Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 9

Evy28 spune:
E o regula cu amnio dupa 35 de ani . o prostie din partea mea . o buna prietena a facut si ea , tot la insistentele medicului . insa prin ce emotii a trecut , numai ea stie saracuta . este totusi i incercare . are un copil perfect sanatos, desi analiza ii iesise un pic marita .
Fetelor ,va pup pe ziua de azi .M-am simtit si eu mai bine , sunt fericita .Mici intepaturi pe ici pe colo, insa stau mai mult in picioare...lucru mare ca pana acum trageam la pat imediat , si la birou chiar am muncit pe rupte .
off...vreau 6 ore. sa vedem ce zice dr .R la intalnire . poate imi da de acum ...eu asa as vrea
Coco, draga mea , ti-am lasat mesaje .E rau ca de la munca nu pot intra (dar pot primi mesaje pe mail la aceeasi adresa) si seara stau pe mess intre 6 si 7.30 ,caci apoi pun ovulul si stau . apoi pe la 9-9.30 mai intru iar .
sper sa ne nimerim . pup
Evy 6+

kineta spune:
Fetelor,voi ati facut analiza pt LISTERIA,eu am facut-o acum o sapt la Medicover-Sinevo din proprie initiativa,nu la recomandarea medicului si asta pt ca ma obseda ca am mancat branza Feta mai multa,si am inteles ca este interzisa in sarcina.MI-a iesit valoarea 1/8 iar val de referinta spune ca prezinta semnificatie clinica titrurile mai mari de 1/32,si ca detectarea unor cresteri semnificative de 4 ori ,la examinarea a 2 probe recoltate la un interval de 2-3 sapt. arata infectia curenta. CAND am facut analiza in 2007 pt dosar fiv,mi-a iesit negativ,dar acum vad ca au schimbat val. de referinta. CE parere aveti?27+

Fragutza spune:
Hello,
Kineta, n-am repetat nicio analiza dupa ce am ramas insarcinata. Insa inainte de fiv am tot avut experiente neplacute cu rezultate aiurea de la clinici private. Pana la urma am ajuns la Fundeni si au fost ok rezultatele.
So, daca ai dubii cu analiza, ai putea s-o repeti in alta parte.
Raluca

elenada spune:
Kineta eu am facut analiza pentru listeria la Medlife si pe rezultat scrie doar negativ iar la intervalul de referinta scrie tot negativ.
Pentru toxoplasmoza rubeola au intervale de referinta dar la listeria am doar negativ si atat.
Mai bine repeta analiza la alt laborator asa penrtu linistea ta desi acolo zice ca ce trece peste 1/32 e periculos iar tu ai 1/8 desi e ciudat tare si nu prea inteleg ce e cu cifrele astea.
Repeta pentru linistea ta. Bafta multa.
elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

hepilica spune:
Kineta, eu am facut lysteria MedLife si intr-adevar nu se da un interval de referinta valoric.
Parerea mea este sa repeti analiza si intr-un alt centru.
Fetelor eu ieri am aflat ca voi avea...[b]O FETITA!![/b]
h. 15+
multumesc lui DD

kineta spune:
AM inteles fetelor,maine oricum merg la medic si il intreb daca este necesar sa o repet,va pup pe toate27+

pishko spune:
Hepilica Sa-ti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si voi pe langa ea si sa va bucurati de ea mereu!
pishko 8+

elenada spune:
Hepilica sa iti traiasca domnisoara sa fie sanatoasa si norocoasa toata viata si sa se nasca la termen.
Fetelor de vreo doua zile simt uneori niste intepaturi usoare intre bazin. Parca sunt mai mult situate in dreptul anusului. E posibil sa fie contractii? Poate ca am pus o intrebare stupida dar chiar nu ma pricep.
elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

betty78 spune:
Am fost ieri la eco, iar bebelusul nostru are 1.56cm si exact 8 saptamani incheiate. imi amintesc ca Mario pe vremea asta era cu mult mai mare....asa ca poate de data aste este o fetitza. In rest nu mai am nici un simptom, am scapat si de balonare dupa ce am bagat 2 herbolax si azi o sa mai bag o doza. Ahh si am uitats a va spun: in sfarsit avem voie sa
Hepilica felicitari pentru domnisorica. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Betty78 8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Fetelor de vreo doua zile simt uneori niste intepaturi usoare intre bazin. Parca sunt mai mult situate in dreptul anusului. E posibil sa fie contractii? Poate ca am pus o intrebare stupida dar chiar nu ma pricep. elena ![]() ![]() ![]() Burtica mea la 20 sapt la Cosulete bebelusi ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
alea sunt contractii intradevar....ami bine mai faci ovizita la medic sa vezi cam cum stai cu colul
Betty78

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario