Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonna spune:
Continuam :)
Laurajr, asa-i, si bunica mea facea coji de ceapa coapte pt bube de-alea cu puroi... Nu-s unde exact are Nelia respectiva chestie pe nas...
Dar, Nelia, daca poti sa aplici frunza aia de ceapa (din interiorul cepei), fa-o, nu-s cum si ce, dar functioneaza, ca si ceaiul de ceapa la tuse. (Am eu ce am cu remediile babesti din ceapa, dom'le! :)
mikiion, intre job sigur la Quebec si question mark la Montreal zau ca m-as cara... puteti reveni aici oricind.
Carmen, hai, mei, ca nu-i asa departe! Te pui frumos pe autoruta 40 si stai acolo pina cind tre sa iesi la... Acadie, cred! Mai greu cu Cercle Decarie, dar iti pui si tu muzica si fredonezi. Si mie mi se parea departe rau dar nu-i asa... Vine Rox din Ile Perrot.. aia-i departe! Nu matele in West Island!
Iar cu pacaleala de 1 aprilie pentru sotz... nu stiu, ca eu inspiratie am avut acum 15 ani cind l-am tirit la Starea Civila, vai de capul lui :)) Am o poza care spune tot despre cum a fost 1 aprilie acum 15 ani. Daca vii la Vinni Gambini si eu n-o uit... iaca, motiv in plus sa vii!
Ktrinel, mor de curiozitate... da' ce mi-ar mai place - dpdv-ul meu egoist - sa fie cum zice Khristin... Supunem la vot: si eu zic cum zice Khristin si, daca-i asa, tre sa vii la Vinni, ca si eu am fost si poarta noroc!
Wow! Eu am in plan sa-l surprind pe COlegu' cu ocazia ocaziei pe care o serbam si-o aniversam azi si inca-s acasa... Fuuuug.....
Simonna
nelia spune:
Simona, ma bucur ca totul e bine cu Zarzara ta! Dai numar de telefon, ca eu sint in greva si in pauza totala de scoala, nu ca asa ar trebui sa fie, da' n-am chef sa fac altfel. Buba o am in nas, nu pe nas, si acum scriu cu o mina pentru ca tin foita de ceapa coapta cu cealalta, pe nas, ca in nas n-am cum sa pun. De fapt si de drept, eu ii zic buba, dar nici nu stiu daca e buba sau altceva, ca ma doare numai daca misc un pic nasul si nu pot sa stiu ce e acolo... Totusi, parca e un picut mai bine decit ieri... sau m-am obisnuit.
Monicutza, mie mi-ar placea sa ma iei de la metrou, numai sa ne potrivim ca ore, ca eu nu pot sa plec decit atunci cind ajunge sotul, ca sa-i las odoarele in grija...
Ma duc sa vad poze albastre si calde cu Denisam&comp...
maru spune:
Simonna, felicitari pentru cei 15 ani! (te inveti ca magarul cu povara)
si ma bucur tare mult ca Zarzarea e bine sanatoasa!
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Ah, si Simonna... la multi ani pentru o asa zi frumoasa - nunta de cristal! Aniversare placuta!
Denisam, am vazut pozele, tu arati supeeer! Copiii sint niste frumosi, iar sotul tau are un zimbet in coltul gurii in toate, oare de ce!?!
carmen77 spune:
Monica, sorry ca a sunat asa ... ca si cum as avea eu ceva cu Marche Centrale, da sorry .. mie chiar nu imi place zona aia!
Simonna, noah, stiu cum se ajunge, ca mai mergeam din an in paste la Krispy Creme sa imi iau gogosi .. si tot din an in paste mai merg la MEC sa le iau haine de iarna gogosarilor mei ... da cam la atat se rezuma contactul meu cu Marche Centrale.
pitilache spune:
Simo bine ai revenit pe aici sa ne scoti din butoiul asta cam adanc... Pupici la Zarzarica sa creasca mare si sanatoasa! Si felicitari pentru aniversarea de cristal!
Si editez ca am vizionat si eu poze super din RD. Denisa aratati grozav! Trebuie sa ne zici si noua secretul!
CriPOD spune:
Nelia, sorry sa aud de buboi, ce ghinioane pe tine... Sper sa treaca... ieri.
Laura, sa folosesti cu folos achizitia, pai noi meritam intotdeauna, auzi acolo.
Si iar va-ntalniti, eh? Gelozie crasa pe creierul meu!
Meh, norii mei is de fapt muci si niste febra plus ganduri de efect ale acestora asupra chiriasului, nu am alte baiuri, thanks god, da' multam de urarile de soare. Azi cred ca ma duc si eu la dr, ca nu prea progresez cu vindecarea, asta al meu deja face plangere, ca sforai mai rau decat cainele, sambata ne-a lasat pe amnadoi in dormitor si el a dormit in alte colturi de casa...
Azi e ultima mea zi la job si maine va fi prima zi neproductiva social de casnica fara capatai si griji, ever. Tare curioasa si excited ma aflu... Oare oi reusi sa ma relaxez si sa engioiesc, ori o sa imi gasesc ceva motive de stres, precum ma stiu de obicei?
Eu am dor de duca, iar, caut oportunitati pt long weekend, spre disperarea sotului. Dar nu prea gasesc nik unde sa nu trebuiasca zburat... Suggestions?
Edit: noh fi atent ca-i a doua oara ca uit sa-ti urez multi ani fericiti de-acum incolo si felicitari, Simonna!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Denisam spune:
Fetelor- eu multumesc mult de aprecieri, chiar ma simt flatata ca eu zic ca castigasem 2kg care nu-mi trebuiau ,dar deja unul s-a dus din cauza bolii. Dc as putea insa sa iau de pe pulpe sa le pun mai sus- ce bine ar fi-secret nu am(chiar sunt suparici acum nu numai ca A e asa bolnavior dar si ca nu am timp de gym cum ar trebui). Maybe cei 2 kids cam mici inca,desi Emma zice ca ea e mare si vrea mai toate sa le faca singura, si de la programul super busy tot timpul- de aia chiar dc imi va f i greu fara ei 2,5 luni cat stau la vara la bunici, am atatea de recuperat- curatenie peste tot- del asertare pina la geamuri, acte, plus cev arenovari,deci sper sa fiu la fel de ocupata ca ei ca sa treaca usor timpul pt toti.
Numai bine la toata lumea
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Mona_B spune:
Simonna, uitai sa te felicit la cellalt subiect unde scrisesesi despre aniversarea casniciei. La multi ani, sa ramaneti la fel pana la adanci batranete
Mona