Gravidute&Mamici de IASI (87)
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Salutare!
Am ramas la Targu de nevoie! Planuiam sa plecam dupa-amiaza si David a dormit de la 4-8 seara! Asa ca am pierdut si tren si maxi taxi!
La mot a fost frumos si repede! Am ajuns pe la 2 fara, am luat masa, am mai stat de vorba. Nasa 2 a ajuns la 4, a durat pana au luat si ei masa, apoi am pregatit tava cu de toate- seringa, surubelnita, bani, carte, icoana, chei masina si fluier! Finutul a ales din prima, foarte sigur pe el surubelnita! Apoi cheile de la masina si la urma fluierul! Au mai fost copii! Davdi a fost tare fericit! S-au jucat impreuna, au rasturnat casa cu fundul in sus!![]()
Lacra simpaticuta Stefy! Vad ca e frizata! Cred ca azi e de iesit din casa cu copii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Bun venit! Sarcina usoara! Eu am 33 de saptamani! La ce medic esti si unde? Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
sunt la D-ra doctor Monica Titianu de la Maternitatea Cuza Voda. E foarte de treaba doctorita,intelegatoare, are rabdare sa-mi raspunda la n-shpe miile mele de intrebari
tu la ce doctor esti? mai ai oleaca si o sa-ti tii odorul in brate, lucky you
manucu spune:
Salutare mamici si burtici .
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz .
Va pup 
mamica lui
Mihnea (15.09.2008)
dr_anca spune:
Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece ![]()
Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
manucu spune:
Eu am nascut la Cuza Voda cu dr. Lazar Tudor, pe care
sa-l afisati pe prima pagina . Dr. Lazar poate fi gasit la spitalul Cuza Voda sau la cabinetul d-nei dr. Grigorescu: Medis, Str. V. Alecsandri nr.9, sc. C, ap.1, Iasi
tel-0232/276 015
0332/110 917.
E un dr de nota 10, m-a vazut de cate ori mi se parea mie ca bebe nu misca, sau ca ma inteapa burta, raspunde tot timpul la tel (daca nu e in operatie)si cel mai important poti sa-ti faci ff repede programare la el, nu astepti cu saptamanile sau lunile. Prin toamna avem de gand sa-i mai facem un fratior sau o fratioara lui Mihnea, si tot la el mergem
.
mamica lui
Mihnea (15.09.2008)
manucu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dr_anca Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte. ![]() Mamica de cuminte iulie 2008 |
Nici pe mine nu ma vedeti in timp real

mamica lui
Mihnea (15.09.2008)
ofetita spune:
fetelor ati fost vreo una la dr toma gabriela? eu sunt la inceput de drum. am fost la ea la control inainte sa raman si mi s/a parut o scumpica si nu stiu daca sa merg tot la ea acum ca sunt insarcinata sau sa caut pe alt cineva. ajutati/ma sa gasesc un medic bun. mie mi/a placut de ea dar nu am citit mare lucru depre ea.
manucu spune:
Eu zic sa nu te iei dupa ce citesti pe forumuri, cel mai mult conteaza parerea ta, pt ca tu stii cel mai bine ce e bine si ce nu pt tine si copilul tau
.Eu de dr meu nu am citit absolut nimik pe net si crede-ma ca am cautat ff mult, dar ne-a placut din prima de el (si mie si sotului), bineinteles ca auzisem de el de la 2 prietene care au nascut cu el, nu l-am ales asa la intamplare
.
Ca sa te inseninez un pic, sa stii ca a o pritena care merge la dr. Toma si e ff multumita de ea
.
Sarcina usoara.
mamica lui
Mihnea (15.09.2008)
ofetita spune:
merci manucu. o sa merg sambata la d.na doctor si o sa vad atuci ce si cum. o sa merg si pe intuitie.
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manucu Salutare mamici si burtici . Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz . Va pup ![]() mamica lui Mihnea (15.09.2008) |
Bun venit!
Pupam si baietelul poznas!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!