Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesa sunt pacienta d-rei dr Mihalceanu Elena, tot la Cuza Voda! E o femeie de aur! Ce mai... o iubesc! Am nascut si prima data cu d-nei! De dr tau nu am auzit!
Manucu dr. Lazar e colegul dr mele! La inceputul sarcinei acestea am mers la d-lui ca dr mea nu era in tara! Mi-a placut cum a vb! Il cunoasteam de la prima nastere, ca a fost prin zona!
Ma bucur ca mai vine lume noua pe la noi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oare ce a facut Raluca azi la examen?! Ma gandesc la ea de dimineata!
Noi am fost la plimbare! Frumos si cald afara!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

MANUCU si INUTSA, nu mai pot edita acum prima pagina. Cand voi putea va voi trece si pe voi.Bine ati venit! e o noua regula acum cu editarea subiectelor..treb. sa treaca nu stiu cate ore..parca 20

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece

Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte.

Mamica de cuminte
iulie 2008

merci de sfat! nu intelegeam eu de ce nu-mi apar mesajele imediat pe forum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Salutare mamici si burtici .
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz .
Va pup

mamica lui Mihnea (15.09.2008)

Bine ai venit si sa-ti traiasca bebele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Inesa sunt pacienta d-rei dr Mihalceanu Elena, tot la Cuza Voda! E o femeie de aur! Ce mai... o iubesc! Am nascut si prima data cu d-nei! De dr tau nu am auzit!
Manucu dr. Lazar e colegul dr mele! La inceputul sarcinei acestea am mers la d-lui ca dr mea nu era in tara! Mi-a placut cum a vb! Il cunoasteam de la prima nastere, ca a fost prin zona!
Ma bucur ca mai vine lume noua pe la noi!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Nici eu nu auzisem nimic de dra mea doctor, mi-a fost recomandata de doctorita ginecolog la care merg de obicei, dna dr Botezatu. Am mers prima data la dr Titianu si mi-a lasat impresie buna, asa ca tot cu ea continuam "odiseea"

Mergi la inceput

Citat:

Eu am nascut la Cuza Voda cu dr. Lazar Tudor, pe care sa-l afisati pe prima pagina . Dr. Lazar poate fi gasit la spitalul Cuza Voda sau la cabinetul d-nei dr. Grigorescu: Medis, Str. V. Alecsandri nr.9, sc. C, ap.1, Iasi
tel-0232/276 015
0332/110 917.

E un dr de nota 10, m-a vazut de cate ori mi se parea mie ca bebe nu misca, sau ca ma inteapa burta, raspunde tot timpul la tel (daca nu e in operatie)si cel mai important poti sa-ti faci ff repede programare la el, nu astepti cu saptamanile sau lunile. Prin toamna avem de gand sa-i mai facem un fratior sau o fratioara lui Mihnea, si tot la el mergem .

Spor la "lucru" cu fratiorul sau fratioara lui Mihnea
Si eu dupa ce o nasc pe Bianca [adica prin iulie 2009] mai tarziu o sa ma apuc, sau mai bine zis, ne apucam de treaba pt un baietel caci a tras teapa mare sotul de data asta: la una din ecografii ni s-a zis ca s-ar putea sa fie baietel dar am fost sfatuiti sa nu deschidem sampania deocamdata caci nu e sigur. Sotul bucuros nevoie mare ca are baiat. Dar la urmatoarea ecografie am vazut foarte clar rusinea... fetitei Eu sunt fericita nevoie mare dar sotul a zis ca nu ma lasa pana nu facem si baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

MANUCU si INUTSA, nu mai pot edita acum prima pagina. Cand voi putea va voi trece si pe voi.Bine ati venit! e o noua regula acum cu editarea subiectelor..treb. sa treaca nu stiu cate ore..parca 20

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

merci. asteptam sa fim si noi pe lista burticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Lacramioara ce bine ca ai scapat usor uite o floricica de la noi
Michelle, a venit jucaria si sa vezi tu ce ciorba de perisoare si tort bagi pt noi ca sa ti-o dam

mami fericita de Vladut Dominic

oho, desigur

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:

Salutare mamici si burtici .
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz .
Va pup

Bine ai venit, te primim cu drag!

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput