Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

INNA tinem pumnii stransi si maine scoatem fetele agitate!!!

OLISKA am trimis PM. Ma bag si eu in discutia cu Basarabia si Ukraina. Bunicul sotului era de acolo iar al meu din Bulgaria asa ca avem ceva sange de slavi ...
Cu vodka nu prea ma impac dar mancarea e ...
Si in Moldova noastra e gustoasa dar dincolo e si mai si....

GIGELICA esti neobosita! M-am vazut astazi cu medicul meu si a ramas sa ne auzim la tel sambata...poate chiar si mai devreme... mai vedem... Eu deocamdata nu am nici un semnal de la Lena. Mai vrea sa stea acolo...

FLORINELA eu nu am inca bebe dar stiu ca trebuie spalat! Si la cursurile prenatale la care am mers eu ne spuneau acelasi lucru. Parca GIGELICA sau OLISHKA ti-au scris despre asta ...

IONICA, in afara faptului ca avem aceeasi zi de nastere poate o sa avem nascuti in aceeasi zi ...

Ce sa fac? Incerc sa ma abat si eu de la frica care ma paste la orice colt si lansez tot felul de idei

39 si 4 zileLena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Gata fetele ca mie imi pica ochii in gura, eu ma bag la somnic! Va pup pe toate si va zic Noapte Buna!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Se pare ca am dat stingerea!
Noapte buna burtici, mamici si bebici!

Oare cate fete alapteaza in momentul asta ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hehehe, Ce ma bucur,un capricorn in plus cu o berbecutza!
de ce-ti este frica, de nastere?
Eu am dat baita lui bebe din prima zi de viata la clinica iar cand am ajuns acasa am contiunat,nu am avut contraidicatii si nici complicatii!

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata!, eu sunt la ora de muls ,asa ca am putin ragaz.
Multumesc de raspuns Shasa, Pisik, Pisigri....asa se pare ca neonato recomanda baita, pediatrii zic sa mai asteptam....eu i-am facut pentru ca are perisor mare si se irita la gatut.

Pisigri, de reluarea vietii intime, e normal dupa ce trec sangerarile si tu te simti bine, inprealabil intrebat si medicul in urma unui consult. Pt pb. cu colul, fa o colposcopie,papanicolau si un examen de secretie cu prelevare de celule din col....ca sa stai linistita.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Buna fetele!

Felicitari proaspetelor mamici, Adee, Chatonel si cele care au nascut inainte, ca nu cred ca am apucat sa le felicit

Nastere usoara Inna

Florinela, mie din maternitate mi-a spus sa o spal din prima seara acasa, la fel aflasem si de la cursuri si asa am facut. Dupa baie i-am dat cu spirt si Baneocin si am protejat cu o compresa sterila taiata cum a explicat si Anca. Bine ca ai spalat copilul, bravo

Eu am o problema: pana acum dupa ce sugea pitica mai si mulgeam destul, intre 50-80 ml, cel mai putin 30. Asta seara nu a mai iesit nimic, decat sa manjeasca biberonul. Asta o insemna ca se termina laptele sau ca suge bebe cat sa goleasca sanul? Sunt cam disperata, bag in mine galactogil si ceai de chimen in tampenie...simt ca dau in depresie

Mami de Ana Bianca

Nu cred ca tb. sa te ingrijorezi...se regleaza secretia de lapte una, doi ea mananca mai mult. Bea ceai de chimen si anason in continuare si liochuide multe, apa, compot..

Eu mulgeam 60 ml la ambii sani ...si ma bucuram, dupa ce am desfundat canalele, am 120ml, bebe manca 90 ml, deci 60 de la mine si 30 completare nan. Acum papa 100 - 110....si fara completare.

......................

Voi dati la bebe ceai de colici?, la micutul meu ii place putin intre mese.Partea urata e cand ii dau Ca gluconic...plange si nu-i place...ma streseaza sa-i dau pe gurita.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Gata cafelutza!

Astazi intram si noi in saptamana 37!!! Mai a atat de putin si vine bebelina Adelina!

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor si La multi ani!

Eu am avut o noapte tare scurta de la 3 mandra a avut program dansant si loc cum nu prea mai e.

Alex si sigur o sa te mai stresezma o sa ma prind cum "functioneste" am blogul lui Donu' dar asta mi se pare mai greu de aplicat(si pt ca nu stiu mare arta despre piczo)

pentru cine livreaza azi ghiocei

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mesaj de la ARIS:

MA OPRESTE LA SPITAL. COLUL ESTE DESCHIS UN DEGET!

Pai atunci sa inceapa agitatele incalzirea, scuze dar nu ma pricep la morcovi si inimioare

ARIS

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aris

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!