Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am intrat si eu sa imi calculez kg si sunt in - 10kg , yuhuuuu
sper sa nu pun fff mult
la prima sarcina m-am ingrasat dupa ce am nascut deoarece toata lumea imi spunea sa pap ca sa am lapte si eu atat am papat pana am ajuns la 111 kg , sper din suflet sa nu mai ajungem acolo

kyky la tine e evident ca ti-a dat vitamine deoarece sunetti 3 e altfel, oricum e super superf frumos sentimentu si eu mi-as fi dorit gemeni dar nu am reusit sa facem gemenuti

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Roxxy felicitari pentru fetita, pentru piciulina roz! O sa vezi ca te bucuri si de fetita ca si de baietel. Eu nu stiu cum e sa te bucuri de baietel dar presupun ca e la fel cum ma bucur eu de printesa mea iubita care e inima si sufletul meu!

Felicitari, o sa ai pereche si o sa se iubeasca si ei unul pe celalalt si voi pe ei la maximum!

Eu in rest citesc tot dar nu prea am ce sa spun..ma bucur de fetita mea in fiecare zi, am luat cam 2,5 kg pana acum (mai putin decat calculatorul de pe DC dar am grija ce mananc :-)) si o sa imi fac si eu suvite, numai timp sa am. :-)
Iau Magneziu (e bun pt relaxarea musculaturii striate, inclusiv a uterului), Ferofolgamma (fierul e f folositor in sarcina pentru ca ne paste o anemie din cauza de fier mic, datorita sarcinii) si Biomarin plus (asta e ulei de peste si e bun pentru dezvoltarea creierului lui bb care incepe prin trimestrul II acum). Si dr meu mi-a spus sa iau asa, sau Elevit dar de la Elevit voi avea pofta de mancare. SI am ales asa. Iau cele 3 vitamine in fiecare dimineata, nu sunt in exces si sunt f folositoare.

Va pupam.

Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

eu am intrat in 12 sapt si MA SIMT BINE DE 3 ZILE!!!!
aseara cred ca l-am simtit pe bebe.aceeiasi fluturasi pe care i-am simtit si la Daria.
eu nu am facut inca DT.pana la cate sapt se poate face si cam cat costa?
la Daria am facut doar TT la 16 sapt.

poze nu am pus pt ca nu incap in cadru la cat de grasa sunt
deci nu cred ca o sa ma vedeti decat in albumele pe care le am deja la semnatura
felicitari fetelor care au vesti bune la eco/control!
pupici pe burtici

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Roxxy80 Felicitari pentru si tie multa sanatate in continuare.
Kateryna Sa stai linstita in pat ca asa ti-a spus medicul. Noua sa ne spui doar vestile bune venite odata cu rezultatele. Chiar asa, in cat timp ti le dau/trimit?

Liliana, Andra-Maria & 9+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

katerryna ma bucur ca a decurs cu bine amniocenteza!! tin pumnii sa aflam de rezultate bune!

roxxy super!! FELICITARI! sa=ti traiasca piciulina roz, sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la 40s fix!

alex nu are nimic daca faci eco asa des, nu afecteaza cu nimic pe bb.

bia uite ... am gasit ceva pareri despre ea pe net .. cuu mai multe nu te pot ajuta .. imi pare rau .. (scoate spatiile ca sa pot accesa linkul!!)

http://www. parinti .com/modules.php?name=Liste&file=index&func=detalii&item=1387

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mary07, am primit pm-ul tau.

kiki cri, ce ma bucur sa aud ca tot la alba au fost conceputi !!!
cat despre pe unde sa mergeti, sa-mi spui prima data ce anume preferi,adica ce tip de local sau de mancare.
pizza buna pub 13, erol, antic
mancare buna go in (putin cam scump, dar merita din pli, totul este bun, in special papanasii), pub 13, roberta.
noi mai iesim din oras pentru o ciorba de burta buna la petresti, la Simi (nu e foarte elegant, adica nu e deloc elegant, dar toata lumea merge pentru ciorba), sau fara un scop anume catre Vint la drumul dragostei.spune-mi exact ce te intereseaza si iti mai detaliez.

fug putinla bucatarie sa starng pe acolo ca la 2 imi vin omnii sa care mobila veche din casa, sa faca loc la cea noua.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

nici eu nu iau vitamine desi dr meu a zis sa iau centrum materna.asta am luat si sarcina trecuta.adevarul e ca eu i-am spus dr ca simt ca analizele mele vor iesi la pamant si preventiv mi-a zis de vitamine.dar capoasa cum sunt am luat doar acid folic.si spre surprinderea mea analizele mele sunt perfecte.
cred ca nu ma va certa dr ca nu am luat vitaminele.

eu nu am mai fost la eco sau control de la 6 sapt si tb sa ajung neaparat ca ma va strange dr de gat.dar am asteptat sa fac toate analizele ca sa ii duc rezultatele.si la cat de rau mi-a fost nu imi ardea sa ma treambalez pana la elias doar sa ii dau buna ziua.
acu vineri ies culturile din col si gata.dar tb sa vad ce si cum fac cu DT.

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,si noi mergem la Simi..intr-adevar,au o ciorba de burtaaaaazi daca mergem la dr la Sebes,poate intram pe acolo ; astept sa ma sune sotul sa vad adca a vb cu dr
Yuiiiiacum cand scriu msg asta,bebe misca incontinuu...cred ca e entuziasmat si el de ideea ca poate azi ne intalnim

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ellenuta, multumesc mult ptr raspuns, asa ma gandeam si eu, ca nu are ce sa afecteze, mai ales ca de la 12 sapt imi face pe abdomen, nu transvaginala!

Si ma ajuta si pe mine cineva la cea de-a doua intrebare: e prea tarziu la 14s4z la morfo de trim I?

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabby timp ai mai avea sa faci DT caci se face intre 11-14 saptamani de sarcina. in ziua in care iti face eco, iti ia si sange ptr DT, iar rezultatele de la eco pleaca cu sangele la analiza la laborator .. cel putin asa e la mine. daca nu vrei sa faci DT, poti face TT, asta se face intre 16-18 saptamani ..

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput