Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)
Raspunsuri - Pagina 5
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna30 Buna, fetele ,am intrat sa va salutam, eu maine sunt programata pt cezariana, doamne ajuta sa scapam cu bine si bebe sa fie sanatos.Nu pot intra decat dupa ce venim acasa, imi este frica de mor dar sper sa scapam cu bine.Felicitari noilor mamici si multi bebei sanatosi si papaciosi. 38+ |
Un MORCOV de pentru tine!!!
Curaj Inna si nastere usoara!!!!
Gigelica +37 Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
citat din mesajul lui aris26 Joanna - ei, nu ca ma grabesc eu, ar vad ca medicul nu e incantat deloc de ideea de al lasa prea mult in banii lui. mi se pare ca in week-end amandoua o sa fim cu barbecii in bratze. 39+ poze AMR 1 de zile |
Sa ne tii la curent maine..sa nu ne tii pe cuie.
Acuma cum o vrea Domnu numai sa fie sanatosi...dar nu m-as supara in weekend sa FIU CU EL IN BRATE
40+
gigelica20 spune:
Noapte buna fetelor!
Ne vedem maine
Gigelica +37 Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
alina.n spune:
citat din mesajul lui anamariame Stie cineva detalii despre nasterea Simoneipro? Spre rusinea mea, habar nu am, si vreau sa updatez listuta de pe prima pagina. Cred ca mi-a scapat mesajul ei Ana-Maria 35+ AMR 5 saptamani |
imi amintesc ca a scris pe la jumatea cap 98 ,imi pare rau ca nu pot intra eu sa iti dau exact insa imi merge raaaau calc
36+ cu Natalia Maria
Vine barza!
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui joanna27
Sa ne tii la curent maine..sa nu ne tii pe cuie. Acuma cum o vrea Domnu numai sa fie sanatosi...dar nu m-as supara in weekend sa FIU CU EL IN BRATE 40+ |
Inna Doamne ajuta....ne gandim la tine..asteptam vesti.
Nu ai luat nr de tel la una din noi ca sa tinem legatura?
Gigilica nu prea ti-a iesit morcovu...
40+
joanna27 spune:
Tufete va parasesc si eu...le cedez locul "bufnitelor " de noapte Monica si Sasha ..sa nu treceti la alt capitol sa faceti si nani..
Va doresc o noapte super linistita.
40+
curea spune:
Bafta multa Inna30 maine la cezariana, sunt sigura ca totul va fii bine. Ari26 si tie maine la control la fel iti urez bafta. Felicitarile mele cele mai sincere pt chatonel si adee, cred ca acum sunt tare linistite si fericite ca isi pot tine minunea in brate.
Super tare ideea monicai si a sotului ei de a ne ajuta si a ne realiza acea pagina de ghiocei. Felicitarile mele cele mai sincere Alex si Monica!!!
Ce poate iesi din mana unor oameni care au imaginatie si rabdare!!! Jos palaria.
Cristina
Kitty spune:
Am venit iarasi cu vesti, am fost la maternitate si am tinut in brate Ariana miiica-miiica, f mancacioasa, s-au mirat si asistentele de cum sugea de cu spor. Si nu i-a ajuns a continuat masa cu degetele, manecute si tot ce mai prindea .
Adee obosita, extenuata, a mers f greu, a dilatat-o la un moment dat doctorul cu mana. De trei nopti nu prea dormea, de azidimineata de la 4 sau 6 (incep sa amestec lucrurile ) era in sala de nasteri, se nastea pe banda rulanta langa ea, ceea ce nu era de natura sa o linisteasca . Dar a trecut si isi tine puiul in brate , nimic nu se compara cu asta...
Imi pare rau ca vin cu datele pe rand, intre timp am aflat mai multe:
Ariana - 3160 g, 50 cm, scor apgar 9, nastere naturala fara epidurala, 40s+5z
Scorul cred ca e din pricina circularei de cordon sau din pricina semnelor de suprapurtare.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
florinela79 spune:
Pup fetele care au maine cezariana, pentru emotionanta intalnire....
Am facut baita..si bebe e relaxat....
Victor Cristian
Florinela