Gravidute&Mamici de IASI (87)
Raspunsuri - Pagina 12
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ofetita fetelor ati fost vreo una la dr toma gabriela? eu sunt la inceput de drum. am fost la ea la control inainte sa raman si mi s/a parut o scumpica si nu stiu daca sa merg tot la ea acum ca sunt insarcinata sau sa caut pe alt cineva. ajutati/ma sa gasesc un medic bun. mie mi/a placut de ea dar nu am citit mare lucru depre ea. |
Am auzit numai de bine de ea, am fost si eu la ea la control, e o tipa ok.
Michelle si DOMINIC
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o
fierbinte.... ca afara e asa urat....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Michelle, multumesc.
Ani, multumesc. De acum sa te tii, ca banuiesc ca va fi ca la Stefy. Cand au inceput sa iasa, pe la 8 luni si jumatate.... pana la 9 luni i-au iesit 6 dinti....
Teo, multumesc. 
Alina, ma bucur ca v-ati simtit bine. Multumim.
ofetita, bine ati venit. Sarcina usoara si bebe sanatos.
manucu, bine ai venit la noi.
Si din ale Stefaniei.... daca mami pupa si trece sa vedeti ce-mi zice....
eu: Sa nu te urci pe burtica la mami, ca are buba...
Stefy: ai buba? pupa Stefy....
eu: bine.
ea: ma pupa si apoi zice: A tecut? da? nu mai ai buba, a pupat Stefy....
Si apoi ma mangaie si zice... mami esti fumoasa.... Ce sa mai spun... M-am topit....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
inutsa spune:
neata fetelor!
o fi azi urat afara, dar in week-end cica o sa fie foarte cald
o zi buna tuturor!
In asteptarea Biancai
aeperju spune:
neata! Ce zi frumoasa si calda a fost ieri, asta noapte a plouat o multime si acum e asa de urat.... beah!
Pupici tuturor!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea....
pt tine,
pt Stefi ... sa stii ca asa mi-a zis si doctorita.... ca de la 5 luni jumatate a inceput sa i se infle gingiutile... si cand am fost sapt trecuta la control... mi-a zis:" daaa... pina acum nici un dinte... deci cand sparge o sa vina unul dupa altul...la intervale mici de timp" drept sa iti spun m-am cam panicat... dar sa speram ca va fi totul bine
dr_anca buna... mersi de urare ... intradevar nu am mai trecut pe la scutece.... de ce?... cand vezi ca nu te baga nimeni in seama... si nici nu primesti un gram de bagare in seama... e mai bine sa te retragi...![]()
ofetita, bine ati venit. Sarcina usoara si bebe sanatos.
manucu bine ati venit.
inutsa bine ati venit. Sarcina usoara si bebe sanatos.... stii foarte bine parerea mea despre doc.Titianu Monica si doc. Botezatu Iuliana... eu una m-am impacat fff bine cu amandoua... si am colaborat fparte bine, si m-au lamurit la fiecare problema care am avut-o...
ieri am fost la plimbare... in Tatarasi, iesise copilasii... parca aratau ca niste albinute...mamici cu strunfi in carucior... care mai decare... ff frumos, in schimb... azi e foarte urat...
va doresc o zi buna... ma duc la mofturici

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Lacra multumim de cafea!
Afara, ieri, era o "explozie" de copii! Aici e un parc cu multa verdeata! Nu stai cu frica in san ca fuge copilul in strada! A vazut si 2 catei si mai, mai sa-i bage mana in gura unuia! Teo tu ce mai zici? Bagaje?!
David doarme mai bine aici si papa binisor!
Urata vreme azi! Contrasteaza cu ziua de ieri!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa buna dimineata iulia mersi de cafea.... pt tine, pt Stefi ... sa stii ca asa mi-a zis si doctorita.... ca de la 5 luni jumatate a inceput sa i se infle gingiutile... si cand am fost sapt trecuta la control... mi-a zis:" daaa... pina acum nici un dinte... deci cand sparge o sa vina unul dupa altul...la intervale mici de timp" drept sa iti spun m-am cam panicat... dar sa speram ca va fi totul binedr_anca buna... mersi de urare ... intradevar nu am mai trecut pe la scutece.... de ce?... cand vezi ca nu te baga nimeni in seama... si nici nu primesti un gram de bagare in seama... e mai bine sa te retragi... ofetita, bine ati venit. Sarcina usoara si bebe sanatos. manucu bine ati venit. inutsa bine ati venit. Sarcina usoara si bebe sanatos.... stii foarte bine parerea mea despre doc.Titianu Monica si doc. Botezatu Iuliana... eu una m-am impacat fff bine cu amandoua... si am colaborat fparte bine, si m-au lamurit la fiecare problema care am avut-o... ieri am fost la plimbare... in Tatarasi, iesise copilasii... parca aratau ca niste albinute...mamici cu strunfi in carucior... care mai decare... ff frumos, in schimb... azi e foarte urat... va doresc o zi buna... ma duc la mofturici ![]() ![]() Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
merci, Alina ! Intr-adevar, ambele doctorite sunt ca lumea, jos palaria!
strunful ce-ti mai face? am vazut filmuletul cu el, e tare dragalas!

---------------
In asteptarea Biancai
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Burtica?feat=directlink
Anilansa spune:
inutsa... strunful face bine... invata ceea ce vrea... nu sta locului o clipa... de energia de primavara![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
manucu spune:
Multumim de urari la toata lumea
.
Kriss79 nu-i bai ca nu plecam de aici :P.
Alynta27 stiu ca se inlocuiesc cand pleaca unul din ei in concediu, si din cate am auzit (din surse sigure)sunt veri .
Inutsa noi din toamna de abia ne "puneam pe treaba" pt fratior/oara
.
Urata vreme, iar Mihnea s-a trezit cu fundu' in sus, nik nu-i convine azi, de cofee m-am lasat de cand am nascut .... cred ca am o stare nasoala
.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)