Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

elena alea nu sunt contractii. Din ceea ce simt eu contractiile nedureroase le simti atunci cand se intareste burta, mai mult jos. Contractiile dureroase le simti ca la menstruatie. Vei face diferenta mai tarziu intre contractii si sughitul bebelusilor, care se simte tot jos, ai sa vezi.
hepilica felicitari pentru fetita.

Micky 32+ +

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Burtica nu mi se intareste. Intepaturile sunt scurte si nu foarte dureroase. e ceva fulgerator.
Bety sambata am facut eco si totul era in regula. Colul era ok. De atunci am stat numai in pat asa ca nu cred ca ar fi putut fi afectat colul.
Vineri merg iar la spital dupa concediu si il intreb pe doctor. O sa zica ca o iau razna.
Mi-am pastrat calmul cand sangeram de mama focului si acum cand nu mai sunt probleme eu o iau razna.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Burtica nu mi se intareste. Intepaturile sunt scurte si nu foarte dureroase. e ceva fulgerator.
Bety sambata am facut eco si totul era in regula. Colul era ok. De atunci am stat numai in pat asa ca nu cred ca ar fi putut fi afectat colul.
Vineri merg iar la spital dupa concediu si il intreb pe doctor. O sa zica ca o iau razna.
Mi-am pastrat calmul cand sangeram de mama focului si acum cand nu mai sunt probleme eu o iau razna.

elena +22
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

deci daca sunt dureroase sunt contractii...oricum trebuie urmarit dacas e intareste si burtica odata cu ele. Eu nu prea am avut, dar oricum daca acum cateva zile era ok atunci sunt doar dureri date de ligamentele uterului care creste

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Sper sa fie doar ligamentele. Eu am dureri mari de bazin. Poate de acolo mi se trage.
Am citit intr-o carte despre sarcina ca pot aparea uneori contractii dar la o varsta mai inaintata a sarcinii si de atunci ma apucat nebuneala.
Cred ca cea mai buna solutie e sa nu mai citesc nimic legat de sarcina ca la mine autosugestia functioneaza din plin.
Mai bine ma bag la somn decat sa ma gandesc la prostii.

elena +22
Cosulete bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Salut fetelor va pup .

eu de doua nopti nu pot dormi . am numai vise extrem de urate . nici nu le povestesc de frica . nu mai stiu ce sa fac . sunt zombi . mi-e frica sa dorm ca sa nu mai visez ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Multumesc mult pentru urari. Sunt foarete fericita.
Nu-mi vine sa cred. Fetele care au trecut prin acest eveniment cand medicul le spune ce vor avea , stiu ce sentimente te incearca. Mi-au dat lacrimile... A fost un moment atat de special.

Sper sa nu va fi suparat ca am dat buzna pe forumul vostru. Eu am ramas insarcinata natural dupa 6 ani de incercari, 2 fiv si 1 et esuate. M-am indreptat catre voi caci aici ma regasesc. La capitolul "mamici de sept-oct" toate fetele au ramas insarcinate foarte usor, sunt chiar la al-2-lea, al-3-lea copil, unele chiar nu stiu cum au ramas insarcinate sau cand... Ce mai, un alt film, frumos ce-i drept, dar nu sunt de acolo... Eu aici cu voi m-am regasit si aici am si cunostinte mai vechi...

ufff, sunt atat de fericita ca imi vine sa deschid geamul si sa strig asta taaaare sa ma auda si vecinii si toata lumea....

salutari tuturor!!!!!

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Evy Cosmarurile sunt normale in timpul sarcinii. Stai linistita si nu te ingrijora ca nu inseamna nimic. Si eu visez toate prostiile dar asa se intampla tuturor gravidutelor. Si cred ca mai cu seama celor ca noi care au facut ceva eforturi sa obtina o sarcina. Si cred ca si fetele pot sa confirme lucrul asta.

Eu zic usor si sa te odihnesti cat mai mult ca face bine la bebei.

pishko 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy28, in aceasta perioada visele sunt influentate de hormoni.
Si eu am avut cosmaruri, iar in aceasta perioada este oarecum explicabil tinand cont de temerile pe care le avem, de schimbarile majore ale organismului, ale vietii cotidiene (activitate, viata de cuplu...etc). In aceasta perioada sunt schimbari majore in intreaga viata a femeii. Pe de alta parte, visele nu sunt semnale premonitorii.

Nu te ingrijora. Multe femei insarcinate trec si prin aceasta incercare.

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elena- intepaturi am si eu zilnic, dar in zona de sub buric, in dreapta sau in stanga, depinde, plus din cand in cand o durere ca o presiune,mai ales la ridicarea de pe scaun si la asezare, dar am inteles ca ambele sunt de la uter si de la ligamente; n are rost sa te sperii si ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine; eu azi trebuie sa merg la dr. Ion, ca am programare la cab. particular si desi n am inca morfofetala trebuie sa merg pt. ca am o secretie mai abundenta de vreo luna, si vreau sa vad ce i cu ea;

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.20 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Moniland si Kineta va multumesc ca va-ti gandit la mine dar nu mai am timp de net.Am fost internata 3 saptamani cu pauze intre elept ca am inceput sa facem dexa pt dezvoltarea plamanilor fetitelor,mi s-a scurtat colul,si am cotractii nedureroase .Dr. meu ie foarte atent cu mine .Apoi cumparaturile,camera fetelor,etc.Fetelor ce ma sfatuiti voi sa le i-au la fete caruciorul de la Domino ,ir roz moviu.Care aveti timp va uitati va rog ca-s tare nehotarata.Ma mai atrage si modelul nou de la peg perego .In Italia mi l-a gasit fratele meu la 1700 lei noi.Ie stil trenulet dar se pot pune si fata in fata

Va felicit din suflet pe noile gravidute si pe noile mamici

Apropo numai burtoiul ie de mine .Am pus doar 12 kg.De la 52 la 66. Fetele mele sunt foarte bine chiar arata ecografic mai mari cu 4-5 zile.

Va pup pe toate ,sarcini usoare si la termen.Dupa parerea mea mai am 4 maxim 5 saptamani si o sa nasc.Daca va fi si mai mult foarte bine.

31+

Mergi la inceput