Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 17
CataD spune:
Salutare,
Mai intru si eu pe aici, cu speranta ca nu m-ati uitat. Am si eu in sfarsit timp la lunch sa citesc forumul!
Cristina, Nelia, sanatate multa!
Simona, La Multi Ani! fericiti si numai impliniri impreuna!
Olga, tinem pumnii!
Cristina, de ce nu mergi la o cabana in long weekend?
Despre noi ce sa va spun, a venit primavara (aproape) si trebuie sa ne apucam de renovari. Remarcati :trebuie. Acoperisul trebuie refacut, la fel si scarile de la intrare, deckul trebuie curatat/ vopsit, mobile de patio nu am, etc.
Mi-e groaza numai cand ma gandesc, déjà nu mai dorm noptile. Asta in top la recesiune….
Trebuie sa-i luam Laurei ceva de joaca pentru in gradina (leagan, etc), poate imi recomandati si mie ce, ca sa nu dau banii pe ele si sa stea nefolosite, ca multe alte jucarii.
In plus, ne batem si noi (fetele) cu o gripa care nu mai trece de 10 zile.
Laura are si o carie, am dus-o ieri la dentist si nu a vrut sa stea sa i-o repare. Nu stiu cum sa o fac sa stea la dentist.
Cam asa, sunt intr-o pasa proasta, dar sper sa treaca in curand.
Numai bine,
monicutza_bb spune:
Simona La multi ani inainte, sa fiti cel putin la fel de fericiti impreuna
stefany merci mult pt link, o sa studiez.
Carmen nu-i nimic , doar ca nu stiam care este problema ta cu zona asta (pt ca pe acolo stau si eu, mai spre Bourassa de fapt, si dupa ce treci de Sauve spre Bourassa zona este superba), dar fiecare cu gusturile lui. Acum sunt sigura ca fetele au ales Vinnie Gambini pt ca le este mai usor de ajuns acolo si pt ca papa este yummy, nu neaparat ca le place zona.
Vine cineva cu copii? Dana mai vii cu Denisa de data asta? Ca poate vin si eu cu nepoata mea de aceeasi varsta cu Denisa (dar sa o intreb inainte)
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
nelia spune:
Pucku, acum am vazut, nu stiu cum mi-a scapat... dar tu ce ai mama, tot in butoi? Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii deloc... Sper ca totul e in regula cu voi. Ai gasit cumva numele medicamentului pe care ti l-a dat atunci medicul (la nas ma refer)?
OlgaTarziu spune:
sunt in standby. Tot dureri ca la ciclu si de spate, sange care e de fiecare data cand merg la baie. Si atat. Deci sincer nu stiu ce se intampla. La spital nu are sens sa ma duc inca. Nu s-a rupt apa, sangele care vine e maro, etc.
Intre timp am dormit cam 2 ore si apoi am facut o ciorba de cartofi.
maru spune:
Olga, langa tine cu pampoanele!
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
carmen77 spune:
Olga, eu m-as duce macar pentru monitorizarea bebelui, ce pot sa iti faca, sa te trimita acasa? Ma indoiesc foarte tare. I would say play it on the safe side.
monicutza_bb spune:
Olga nu vreau sa te sperii dar eu era sa nasc prin oras cu ideea asta ca a ta ca nu are rost sa merg la spital. Aveam mucus cu firisoare roz, dureri ca la ciclu (putin mai rele dar foarte suportabile) si noroc ca ne-am oprit pe acasa sa iau bagajul de spital just in case se precipita lucrurile. Am facut un dus rapid si a zis sotul hai totusi la spital sa te controleze putin, sa fim siguri ca totul este ok. Cand am ajuns la spital (la 10 min de noi) deja strangeam din dinti de durere, m-au cazat in 10 minute la pre-labour, mi-au luat sange si a plecat sotul sa faca hartii de internare, dupa 5 minute mi s-a rupt apa si dupa inca 10 minute am nascut pitica (adica s-a nascut singura, ca eu nu am impins decat o data sau de 2 ori, nu vroiam ca tot asteptam epidurala si ea se nascuse deja )
Deci morala: nu stii nici o data la al doilea bebe, mai ales la greutatile pe care le-ai avut tu in sarcina. Nu strica un control sa vezi cat de dilatata esti, sa nu te ia prin surprindere nasterea (ti-am zis, eu am nascut la 10 min dupa ce mi s-a rupt apa, abia au avut timp sa ma transfere in sala de nastere si cum am aterizat pe masa am si nascut). Mie cel mai groaza imi este de o nastere in orice alta parte decat in spital, sub supravegherea medicilor.
galusca si mamica si sa ai o nastere usoara si o bebica sanatoasa
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Denisam spune:
Olga-cum ziceam la telefon, mare grija si tinem pumnii sa fie totul ok si rapid.
Carmen- am revazut poze noi cu voi- ala micu' m atermina, cand cu cohii albastrii,cand verzi, imi vine sa-l maninc, tu esti ca si sora lor iar matei e copia ta fidela si pare mai matur cu un zambet smecheros
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
cge spune:
Olga, sangerarea este ca te-ai dilatat.
Asa am fost si eu la Anca cu contractii suportabile si sangerari, si radeam.
Asistentele nu ma credeau ca nasc cik la contractii de nastere nu razi.
Norocul meu a fost o doctorita care s-a speriat de sangerari, si cand m-a verificat, eram dilatata si n-am mai avut timp de epidurala.
Asa ca du-te la spital.
Editez sa iti zic ca membrabnele erau intacte, mi le-a rupt doctorita.
Si la mine cele 2 nasteri au fost diferite una de alta, a doua mult mai usoara si rapida.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
carmen77 spune:
Denisa . Eu mi-s copil mic pe langa cum arati tu dupa 2 kids .. am vazut si eu pozele din vacanta voastra .. cat despre smecherul mic, zau ca nu stiu cu cine seamana, da' e frumusel oricum ... iar Matei ... el e prima iubire .
Olga, sa ne tii la curent, sper ca maine sa primit un mesaj scurt cu cate kg si cm a avut la nastere Sofia.