Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am ramas la Targu de nevoie! Planuiam sa plecam dupa-amiaza si David a dormit de la 4-8 seara! Asa ca am pierdut si tren si maxi taxi!
La mot a fost frumos si repede! Am ajuns pe la 2 fara, am luat masa, am mai stat de vorba. Nasa 2 a ajuns la 4, a durat pana au luat si ei masa, apoi am pregatit tava cu de toate- seringa, surubelnita, bani, carte, icoana, chei masina si fluier! Finutul a ales din prima, foarte sigur pe el surubelnita! Apoi cheile de la masina si la urma fluierul! Au mai fost copii! Davdi a fost tare fericit! S-au jucat impreuna, au rasturnat casa cu fundul in sus!
Lacra simpaticuta Stefy! Vad ca e frizata! Cred ca azi e de iesit din casa cu copii!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Buna, mamicilor si burticilor de Iasi. sunt si eu o burtica de 25 saptamani, cu o minune de fetita pe nume Bianca [sper sa nu am surprize la nastere si sa fie baiat ]
pana acum citeam doar ce scriati pe forum dar azi am decis sa ne aratam si noi prezenta mai este cineva de "varsta" noastra?
asteptam cu nerabdare sa vedem ce mai scrieti.
apropo, azi, duminica, ce planuri aveti? noi poate reusim sa iesim din moleseala si sa iesim la plimbarica. poate-poate o conving pe Bianca sa fie mai activa, ca ieri nu prea a dat din picioruse
v-am pe toate si ne mai auzim!

Bun venit! Sarcina usoara! Eu am 33 de saptamani! La ce medic esti si unde?

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

sunt la D-ra doctor Monica Titianu de la Maternitatea Cuza Voda. E foarte de treaba doctorita,intelegatoare, are rabdare sa-mi raspunda la n-shpe miile mele de intrebari chiar vineri am fost la ea caci am avut o mica sangerare si eram speriata toata, impacientata si a stiut sa ma calmeze.
tu la ce doctor esti? mai ai oleaca si o sa-ti tii odorul in brate, lucky you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Salutare mamici si burtici .
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz .
Va pup

mamica lui Mihnea (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece

Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Eu am nascut la Cuza Voda cu dr. Lazar Tudor, pe care sa-l afisati pe prima pagina . Dr. Lazar poate fi gasit la spitalul Cuza Voda sau la cabinetul d-nei dr. Grigorescu: Medis, Str. V. Alecsandri nr.9, sc. C, ap.1, Iasi
tel-0232/276 015
0332/110 917.

E un dr de nota 10, m-a vazut de cate ori mi se parea mie ca bebe nu misca, sau ca ma inteapa burta, raspunde tot timpul la tel (daca nu e in operatie)si cel mai important poti sa-ti faci ff repede programare la el, nu astepti cu saptamanile sau lunile. Prin toamna avem de gand sa-i mai facem un fratior sau o fratioara lui Mihnea, si tot la el mergem .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Alina La multe lunite lui Darius! N-ai mai trecut pe la noi pe la scutece

Inutsa scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Scrie orice in mesaje scurte.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Nici pe mine nu ma vedeti in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

fetelor ati fost vreo una la dr toma gabriela? eu sunt la inceput de drum. am fost la ea la control inainte sa raman si mi s/a parut o scumpica si nu stiu daca sa merg tot la ea acum ca sunt insarcinata sau sa caut pe alt cineva. ajutati/ma sa gasesc un medic bun. mie mi/a placut de ea dar nu am citit mare lucru depre ea.

Mergi la inceput

Eu zic sa nu te iei dupa ce citesti pe forumuri, cel mai mult conteaza parerea ta, pt ca tu stii cel mai bine ce e bine si ce nu pt tine si copilul tau .Eu de dr meu nu am citit absolut nimik pe net si crede-ma ca am cautat ff mult, dar ne-a placut din prima de el (si mie si sotului), bineinteles ca auzisem de el de la 2 prietene care au nascut cu el, nu l-am ales asa la intamplare .
Ca sa te inseninez un pic, sa stii ca a o pritena care merge la dr. Toma si e ff multumita de ea .
Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

merci manucu. o sa merg sambata la d.na doctor si o sa vad atuci ce si cum. o sa merg si pe intuitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Salutare mamici si burtici .
Ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Eu sunt mamica de baietel , are 6 luni si jumatate azi, si nu are stare deloc. Daca se poate doar la mama in brate sa stea , sau sa se joace cu ea. Acum a adormit, sper sa doarma mai mult de 30 min, timp in care ma duc sa-i fac ceva bun de papa pt pranz .
Va pup

Bun venit! Pupam si baietelul poznas!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput