Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 19
oanagabriela spune:
Roxana, fac eu rezervarile pentru intilnirea de vineri. Am numarat 11 participante. Va confrim miine seara.
Am primit si ultimul plic, de la mQQm . Miine vorbesc cu persoana si ii dau suma strinsa. O si multi pentru gindurile bune si generozitatea fetelor de pe Sezatoare.
Dana, tinem pumnii pentru miine
Olga, nastere usoara si un sanatos si mincacios.
nelia, sanatate si sa nu fie nimic complicat.
Simonna, multi ani fericiti si sa sarbatoriti nunta de aur la fel de in forma ca azi
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Pucku, acum am vazut, nu stiu cum mi-a scapat... dar tu ce ai mama, tot in butoi? Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii deloc... Sper ca totul e in regula cu voi. Ai gasit cumva numele medicamentului pe care ti l-a dat atunci medicul (la nas ma refer)? CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
cred ca era bactroban, dar nu sunt sigura ca nu-l mai gasesc, l-oi fi aruncat poate ca era expirat...eu am avut prin toamna parca
si eu tot in butoi, suntem bine, numai nervi sunt ding dong.....
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
pitilache spune:
Oana multumim
Dana multa bafta maine. Trebuie sa fie bine!
Simonna spune:
Mea culpa si very sorry, mesdames! Vineri, of course! Numai ca mie de cind stau acasa mi s-a dat sistemul peste cap, ieri am fost joi de cind m-am trezit si pina m-am bagat in pat, asa ca nu tre sa mire pe nimeni ca vineri era simbata si mai stie mama zmeului ce minuni am mai scris, mai ales la forumul de mamici de pitici, ca toata ziua am plutit ieri.
Ca sa vedeti ca nici azi nu stau mai bine... de ce nume intreb cind ajung la crisma?
Dana, iti tin pumnii azi, foarte tare, spar din suflet sa avem numai vesti bune!
Oana, am recitit mesajul tau, fix la inceput scrie mare ca faci tu rezervarile... Bon, cred ca incep si sa ma trezesc! :) Iara Nunta de Aur... sper sincer sa fim in forma, poate nu chiar ca acum, ca crez ca e imposibil genetic sa fiu tot in forma de para cu burta
Subsemnata ma duc azi pina la job, sa le termin alora intr-o ora ce-am de facut si sa maninc la prinz cu doamnele de pe acolo, pe urma vin acasa si ghiciti ce fac... Mi-am propus sa vad, premiera pt. mine, emisiunea lui Oprah, ca n-am vazut-o in viata mea. Si vreau sa vad si eu ce atita fuss.
Nelia, acum m-a traznit, nu te superi pe mine daca la intilnire stau in halalalt capat al mesei, asa-i? Ca daca cumva ai stafilococul auriu si mi-l dai si mie am pus-o! E foarte probabil ca nu-l ai, o fi doar un cos, dar eu acum suflu si-n iaurt, din cauze de Zarzara plus ca nu vreau sa ma duc bolnava in Mexico! Ah, te rog sa nu zici acum ca nu vii si nu stiu ce... ca eu vreau sa vb. cu tine, dar de data asta folosim diagonala mesei, bine? :)
Doamnelor, f. tentant sa stau aici si sa ma mut dintr-un subiect in altul, but I got to go, see you.
Dana, ma gindesc cu drag la tine!
Simonna
mikiion spune:
Simmona , daca tot nu ai cu ce sa-ti umplii timpul zilele astea e www.salonmaternitepaterniteenfants.com/" target="_blank">Salon maternite
Si La Multi Ani fericiti in familie.
Stefany, si Enfamil iti ofera asa ceva( cupoane de reducere). Tot pe site-ul lor. Iar nestle iti trimit si un rucsac in plus.
Eu eram inscrisa la toti, chiar daca alaptam. Si mai dadeam cupoanele la altii. Si imi timiteau periodic informatii, tot felul de brosuri.
La fel si Huggies si Pampers.( tot cupoane)
Ai rezolvat ceva cu grainita?
OlgaTarziu spune:
Inca acasa. Au inceput in final si contractiile, neregulate la 10, 5, apoi15 minute. La 2 merg sa ma consulte doctora mea. Daca nu cumva merg la spital mai repede. bb misca, totul ok. Doar ca totul evolueaza foarte incet. Contractiile sunt moderate, le duc fara proibleme. Deci inca nu au inceput alea adevarate.
Va multumesc ca va ganditi la noi. Doamne ajuta.
maru spune:
draga Olga, m-am gandit ca deja e gata totul, dar uite-ma aici, la datorie, cu pampoanele!
Doamne ajuta sa fie bine!
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Olga
Mihaela
nelia spune:
Olga, si eu credeam ca o tii in brate deja! Ma gindesc in continuare la tine, sa scapi usor si sa fiti amindoua sanatoase!
Simona, am fost ieri la doctor, pe bune, imi era si jena de motivul vizitei... mai, doctorul ala, ametit tare mi s-a mai parut, s-a uitat cu o lumina acolo si mi-a spus ca e inflamata mucoasa nazala, e si ceva mai umflat, ca un cos, dar nu e stafilococ...
Nu stiu de unde a dedus el asta, pentru ca altceva nu mi-a mai facut. Mai am un corn linga sprinceana, am mai avut unul dureros linga gura, si mi-a spus ca de la primavara, adica sint cam astenica si ca am sistemul imunitar cam slabit, normal pentru aceasta perioada a anului.
Mi-a spus sa iau vitamina C, nu mi-a dat nici o crema, inca ma mai doare si simt umflatura, dar nu atit de rau, e clar ca e pe trecute. Numai ca viroza sau raceala pe care o am nu mi-a trecut... si dupa toate aceste doua saptamini supergitate, m-am ales cu o migrena groaznica... din nou. Aseara am zis ca timpesc de durere, acum ma doare dar parca sint un picut mai bine.
Nu stiu ce sa fac cu intilnirea, vineri trebuia sa merg si cu nasa copiilor si prietena mea la Salon Maternité, dar cred ca o voi suna sa-i spun ca nu vin... probabil nu voi veni nici la intilnirea cu voi. Nici nu ma simt bine (daca nu-mi trece durerea de cap, nu pot sa ma car pina acolo, abia fac fata la ce am de facut), e si departe, si nici nu vreau sa citesc dupa aceea ca suferiti de ceea ce sufar eu de vreo saptamina.
Pe de alta parte, copiii nu au nimic si ma gindesc ca daca ar fi fost ceva, ar fi luat bebe, ca la el se prinde repede si am stat bot in bot toate aceste zile... ma mai gindesc, inca nu stiu.
Dar daca nu vin totusi, mai faceti intilniri, nu?