Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara sper ca esti ok acum si nu te-au chinuit prea tare
Hai Alynta mai repede sa ne povestesti cum a fost la mot si ce a ales flacaul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte.... ca e frigut afara....Si va doresc o saptamana usoara.

Nu ma simt foarte bine, dar amfacut-o si pe asta.... In curand sper sa-mi fie mai bine. Important e ca Stefy e bine.... adica doar cu tuse.... dar atat. Si culmea.... cat eu am zacut ieri... s-a jucat asa frumos cu tati.....

Inutsa, bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.

Teo, multumim pentru aprecieri. Nu m-a chinuit foarte tare, a durat doar 10 minute, dar nu a fost prea placut. Ideea e ca am citit o groaza pe net despre asta si nu sfatuiesc pe nimeni sa mai citeasca inainte, ca m-am dus asa speriata.... si nu-i chiar asa.... E asa cum imi spuse doctorul.... parca te zgarie cineva... un picut mai tare.... dar nu foarte tare...

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata!

Lacramioara- multumim de cafea!
Ma bucur ca sunteti bine si ca a fost mai usor decat te asteptai, asa e cu cititul pe net.

Inutsa - bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!

Gugu - nu stiu nimic de acest dr.

Ieri am facut din nou tortul de la ziua mea si o ciorbita de perisoare cu carne de curcan, super buna

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna fetelor. Nu sunt din Iasi, sunt din Botosani si as vrea sa va intreb despre ecografiile morfofetale. Imi puteti recomanda un cabinet particular unde se fac astfel de ecografii? Sunt dintre voi care au facut? Cam ce preturi se practica? Va pup.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

multumesc pt primire, fetelor! si merci de urarea cu "sarcina usoara" caci in primul trimestru m-am simtit asa de "bine" ca am slabit vreo 7 kg, ajunsesem sa am 47 kg
voi de ce alte ciudatenii ati avut parte in timpul sarcinii?
Lacramioara merci de cafea, eu si bebe din burtica ne rasfatam cu iaurt in loc de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi
iuli mersi de si sper sa te faci bine cat mai repede.
Inutsa,bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
noi ieri am mers la tara... Darius a fost ff incantat cand a vazut atatea animale prin curte.... am facut si 8 lunite... fara nici un dinte... dar suntem mofturici in continuare... acum nici nu vrem sa mai papam... am venit de la tara si am plecat la fina...deci in concluzie... ne-am plimbat toata ziua... dar programul lui Darius nu a fost afectata... papat si somnic atunci cand trebuia
aly cum a fost la mot.... sa imi dai si mie lista de cumparaturi.. ca in iunie trebuie sa execut si eu pe fina...
o sa pun o poza sa o vedeti ... si ce a ales de pe tavita???

x_ggg.. buna.. bine ai venit la noi... eu personal nu am facut aceasta ecografie... si nici nu cunosc doctorul..sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.

va doresc o zi frumoasa... cu toate ca e tare urat afara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Buna fetelor. Nu sunt din Iasi, sunt din Botosani si as vrea sa va intreb despre ecografiile morfofetale. Imi puteti recomanda un cabinet particular unde se fac astfel de ecografii? Sunt dintre voi care au facut? Cam ce preturi se practica? Va pup.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Buna, x_ggg! eu am facut ecografie morfofetala. mie doctorita mi-a zis sa o fac la 24 saptamani, poate se face si mai devreme, nu stiu. eu am facut-o la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, deci nu e cabinet particular. am dat 50 RON pe ea. cred ca ar fi bine sa cauti un medic bun care sa-ti faca ecografia, indiferent daca e la cabinet particular sau nu. caci cel mai mult conteaza sa fie interpretata bine si corect si sa aiba rabdare doctorul sa-ti explice si tie. eu una am facut ecografia morfofetala, si in general toate consultatiile si ecografiile, la D-ra doctor Monica Titianu si vreau sa zic ca sunt foarte multumita, a avut rabdare sa-mi raspunda la toate intrebarile mele [ "Acum s-a miscat?", "Aia e manutza?", "Cat cantareste fetita acum?" si tot asa ] si imi explica tot timpul ce vede pe monitor, rinichiul drept,stang, inima s.a.m.d.
spor la cautat si sa ne zici cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Desi nu sunt membra daca tot sunt din zona va raspund eu fetele :Gugushtiuc dr Gafiteanu este un f bun echografist cred ca e pe locul 2 dupa Iliev prin Iasi si lucreaza la spitalul Elena Doamna.Nu stiu daca are si cabinet, da si tu google vezi, sau cauta-l la spital
x_ggg te poti duce la dr Iliev care are cabinet pe bulevardul Socola, aproape de Podu Ros, ai informatii pe prima pagina la aceaasta odisee. Suna la cabinet si afla informatii. Eu pe morfofetala de 12 sapt acum un an am dat 80 lei

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Buna, mamicilor si burticilor de Iasi. sunt si eu o burtica de 25 saptamani, cu o minune de fetita pe nume Bianca [sper sa nu am surprize la nastere si sa fie baiat ]
pana acum citeam doar ce scriati pe forum dar azi am decis sa ne aratam si noi prezenta mai este cineva de "varsta" noastra?
asteptam cu nerabdare sa vedem ce mai scrieti.
apropo, azi, duminica, ce planuri aveti? noi poate reusim sa iesim din moleseala si sa iesim la plimbarica. poate-poate o conving pe Bianca sa fie mai activa, ca ieri nu prea a dat din picioruse
v-am pe toate si ne mai auzim!

Bun venit! Sarcina usoara! Eu am 33 de saptamani! La ce medic esti si unde?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara ce bine ca ai scapat usor uite o floricica de la noi
Michelle, a venit jucaria si sa vezi tu ce ciorba de perisoare si tort bagi pt noi ca sa ti-o dam

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput