Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor! Vreau sa zic ca de vreo ora si jumatate va citesccu mare interes!
Cristina_ana, vreau sa iti zic ca m-ai speriat si pe mine...bine ca acum te simti bine si sa ai grija de tine.Incerca sa nu mai ridici nimic...Si eu am la mine tot timpul no-spa in caz de urgenta.
Anco, da am fost sambata la Alba. Ma bucur ca ti-ai vazut bebeii si ca sunt bine.Nici eu nu am aflat ce sunt inca...dar poate next time. De unde ti-ai luat haine de graviduta?Sunt f curioasa, sa imi zici pls! Sa iti pui si tu la semnatura 2(si mie asa mi-au sugerat fetele).
Elenuta23, mie imi cadea parul ianite de sarcina de am crezut ca raman cheala. Dar acum imi arata f bine...in schimb mi-au aparut COSURI si arat ca o adolescenta.
Roxy bafta la eco sa vi cu vesti bune!!!
Miha,asa e in iunie voi fi mireasa.Am facut ceva pregatiri in mare, dar cred ca stresul va fi mai mare cu o luna inaite...rochita inca nu mi-am cautat astept sa vad ca se face burtoiul si cred ca prin mai imi voi lua una...sper sa gasesc...
Monica, iti simtim lipsa...mama lor de sefi

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

katteryna, multa sanatate!slava Domnului ca s-a terminat cu bine testul.ai avut vreo recomandare la euroclinic, vreun medic anume?si eu vreau sa fac amnio si nu stiu la cine sa ma duc...11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am sosit!!!!

E FETITA!!!!! Grasunica, activa, lungana. Sunt fericita si f f surprinsa pt ca eu eram convinsa ca e baiat. Iosup s-a purtat minunat ca de obicei. Din discutia cu el, mi-a parut ca nici el nu prea recomanda dublu/triplu test.

A fost f haios pt ca eu il tot intrebam de testicule (de diverse probleme care pot aparea), iar el ma intreaba : si cum ziceati ca o sa o cheme? La care eu: Pe cine? Pai pe fetita dvs. Eu zic: pai o sa-l cheme Tudor, ca e baiat. pai eu va zic ca e fetita .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Si eu iau vitamine de la 4 sapt Elevit...e drept ca m-am ingrasat dar nu-mi pasa ...bebeii sa fie sanatosi.
Am pus 6 kile de la 44 la 50...

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Acum vad ca m-am intins ca o placinta cu mesajul anterior
Mi-am adus aminte, pana vineri o sa am rezultatul Fish-ului si o sa va spun sigur si culoarea caruciorului Abia astept...sper sa fie bine ca eu asa simt.
Ma bucur pentru toate burticile care si-au vazut BB-ii la eco si le urez toate cele bune mamicilor nou venite.
Santorini sper ca ti-a mai trecut raceala. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic dar n-am trecut prin asta.
Va pup pe toate. Acum ma duc in pat ca mi-a amortit fundu pe scaunu si tre sa vina iubitu in pauza de pranz si daca nu ma vede in pat.....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mary07, ti-am trimis PM despre hainute dar o sa raspund si aici ca m-a intrebat si kikicri. daca mergi azi la eco sa ne anunti si pe noi vestile bune.

kiki cri, o sa ma conformez si voi pune 2 la semnatura. poate dupa 18 saptamani sa aflam si noi ce sunt bebeii. eu citisem pe aici la o burtica cu gemeni din bucursti ca la 12 saptamani aflase deja ce are si iti dai seama ca sotul meu e tare nerabdator sa afle.poti afla daca mergi la un eco super performant sau faci nu stiu ce punctie la bebei.
in legatura cu hainele, mi-am luat de la outwear de vizavi de central, de la central si dela zara. am mai fost la toria b dar nu mi-am luat nimic de acolo de data asta. dar o s amai vin la cj simacar stiu unde sa caut. la outwear sunt chiar ieftine si la central.
daca vrei sa aflii localuri faine prin alba spune-mi ca parca citisem un post de-al tau mai inainte. daca nu ai aflat inca pot sa-ti raspund ca si noi le cam frecventam.

15+

Mergi la inceput

RoxxySUPER!!!Nici nu putea fi mai frumos!!!! Acum Matei nu va mai fi gelos...o va iubi si mai mult pe surioara lui micuta...asa am fost eu cu fretele meu...mereu ma poteja si ma iubeste nespus de mult.
FELICITARI inca odata!!!

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Roxx, SUUUUUUUUUUPERR!!!!!!!!!!!!!!

Bravo, ma bucur mutl ca e fetita si ca sunteti bine si fericiti Asteptam sa scrii ca sa ma apuc de treaba

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

felicitari roxy pentru "Tudor" cu caciulita roz.

bineinteles ca am uitat sa pun gemenii la semnatura.

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase!

Gata, nu m-am putut abtine. Mi-am facut programare la Sanador la dr. Cosmin Mihailescu (am citit la competente si morfo fetala) dar am gasit loc tocmai pe 06 aprilie, cand voi avea 14sapt si 4zile, e prea tarziu??? HELP!!!!

Si inca ceva: oare are ceva daca fac eco mai des? Adica pana acum ar fi cam asa 5s, 7s, 12s, 14s morfofetala si va urma 16s+ eco TT, 22s morfofetala.....e prea des? Voi ce ziceti? A mai facut cineva asa de des eco?

Doamne, cate nelamuriri am!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput