Gravidute&Mamici de IASI (87)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Inesa sunt pacienta d-rei dr Mihalceanu Elena, tot la Cuza Voda! E o femeie de aur! Ce mai... o iubesc! Am nascut si prima data cu d-nei! De dr tau nu am auzit!
Manucu dr. Lazar e colegul dr mele! La inceputul sarcinei acestea am mers la d-lui ca dr mea nu era in tara! Mi-a placut cum a vb! Il cunoasteam de la prima nastere, ca a fost prin zona!
Ma bucur ca mai vine lume noua pe la noi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Oare ce a facut Raluca azi la examen?! Ma gandesc la ea de dimineata!
Noi am fost la plimbare! Frumos si cald afara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
MANUCU si INUTSA, nu mai pot edita acum prima pagina. Cand voi putea va voi trece si pe voi.Bine ati venit! e o noua regula acum cu editarea subiectelor..treb. sa treaca nu stiu cate ore..parca 20
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dr_anca Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte. ![]() Mamica de cuminte iulie 2008 |
merci de sfat!
nu intelegeam eu de ce nu-mi apar mesajele imediat pe forum.
inutsa spune:
| citat din mesajul lui manucu Salutare mamici si burtici . Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz . Va pup ![]() mamica lui Mihnea (15.09.2008) |
Bine ai venit si sa-ti traiasca bebele
inutsa spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Inesa sunt pacienta d-rei dr Mihalceanu Elena, tot la Cuza Voda! E o femeie de aur! Ce mai... o iubesc! Am nascut si prima data cu d-nei! De dr tau nu am auzit! Manucu dr. Lazar e colegul dr mele! La inceputul sarcinei acestea am mers la d-lui ca dr mea nu era in tara! Mi-a placut cum a vb! Il cunoasteam de la prima nastere, ca a fost prin zona! Ma bucur ca mai vine lume noua pe la noi! ![]() Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Nici eu nu auzisem nimic de dra mea doctor, mi-a fost recomandata de doctorita ginecolog la care merg de obicei, dna dr Botezatu. Am mers prima data la dr Titianu si mi-a lasat impresie buna, asa ca tot cu ea continuam "odiseea"
inutsa spune:
| citat din mesajul lui manucu Eu am nascut la Cuza Voda cu dr. Lazar Tudor, pe care sa-l afisati pe prima pagina . Dr. Lazar poate fi gasit la spitalul Cuza Voda sau la cabinetul d-nei dr. Grigorescu: Medis, Str. V. Alecsandri nr.9, sc. C, ap.1, Iasitel-0232/276 015 0332/110 917. E un dr de nota 10, m-a vazut de cate ori mi se parea mie ca bebe nu misca, sau ca ma inteapa burta, raspunde tot timpul la tel (daca nu e in operatie)si cel mai important poti sa-ti faci ff repede programare la el, nu astepti cu saptamanile sau lunile. Prin toamna avem de gand sa-i mai facem un fratior sau o fratioara lui Mihnea, si tot la el mergem .mamica lui Mihnea (15.09.2008) |
Spor la "lucru" cu fratiorul sau fratioara lui Mihnea
Si eu dupa ce o nasc pe Bianca [adica prin iulie 2009] mai tarziu o sa ma apuc, sau mai bine zis, ne apucam de treaba pt un baietel caci a tras teapa mare sotul de data asta: la una din ecografii ni s-a zis ca s-ar putea sa fie baietel dar am fost sfatuiti sa nu deschidem sampania deocamdata caci nu e sigur. Sotul bucuros nevoie mare ca are baiat. Dar la urmatoarea ecografie am vazut foarte clar rusinea... fetitei

Eu sunt fericita nevoie mare
dar sotul a zis ca nu ma lasa pana nu facem si baiat
inutsa spune:
| citat din mesajul lui kriss79 MANUCU si INUTSA, nu mai pot edita acum prima pagina. Cand voi putea va voi trece si pe voi.Bine ati venit! e o noua regula acum cu editarea subiectelor..treb. sa treaca nu stiu cate ore..parca 20 www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Craciun 2008 Februarie 2009 Hainute pe comanda Shopping pt.copii |
merci. asteptam sa fim si noi pe lista burticilor
mihamora spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Lacramioara ce bine ca ai scapat usor uite o floricica de la noi ![]() Michelle, a venit jucaria si sa vezi tu ce ciorba de perisoare si tort bagi pt noi ca sa ti-o dam mami fericita de Vladut Dominic |
oho, desigur

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
| citat din mesajul lui manucu Salutare mamici si burtici . Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz . Va pup ![]() mamica lui Mihnea (15.09.2008) |
Bine ai venit, te primim cu drag!

Michelle si DOMINIC

cuminte
sa-l afisati pe prima pagina . Dr. Lazar poate fi gasit la spitalul Cuza Voda sau la cabinetul d-nei dr. Grigorescu: Medis, Str. V. Alecsandri nr.9, sc. C, ap.1, Iasi