Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 18
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CataD Salutare, Mai intru si eu pe aici, cu speranta ca nu m-ati uitat. Am si eu in sfarsit timp la lunch sa citesc forumul! Despre noi ce sa va spun, a venit primavara (aproape) si trebuie sa ne apucam de renovari. Remarcati :trebuie. Acoperisul trebuie refacut, la fel si scarile de la intrare, deckul trebuie curatat/ vopsit, mobile de patio nu am, etc. Trebuie sa-i luam Laurei ceva de joaca pentru in gradina (leagan, etc), poate imi recomandati si mie ce, ca sa nu dau banii pe ele si sa stea nefolosite, ca multe alte jucarii. |
Cum sa te uitam,. om bun cu fetita frumoasa? Te-ai zarghit? Nu te cunosc fetele noi, dar noi te tinem minte f. bine!
Jucarii pt Laura, eu zic sa incepi cu un leagan de agatat in copac (ai copac?) si neste nisip. Si, daca se joaca cu alea, sa-i dai bataie si sa-i iei o magaoaie de-aia de pe la Costco sau ToysR Us. Da' mai incolo, ca acum sint scumpe ca ochii din cap. Ideal e dupa august.
Iara renovarile... ce-ti pasa! Ca iti da Governu' credit la taxe... uitashi? Ca eu am inlocuit tot acoperisul anul trecut in noiembrie, sfirsitul lui noiembrie, na, si nu-s eligibila.. a fost spre 7000 de dolari, taxes included, ma scoteam de o buna parte din credit!
Pupam pe toata lumea, multumiri si plecaciuni pt urari, sper din suflet ca o sa continuam cu bine, acu' ca tot mai producem un plod tre sa stea cu mine ca o sa-mi iasa ochii din cap daca ma lasa balta!!! Da' dau cu vitriol, si pe el si pe AIA! :)))
Olga, du-te, fratele meu alb, la spital! N-au aia wire-less acolo? Ia-ti un laptop si conecteaza-te de acolo, please, vrei sa nasti acasa???
Tre sa plec, ma asteapta Junior la lectii si eu il tot amin ca tot mai am ceva de zis!
Ah, stiam eu! Surprinsul a fost un succes colosal. Non-colosal a fost ca mi-am uitat portofelul acasa si n-aveam bani, ca eu sint defecta pe supe de la Tim Hortons si de-aia am vrut, da' aia ne cereau bani de bani sau Master Card. Si Colegu' n-avea nici una nici alta... eu aveam portofelul plin cu cash... acasa. :))
Am sfirsit prin a minca, unde credeti, la Marathon! I-am aratat cam cit loc ocupam cind ne intilnim si s-a crucit. Baieti faini: ieftini si accepta toate cardurile pamintului.
Apropozito, cine face rezervarile pt. simbata? Ca sa stiu de cine intreb cind ajung...
A demain, mes amies,
Pupici,
Simonna
monicutza_bb spune:
citat din mesajul lui Simonna Apropozito, cine face rezervarile pt. simbata? Ca sa stiu de cine intreb cind ajung... |
pai nu era vineri conita intalnirea? sau incurcai eu borcanele?
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
nelia spune:
Am pierdut mesajul! ... Simbata?
Olga, , da sau nu?
monicutza_bb spune:
citat din mesajul lui pitilache Intalnire Montreal Locatie: www.vinniegambinis.com/page.asp?intNodeID=30700" target="_blank">Vinnie Gambini's Data: 3 aprilie (vineri) Ora: 18:30 Participante: Ange cge Diana 2007 mimitete monicutza_bb oanagabriela Podeanu nelia simi Simonna pitilache |
Simona sa nu ne astepti sambata la resto
cred ca asta este cea mai recenta lista, am gasit-o pe prima pagina
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
ritah spune:
Oana Gabriela, abia sambata mi-am dat seama ca nu am adresa ta, am trimis plicul direct la doamna Cristina Abrudan.
Daiopri spune:
D-ne dragi multumesc de urari.
Va dorim toate cele bune si voua.
Am fost ieri la asistentele alea cu alaptatul si acum schimb pozitii de alaptat, desi eu la dotarile mele nu serveam decat lungita langa el. Si dai munca acum si pe mine si pe el, sa stam astfel incat sa se simta bine domnia mea sanul si sa nu mai se infunde
Maine ma verific cu dr de 6 sapt si sa vad ce metoda adopt, sa nu ma trezesc cu vreo pisicuta
ktrinel si eu cred ca e cu miscari de trupe. Asa e?
Nelia sanatate multa.
Carmen cam in cat timp dispare nodulul cu masajul si dusurile? Ca eu ziceam ca daca scot cu pompa dispare imediat
Acum parca s-a mai micsorat nitel, da sa vedeti ce indop pisoiull sa pape sa ma ajute si pe mine
cred ca mai trebuia sa raspund ceva da zau ca nu mai stiu.
Multa sanatate tuturor si numai bine.
simi spune:
Va pup pe toate si-mi cer scuze ca intru din an in paste...dar ce-i nou in asta?
Simonna, felicitari pentru frumoasa sarbatoare! Sa traiti fericiti impreuna pina la adinci batrineti!
Nelia, imi pare rau de buba din nas (suna foarte sexy, ma scuzi...), sper sa-ti treaca pina VINERI. Eu vineri stiu ca ne intilnim, nu de alta, dar simbata am musafiri. Dar pot sa-l las pe al meu cu musafirii iar eu sa vin sa ma vad cu voi. Nu?
Fara gluma acum, sper ca-i vineri. Eu vin cu Alice, ca n-am ce face cu ea, dar e cuminte, manica tot, nu da pe ea, etc.
Oana, hai adu-o si tu pe Antonia, asa poti sta si tu mai mult!
Olga, tinem pumnii, facem galerie! Fuguta la spital, fetele ti-au dat exemple. Eu nu pot sa-ti dau pentru ca si la a doua nastere eram ca o primipara, asa a zis doctorul, ca arat ca la prima nastere. Cred si eu, trecusera deja 10 ani de la primul! Se inchisese drumul Asa ca a durat destul de mult. Dar, probabil de-acum esti deja cu bebe in brate!
Va pup si ne vedem vineri! Fug acum ca Alisa mea a inceput tabla inmultirii si-i jale!
Smile,tomorrow could be worse!
try spune:
Daiopri, la multi ani, sanatate si toate frumoase pana la anu’ cand te-om ura din nou.
Denisa, bine-ai revenit, imi pare rau de vremea ce-at iavut-o, dar pana la urma tot vacanta se numeste.
Mqqm, imi pare rau c-ai venit cu boncozauri dupa tine din vacanta.Dar sigur a fost super cu burticul la soare.
Oana, treaba cu dermatita e peste tot, si-n ro se plang din ce i nce mai multe mamici ca ua copii dermatita atopica. Probabi ltine de conditiile de mediu, alimentatie din ce i nce mai nenaturala care duce la modificari in structura genetica a omului etc.
Ktrinel, nu stiu daca te ma iajuta, dar eu as avea curaj sa plec singura cu copilul in sud. Si n uasa, as avea curaj sa plec cu amandoi, chit ca adrian e bezmetic si m-ar termina. Cu atat mai mult ca tu ai doar unul si e mai mare ca fi-miu ala micu’.
Olga, crampele mele cand au inceput contractiile n-au fost continue, ci la distante. La mine au inceput de miercuri seara de la ora 10, au tinut apoi pana joi noaptea cand au inceput sa devina mai serioase. S-au si oprit pt 2 ore in timpul asta. Dar de joi noaptea de pe la 12 noaptea (cand am mers prima data in triaj) pana am nascut la 11 noaptea vineri au fost contractii serioase. Dar la mine n-au fost continue, ci cu intreruperi. Poti sa ai sangerari, eu am inceput sangerarile cand am ajuns a treia oara la triaj si eram deja in dilatatie 5-6. Dar stiu ca regula e asa : te duci la triaj cand ai contractii mai dese de 10 minute, cand sangerezi sau cand ti s-a rupt apa. Oricare situatie se aplica, te duci la spital.
Daca ti-e tarsa sa bati drumul inutil pana la spital ,poti suna la t riaj si vorbesti la tel cu o asistenta si te ghideaza ei daca e cazul sa mergi acolo dupa cum le descrii tu situatia.
Oricum cand ar veni bebelina (azi sau peste-o sapt.), uram sa decurga totul ca la carte si pt tine si pt bebelina.
Denisa, la serv. ma acomodez inca, invat toate protocoalele si toate cele pt proiectele regular (saptamanale, lunare, trimestriale) ca de sapt viitoare se pare ca tipa care mai era in dept. si care e temporara ii expira contractul, iar tipa pe care o inlocuia ea (si care e in concediu medical) inca nu se intoarce, deci o sa fiu o perioada singura. dupa nici 2 sapt. de training. Dar le-oi descurca eu.
Eu o sa intru probabil f rar de acum incolo din cauza de servici nou, lipsa de timp, dar daca o puneti de vreo intalnire trimiteti-mi si mie un email (desi si pe-asta am ajuns sa-l citesc la 3 zile) ca de venit vin sigur.
stefany_p spune:
pt fetele din Montreal care au bebici mici care papa Similac(bebicii, nu mamicile...)..daca va inscrieti pe site-ul lor (similac.ca) obtineti gratuit o cutie de 1kg de lapte praf si un cupon de 5$reducere. nu trebuie decat sa va inscrieti, si pachetul ajunge prin curier direct la voi la usa in 3-4 zile. eu l-am primit azi...
ma gandeam, daca nu folositi acest lapte pt bebeii vostri v-ati putea totusi inscrie iar cutiile si cupoanele sa le dati acelei fetite despre care s-a scris la sezatoare acum cateva zile (bineinteles, daca fetita mananca similac). nu costa nimic si ar fi un gest frumos.
Podeanu spune:
Olga, am terminat paginile de citit cu sufletul la gura, tot asteptind vestea cea mare..Hai fugutza la spital si sa ne dai de veste. Nastere usoara!
Nelia, miine e rv.O sa va scriu pe seara cum a decurs. In nas s-ar putea sa ai si un cos. Mie imi mai ies in ureche si ma termina de durere.
Monicutza, nu o iau pe Denisa de data asta.
Simonna, multi ani fericiti si de acum incolo.