Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

lorelai pot fi si exceptii, zile bune si zile rele. Va fi bine ai sa vezi.
Fetele cu gemenasi si nu numai azi pe national geografic este un documentar cu sarcini multiple la ora 22.

Micky 31+ +

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelai_lorelai
betty78, tu cum mai stai cu greturile?Eu am inceput cu starea asta de sambata trecuta, cu apogeu noaptea cand mai vomit, de obicei.M+am ingrijorat putin ca ieri si azi nu au fost prezente aceste stari si...ma gandeam eu ca nu e semn bun.Stiti cumva trebuie sa fie permanente , sau mai pot fi si zile bune?
Va sarut pe toate, fara de exceptie![

lorelai

eu sunt doar balonata si cu stare de greata f rar, dar suportabila, iar asta din cauza balonarii. In rest am avut ieri si alalteieri dureri ca la CM, dar daca ma gandesc bine in ultima vreme chiar nu am mai avut nici un simptom de sarcina. Oricum nu trebuie sa aik greturi tot timpul. Cu Mario imi amintesc ca am avut o stare de greata de dimineata pana seara, suportabila, dar care nu a incetat pentru o perioada de 3 luni. A fost horror...scapam de ea, doar daca mancam covrigi si paine si uite asa dupa 3 luni luasem undeva intre 7 si 9 kg - nu imi mai amintesc exact. Deci fiecare sarcina difera.

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bianca pai nu mai alaptezi deja? Ca daca da, se mai poate face ceva...eu am reusit de abia la 3 luni sa il alaptez exclusiv, ca pana atunci ii bagam supliment. Oricum perioada in care l-am readus doar la san a fost f grea pentru amandoi, mai ales ca stiu ca la inceput saracul copil a fost infometat, dar usor usor am inceput sa produc cantitatea de lapte necesara dupa ce beam 2 litrii de ceai de chimen si anason si luam zilnic portia maxima de galactogil...el oricum a fost un mancau de cand s-a nascut....tin minte ca mi-au spus asistentele ca ele nu au mai vazut nou nascut care sa suga 95 de ml, iar la 4 luni tin minte ca am plecat la o petrecere, il alaptasem si ii lasasem mamei mele pt el in jur de 300 de ml lapte muls si i-am spus ca ma intorc cam peste 5-6 ore....dupa 4 ore m-a sunat mama disperata ca Mario plange de foame si ca ea o s aii de-a lapte praf ca nu are ce sa ii faca si a mai baut inca 100 de ml...

Doris sa ai o sarcina usoara

Evy78 dragutza, ma faci sa rosesc toata. Eu doar am invatat pe parcurs de la Sabinei, dar am si citit f mult. Oricum la bebe 2 e alta experienta, iar lucrurile vin de la sine.

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombonique

Este un sentiment ciudat pe care il trec acum. Abia astept venirea lui bb, dar parca imi pare rau dupa burtica.

Bq 36+

Acelasi sentiment l-am avut si eu dupa nastere, imi lipsea burtica. De cate ori treceam prin dreptul oglinzii puneam mana pe burtica, involuntar, si ma intristam putintel. M-am simtit vinovata la inceput dar apoi, discutand cu sefa mea, am aflat ca e absolut normal sa te intristezi, caci in timp ce ai castigat copilasul mult dorit ai inregistrat si pierderea acelei legaturi speciale si unice dintre gravida si fat.

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Betty alaptez, cum sa nu doar ca baiatului nu-i place la sanul stang care e mai mic si curge laptele mai incet. Daca ar fi dupa el ar suge doar la dreptul, nu trebuie sa depuna prea mult efort caci laptele curge de la sine Fiind ca nu vreau sa-l alaptez doar la un san mi-au spus sa-i completez cu formula atunci cand alaptez la stangul. Dupa ce am aflat mai multe despre alaptat am inceput sa beau ceai de chimen si anason si sa folosesc pompa la sanul stang intre alaptari ptr a stimula lactatia. Si se pare ca are efect, laptele vine mai repede si ptr prima data de cand am nascut curge de la sine atunci cand alaptez la celalalt. Daca ai si alte sfaturi le primesc cu mare placere

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Evy, Mani_Bani, sunt aceeasi Cocolyso de pe celalat forum.
Evy te rog cand mai intri pe messenger, da-mi si mie de veste, vreau sa te intreb de cum a decurs fiv la Gynera.

Va doresc sanatate si va imbratisez cu drag!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bq, sunt bine acum. Tocmai am intrat si noi in saptamana 15. Inca nu stim ce suntem - baietel sau fetita - , dar vom afla pe 6 aprilie. La ultima echo nu s-a putut vedea pt ca BB statea cu piciorusele stranse si oricat de multe incercari a facut dr tot nu a reusit sa vada. Oricum, important este ca BB e sanatos, sta cuibarit acolo in burtica si creste.

In saptamanile 5 - 12 a fost un calvar. Nu m-am putut misca din pat, nu puteam manca, nu puteam bea nimic, varsam de vreo 7 ori pe zi, am avut insomnii, pofte, greturi...ce mai...a fost un cosmar, dar cu toate astea multumeam lui DD pe puiutul meau din burtica si ma rugam sa fie el sanatos ca eu indur orice pt cat de mult l-am asteptat si pt cat de dorit este de parintii lui.

Din saptamana 12 parca cineva mi-a luat cu mana toate aceste stari. Am inceput sa mananc, sa ma odihnesc mai bine...in fine e totul ok.

Am primit zilele trecute si rezultatul bitestului: risc scazut.
Ne-am bucurat, dar dr meu recomanda totusi amniocenta pt ca am 35 ani . Voi cere si parerea altui medic.

Saptamana viitoare voi face si triplutest.

Cam atat despre mine si puiutul meu.

Tu mai atat de putin si iti vei tine puiutul in brate.
Ce dragutttt!!! Ce momente!! Ma bucur atat de mult pt tine.

Numai bine iti doresc.
Te pup si iti doresc ca aceste momente sa le traiesti fericita alaturi de toti cei dragi.

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Fetelor, i s-a mai recomandat vreuneia dintre voi amniocenteza chiar daca rezultatul bitestului arata risc scazut, doar pentru ca are 35 ani?

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Hepilica - eu am avut rezultate nu tocmai dragute la ambele teste, si anume la DT risc de 1:106 de SD iar la TT pt. SD risc de 1:249. Am 39 de ani si am refuzat amniocenteza. Am mers pe ecografii care erau perfecte. Copilul este super OK. Nu zic sa faci la fel dar amniocenteza are riscul ei. Eu nu mi-am asumat acel risc mai ales ca auzisem cazuri de pierdere de sarcina ca urmare a amniocentezei copilul fiind OK.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

amzulica, multumesc pt raspuns.

cam pe acelasi principiu merg si eu, tocmai de aceea voi mai consulta si alt medic. nici eu nu vreau sa fac amnio.voi merge strict pe rezultatele de echo - tinand cont si de faptul ca BT arata risc scazut.

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput