Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 7

betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Hello dragutelor Noi azi am fost la eco. Avem 21 de saptamani 4 zile. Baiatul are 529 de grame si fetita are 408 grame. Se pare ca fratiorul i-a furat mancarica. In schimb fetita este mai inalta decat baiatul. Femurul fetitei e cu 8 mm mai mare decat a baiatului. E inalta si supla domnisoara mea. Tot azi le-am luat carucior la pitici. Mie imi place mult si nu cantareste chiar atat de mult. Are 11,4 kg. Daca sunteti interesate il puteti vedea www.dinobebe.ro/detalii/carucior-gemeni-cosatto-you-2/2320/" target="_blank"> Aici. patronii au fost draguti si ne-au lasat sa mergem la ei la sediu pentru a vedea caruciorul inainte sa il cumparam. Raluca nu prea am din fericire probleme cu intaritul burticii asa ca nu stiu ce sa zic. Poate o fi bebe desi e inca mic ca sa il simti unde e. Sper sa fie totul bine si sa nu mai ai probleme Fetelor va pup si va doresc sarcini fara probleme si bebelusi sanatosi. ![]() elena ![]() ![]() ![]() Burtica mea la 17 sapt la Cosulete bebelusi ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
felicitari pentru puisori...sa ai o sarcina usoara in continuare si bebici sanatosi
Iar carutul e belea rau de tot...e super tare...oricum pe mine m-a impresionat pana la lacrimi
Betty78

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Bianca B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty78 Rami73 sa stii ca si Mario plangea f mult dupa alaptat si credeam ca nu s-a saturat, iar la inceput la indicatiile pretioase ale medicului i-am dat si supliment, apoi cam pe vremea in care Mario avea cam 2 luni am ascultat la o fata de pe forum care m-a consiliat si atunci inteles de fapt ce inseamna alaptatul. In primul rand organismul matern produce laptele dupa cerere si oferta, iar daca tu ii dai sa suga putin iar apoi ii bagi completare atunci pierzi lapticul in cateva luni maxim, Betty78 ![]() ![]() www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty imi pare rau ca nu am aflat aceste informatii mai repede (abia sapt trecuta) dar daca, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi mai avea un copilas acum stiu cum sa-l alaptez.
LauraGarner felicitari ptr inimioara

Evy felicitari ptr gemenasi

Many-bani sper ca sangerarile se vor oprii foarte curand

Doris felicitari ptr sarcina

Bombonique inca putin si iti vei tine pruncul in brate

Va doresc tuturor sarcina usoara in continuare si la termen, bebelusi sanatosi si voiosi. Va asteptam cu nerabdare la mamici

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Evy28 spune:
Pishko , da um 12.02, transfer 03.03...scuze,asa intelesesem eu.
ma bucur ca m-ai linistit cu chisturile .am intrebat daca aceasta poate fi cauza ca simt intepaturi si mi-a zis ca da si ca voi mai simti.
si bineinteles ..bate-l de subconstient ,de doua zile , simt intepaturi mai toata ziua , exact in partea ovarului ...si iar ma sperii . off..sper sa trec cu bine .
Betty , esti extraordinara. doamne cate si stii .sunt impresionata .sincer. norocul nostru ca te avem pe aici .
sa iti traiasca minunile . felicitari .
Elenada caruciorul este SUPERB de-a dreptul . iar faza cu brother/sister este geniala .
felicitari si asteptam poze cu bebeii in carucior , cand se vor naste .
Raluca cate saptamani ai draga mea ? scuze dar nu am vazut la semnatura . Eu zic sa stai linistita , Betty ti-a explicat ce sunt . O sa fie bine . Mai trebuie sa si simtim ca suntem insarcinate nu ? ...uite eu ma lupt cu intepaturile ...ca altfel nici nu as stii ca sunt gravi ..a si sanii imi spun in fiecare zi . ...dar e frumos ..e cel mai frumos sentiment din viata mea .
Bianca
Doris cred ca si tu ai gemenasi ....
Evy 6+

pishko spune:
Elena Suuuuper carucior! Ai cautat tu mult timp dar uite ce carut dragalas si util ai gasit! Bravo! Sa-l plimbati sanatosi!
pishko 8+

elenada spune:
Fetelor abia astept sa imi plimb puiutii in caruciotul lor dragut.
Sa dea Dumnezeu sa avem toate niste bebelusi sanatosi si sa ne bucuram de plimbarile in parc cu ei.
Eu ma lupt din greu cu durerile de stomac si cu arsurile. Sunt ingrozitoare. in fiecare dimineata la 5 ma trezesc din cauza durerilor de stomac. Daca ma duc si rontai ceva incep arsurile. Mai am putin si o sa dorm in sezut numai sa ma lase arsurile. Inainte erau doar anumite alimente care imi provocau arsuri acum nu mai conteaza ce mananc ca tot am arsuri.
Cu siguranta nu voi uita cum a fost cand am fost insarcinata.
Dar ce nu indur eu pentru bebelusii mei.
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi si cumintei.
elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

bombonique spune:
Hepilica merci mult! Cum esti? nu mai stiam nimic de tine!
Bianca
Legat de contractii nedureroase, BH, le veti avea mai intense spre sfarsit, cel putin la mine, acum s-au intensificat. Dar nu ma mai speriu. Pt siguranta mai bine luati un no-spa.
Arsuri-hiperaciditate si eu am avut. Dar cand nu mai rezistam luam rennie. ajunsesem sa fiu dependenta de el. Apoi, fara sa-mi dau seama au disparut si astea.
Pot zice ca am avut (si mai am inca) o sarcina minunata.
Am reusit sa dorm! m-am linistit. Sapt viitoare ne apucam de aranjat camera lui bb. Adica mai trebuie montat patutul, ca sa ne obisnuim si noi cu noua "forma" a camerei lui bb.
Vanita mai trebuie procurata, in rest, cam tot. (strictul necesar).
Este un sentiment ciudat pe care il trec acum. Abia astept venirea lui bb, dar parca imi pare rau dupa burtica. In 9 apr voi merge din nou la eco, si atunci vom decide marea zi. Am mai stabilit-o noi, adica 20 apr, dar sa vrea bb sa sta atat. Mergem pe naturala, daca se preteaza, daca nu, cezariana. Sunt f linistita/pregatita pt ambele variante.
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut totul! Parca ieri umblam dupa medicamente si plangem pe coridoarele clinicilor.
Bq 36+

Fragutza spune:
Hello,
Da, am citit despre contractiile BH si m-am gandit initial ca asta ar putea fi. Dureaza insa mai mult de 2 minute si am zis ca poate e bebele. O sa fiu atenta si daca se repeta des o sa merg la medic din nou.
Sarcina are 17 saptamani.
Elena, e super frumos carutul:)!
Va pup,
Raluca

DORIS_71 spune:
betty, Bianca B, si va multumesc ptr. urari.
Elenada super carucioare.
Evy28 ce frumos ar fi sa fie asa cum zici tu. Mi-am dorit mereu sa am 2 copii si asta ar rezolva dar eu am avut de transferat doar un singur embrion si am avut BHCG in ziua 12, 172 deci nu prea mare ca valoare.
bombonique ce n-as da sa ajung si eu in stadiul in care esti tu si sa aranjez camera .
Doris 5+

lorelai_lorelai spune:
elena, felicitari pentru puiutii tai mici si scumpi!
betty78, tu cum mai stai cu greturile?Eu am inceput cu starea asta de sambata trecuta, cu apogeu noaptea cand mai vomit, de obicei.M+am ingrijorat putin ca ieri si azi nu au fost prezente aceste stari si...ma gandeam eu ca nu e semn bun.Stiti cumva trebuie sa fie permanente , sau mai pot fi si zile bune?
Va sarut pe toate, fara de exceptie