi avea 14sapt si 4zile, e prea tarziu??? HELP!!!!

Si inca ceva: oare are ceva daca fac eco mai des? Adica pana acum ar fi cam asa 5s, 7s, 12s, 14s morfofetala si va urma 16s+ eco TT, 22s morfofetala.....e prea des? Voi ce ziceti? A mai facut cineva asa de des eco?

Doamne, cate nelamuriri am!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Nu stiu cum naiba fac ca tot timpul inserez ultimul mesaj de pe pagina si se poate sari peste el, asa ca revin!Sper sa nu va suparati pe mine!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mary, bafta daca mergi azi la doc...si sa fie ceea ce iti doresti!!
Sa ne anunti daca mergi azi.

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Esti o scumpa.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Roxx, SUUUUUUUUUUPERR!!!!!!!!!!!!!!

Bravo, ma bucur mutl ca e fetita si ca sunteti bine si fericiti Asteptam sa scrii ca sa ma apuc de treaba

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

O sa incerc si eu sa fiu la tema, numai ca nu ma puneti sa ma intorc in urma si sa le iau punctual.

Deci, nici mie nu mi-a dat dr sa fac DT dar mi-a sugerat ca trebuie musai sa fac morfofetala in trim 2 si TT pe 5 mai. Despre DT...mi-a sugerat sa il fac doar daca vreau. Am dat eu sa explic ce si cum...si m-a luat cu "eii, si tu acum, dar de ce esti atat de negativista?? Noi speram ca nu se pune pb de anomalii si te rog nici sa nu te gandesti la asa ceva!" Mi-a dat o stare de liniste.

Despre greutate...nu vreau sa vorbesc . Noi nu am programat sarcina aceasta deci nu prea stiu cat aveam inainte. Cert este ca incepusem sa prind forme. Si daca asta vara aveam 56 Kg, dupa Craciun aveam 58...ei, acum am 62 . Ma gandesc ca sarcina trecuta am luat 27 kg pe care le-am dat jos in 3 luni, dar acum nu mai sunt asa de convinsa ca o sa fie la fel.

Despre vitamine...mie pana la 9 sapt nu mi-a dat nicio pastila sa iau, acum iau acid folic si Vit E si in functie de rez analizelor, cand voi merge la control la 12 sapt o sa vada daca imi da elevit sau nu.

Despre vopsit... si eu ma chinui acum cu parul strans in coada de cal si sper ca lumea sa sara peste aspectul neingrijit. Si parca nici nu l-as mai vopsi acum. Profit de sarcina ca sa las si parul sa se regenereze un pic, nu de alta dar eu il vopsesc de muuulti ani. Ma mai gandesc...dar cine stie...intr-o zi mi se pune pata si s-a dus cu deciziile mele.

MangaGirl Credeam ca eu sunt singura in situatia de-a merge la stomatolog. Mult succes!

Liliana, Andra-Maria & 9+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Felicitari Roxxy!
La noi a iesit soarele si nazdravanul a zbughit-o afara la joaca. Eu fac pauza de la computer si ma mult la tehnologia din bucatarie.
Daca totusi se gaseste vreo fata care poate sa-mi raspunda la intrebare, as aprecia mult.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Kateryna ma bucur mult pentru tine ca ai scapat de amnio si bebelul a stat cuminte departe de ac. Chiar ma gandeam ieri ce Rh ai pentru ca am citit ca dupa amnio trebuie sa faci injectia aia pentru imunizare. Eu citesc cam tot ce este cu Rh negativ ca si eu tot asa am. Tesi stai linistita in pat.
Roxxy ce veste buna. Si eu ma duc saptamana viitoare si vreau sa vin cu aceeasi veste: ca e fetita!
Manga Girl sa stii ca si burtica mea e la fel, mititica!

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput