Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
HAI ARIS!!!
Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
curea spune:
Haide Aris sunt sigura ca va fi totul ok si iti vei tine in brate ghiocelul.
Parca am avut un sentiment ciudat ca vei naste azi chiar cand implinesti 40 de sapatamni sper sa nu ma insel sau sa fac vre=o gafa.
ARIS
cris_tinaus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 Joanna - ei, nu ca ma grabesc eu, ar vad ca medicul nu e incantat deloc de ideea de al lasa prea mult in banii lui. mi se pare ca in week-end amandoua o sa fim cu barbecii in bratze. 39+ poze AMR 1 de zile |
Neataaa!
Hey hey...stati la coada!!!!. Offff...ca berbeaca mi-a trebuit..face ce vrea cu mine de pe-acuma
Cristina 39+ si Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
rala spune:
Dragele mele, sora lui Aris sunt. Nu stiu daca v-a anuntat. Este la spital, dilatatie 2, membrane rupte, se simte bine se plimba si ciripeste cu asistentele. Nu are dureri. Ma duc sa-mi vad nepotelul. Intru spre seara sa va anunt. Sa-i tineti pumnii!!!
Good things happen to good people!
SimonaMami spune:
_HAI ARIS!!!_
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
danonique spune:
ARIS
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 38+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
lysbeth spune:
Inna
Aris
Pai chiar ma gandeam cumde vine un ghiocel singur cand ne obisnuisera sa vina de manutza 2 cate 2
Florinela, spala mama copilul. In maternitate ni-i spalau in chiuveta si-i udau peste tot si chiar nu s-a intamplat nimic. I-a cazut buricul in ziua 5 chiar cand plecam din maternitate. Dak nu ii speli exista riscul sa faca diferite probleme pe piele, iritati , bubite....
De azi mai sunt fix 2 saptamani pana sa-mi vad puiu 2 Simt ca nu mai am rabdare
37+ Damian Codrut Andrei
AMR 3 saptamani
Raaluca spune:
Neata!
Stati sa scot si eu fetele la bataie!
ARIS
Asteptam vesti!
IONICA, asa e o sa fim un capricorn si un sagetator jucati pe degete de o berbecutza
GIGELICA,nu-mi vine sa cred ca nu te gasesc pe aici!
AYALA, am vazut ca in ultima vreme l-ai delegat pe Alex. Foarte bine! Pune-l la treaba!
Hai la !
39+Lena
SimonaMami spune:
Am intrat in saptamana 39!
VREAU SA NASC!
VREAU SA NASC!!!
Se aude?!?
VREAU SA NAAAAASC!!!
Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)