Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Parca mi se pare ca mi-a coborat si burta. Nu e cam devreme? Si m-am stricat si la stomac f tare. Eu am zis ca vreau sa nasc mai devreme, dar nici chiar acum...

Olga 35+ David

Nu e devreme. Si burtica sorei mele a incepuse sa coboare incet, incet in jos, tot cam de pe la 35-36 saptamani. Bebe coboara cu capul in jos.
Asa spunea si ea, sa nasca mai repede da totusi nu acum, ii era putin frica. Dar a scapat, si totul e bine. :)

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Buna seara fetelor,

CHATONEL felicitari pentru bebelusa dragalasa,sa creasca mare si sanatosa

OLISHKA se pare ca nu bei suficiente lichide si din cauza asta ai avut senzatia ca ti s-a diminuat burtica,mai ales ca esti si deranjata la stomac.
Bea lichide la greu,bebele isi schimba lichidul amniotic la 4 ore,iar el isi face toate nevoile acolo in placenta ,deci lichide multe si nu te speria daca misca haotic,inseamna ca e sanatos tun.

Eu in noaptea asta nu voi dormi,maine dimineata merg la spital pt.cezariana ,dar ma vor opera deabia joi,cum v-am mai spus,asa e protocolul la nemtzi.

Asta seara Sophia m-a luat in brate asa de gingas si mi-a spus ca ma iubeste,mi-a dat un ursulet care canta pentru Sarah sa-l asculte si ea cand va iesi din ou-este ursuletul pe care ea la avut la nastere dealtfel.

Va pupic si va voi scrie poate din spital,am conectie si laptop cu mine

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Ionica iti scot o agitata de incurajare, restul maine Tin pumnii sa fie totul bine si sa veniti cu bine acasa. Sa ne tii neaparat la curent maine. Noi o sa fim alaturi de tine

Sa stii ca la lichide chiar nu ma intrece nimeni. Beau cam 3 litri pe zi de apa plata + minim 1 litru de lapte si mai beau si cate o cana de ceai (nu stiu daca stii din ce cani beau rusii ceaiul ). Mama se sperie...a zis ca nu stie unde intra atatea lichide. Asa ca la acest capitol stau f bine. Sau ar trebui sa beau poate 4 litri de apa ?

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:
Parca mi se pare ca mi-a coborat si burta. Nu e cam devreme? Si m-am stricat si la stomac f tare. Eu am zis ca vreau sa nasc mai devreme, dar nici chiar acum...

Olga 35+ David

Nu e devreme. Si burtica sorei mele a incepuse sa coboare incet, incet in jos, tot cam de pe la 35-36 saptamani. Bebe coboara cu capul in jos.
Asa spunea si ea, sa nasca mai repede da totusi nu acum, ii era putin frica. Dar a scapat, si totul e bine. :)

nepotica mea

Multumesc pt raspuns Nepotica este adorabila. Iti vine s-o mananci de falcute...Felicitari!!!

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ah Olishka,
Si inca cum, stiu cum beau rusii ceaiul,cea mai buna prietena este de peste Prut din tata Moscovit.
Ce nīm-a amuzat foarte tare ,cum bea ea vodkacand eram mai tanara beam cot la cot cu ea,m-a bagat mereu sub masa.

Of,cand ma gandesc la vinetele murate umplute cu varza pe care le aducea in valiza ori de cate ori revenea si borsul rusesc,,,,,nu mai vorbesc ,am gura plina de saliva.

Strabunica mea era din Basarabia

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Feteloooooor! Nu aveti somnic?????

IONICA iti tinem pumnii sa fie bine. Agitate nu bagam inca, inteleg ca mai asteptam pana pe 26

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Citat:

Ah Olishka,
Si inca cum, stiu cum beau rusii ceaiul,cea mai buna prietena este de peste Prut din tata Moscovit.
Ce nīm-a amuzat foarte tare ,cum bea ea vodkacand eram mai tanara beam cot la cot cu ea,m-a bagat mereu sub masa.

Of,cand ma gandesc la vinetele murate umplute cu varza pe care le aducea in valiza ori de cate ori revenea si borsul rusesc,,,,,nu mai vorbesc ,am gura plina de saliva.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Eu tot din Basarabia sunt, cu tata rus. Deci ai si tu sange de basarabean Cu votka cam asa e...deja ne gandim la proviziile pt nunta cu siguranta se va bea multa votka!!!
La bors rusesc poftesc si eu acum, si tocmai a plecat mama... Puteam sa o rog sa-mi faca...

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:

Olga 35+ David

nepotica mea

Multumesc pt raspuns Nepotica este adorabila. Iti vine s-o mananci de falcute...Felicitari!!!

Olga 35+ David

Multumesc!

nepotica mea

Mergi la inceput

Ia sa-mi spui tu mie,care-i cea mai buna votka ?
Aliona imi aducea mereu votka Standard ,baga paharele in congelator si le umplea cu votka doar atunci cand erau inghetate;))))
Da,as putea spune ca am sange de basarabeanca si sunt mandra de asta!

Citat:

Citat:

Ah Olishka,

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Eu tot din Basarabia sunt, cu tata rus. Deci ai si tu sange de basarabean Cu votka cam asa e...deja ne gandim la proviziile pt nunta cu siguranta se va bea multa votka!!!
La bors rusesc poftesc si eu acum, si tocmai a plecat mama... Puteam sa o rog sa-mi faca...

Olga 35+ David

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Sasha,

Azi e ultima mea noapte cu burtica la compu,cum as avea somn cu o asa noapte speciala?
de dormit voi dormi eu alta data,poate intr-o alta viata ca in asta nu mai dorm de vreo 5 ani!

Lasa agitatele pentru joi dimineata la ora 8,cand voi veti be cafea cu lapte,eu voi fi brodata si cu pitica Sarah in brate.

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Feteloooooor! Nu aveti somnic?????

IONICA iti tinem pumnii sa fie bine. Agitate nu bagam inca, inteleg ca mai asteptam pana pe 26

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICAALEX daca ati sti voi ca mi-ati dat de lucru cu piczo......Am facut si eu niste modificari pe acolo si am pus niste poze. Va multumesc din suflet amandurorade mii de ori. Mie imi place la nebunie ce a iesit.

Mergi la inceput