Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna dimineatza fetelor

Cineva zicea mai adineauri ca se simte mai aproape de voi pentru ca voi ati luptat pentru o sarcina foarte mult ,decat de fetele care au ramas cand au vrut cum au vrut si usor,care nu stiu ce-i aia esec sau rateu sau internare pentru amenintare de avort....eu ma bucur pentru cele care nu au probleme si palng cand aud de necazurile unei alte femei.
Si eu ma simt mai apropiata de voi pentru ca toata sarcina mea e o luopta catre final catre 38 saptamani,catre o fetitza sanatoasa.

Ieri am fost la eco...suntem in continuare fetitza....270 grame la 19s si de la una la 6 zile.. toate la locul lor...e capoasa ca mine.... radea si medicul ca seamana leit cu mine...dar si sotul meu are ditai capalaul...niste caposi...eu cand m-am nascut aveam ditai capul de au zis ca-s baiat......nu erau ecografe pe atunci....
E relativ cumintica....face tot ce ii cere doctoritza....se juca si s-a intors cu fundu` la noi,si-a aratat putzulica.....a pozat ca o domnisoara...e o alintata deja..simt eu.......
tot ce vreau e sa fie sanatoasa.Mai grasutza mai slabutza nu conteaza....desteapta va fi oricum ca are cu cine semana.....hop si eu ca cioara cu puiul ei,ca doar laudatorii mei sunt in concediu....si tre` sa le tina cineva locu` nu?

va pup pe toate cele care va pregatiti sa dati nastre la minuni...si pe cele care le aveti....

Mada 19+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun gasit fetelor!!! Am fost si inca mai sunt racita. De faza urata cu temperatura si nopti nedormite sper sa fi trecut. Nu am intrat deloc pe net si ma bucur cand va citesc ca sunteti bine.

Hepilica,felicitari pentru Fetita!!!!
Sima, imi place mai mult Inglesina decat Peg perego. Dar spune-mi te rog, la varianta aceasta cu un copil in fata si unul in spate, cum ii asezi cand sunt mai mari, ca sa vada amandoi in fata?. Fetita din spate vede de fetita din fata, sau privelistea ei e doar in lateral?
Eumada, bravo fetitei capoase! E mare deja

De abia astept sa le vad si eu ca nu am mai fost la eco din 12 martie. Si mi-a zis ca urmatorul eco peste 6 sapt. Zic asistentei sa ma programeze peste 6 sapt si imi zice ca va fi in 30 apr. Am acceptat programarea pe 29 aprilie fara sa verific daca atunci vor fi 6 sapt. Azi dimineata la povesti cu sotul ne pica fisa ca de fapt atunci se vor face 7 sapt de la eco precedent. Asa ca sun sa ma reprogrameze mai repede

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

A, si cel mai important pentru mine e ca azi intru in sapt 24 de sarcina . Acul de la cantar imi arata + <5kg. Cu raceala asta am slabit un picut, dar fetitele sunt jucause si asta ma bucura.
Cea din stanga e mai iute si a inceput sa ma accepte ca partener de joaca. Nu se mai retrage cand pun mana si misca. Asa ca am numito "dulcineea", iar cea din dreapta ca e mai cumintica, finuta..., i-am zis "fitosica". Cand a auzit sotul meu mi-a zis sa le pun nume normale si sa nu le mai zic asa, dar de unde nume de fetita ca tot nu am gasit.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

moni, ce simpaticuta esti cu "numele" fetitelor..hi,hi..

h.

15+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SIMAma bucur ca esti bine,ca sunteti bine,si eu am contractii nedureroase ,adk mi-se intareste burta ,dar stiam ca sunt normale,s-a scurtat colul tau f mult? Despre carucior nu stiu ce sfat sa-ti dau,pt ca si eu ma tot uit,eu as vrea un carucior sa stea copii unul langa altul ,nu unul in fata altuia,dar e greu sa ne decidem,oricum mai e timp.DAR toata lumea ISI COMANDA CARUCIOARE ONLINE?? PT ca si eu am fost in vre-o 2 magazine f cunoscute si nu prea aveai ce sa vezi,deci cred ca ramane varianta online,eu una nu am apelat niciodata la aceasta metoda,dar cred ca functioneaza bine. MONI ma bucur ca esti ok

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hepilica, felicitari pt fetita! sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Si eu am simtit acelasi lucru la "mamicile aferente mie"! La fel, multe au ramas gravi fara sa stie, etc. Plus ca sunt la al 2-lea al 3-lea bb, cum ziceai si tu!
Moni, ma bucur ca ti-ai mai revenit, si ca bb-lusele sunt bine si fericite! (de voi ce sa mai zic)
Sima ce fetite mari ai!
Eumada sa stii ca si baietelul meu e capos rau! (hi, hi, hi)
daria secretia e normal sa se intensifice cu inaintarea sarcinii.. atata timp cat e curata si "frumos mirositoare" e ok! consulta totusi un dr!

Bq 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

elenada, intepaturi amortite si eu am avut in zona anusului cam prin saptamana 17 si s-au dovedit ar fi de la hemoroizi...

hepilica, felicitati pentru sa creasca mare si sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen !!!

dariaioana, secretie abundenta a aparut si la mine cam prin saptamana 17, mi-am facut un examen de secretie si totul a iesit bine... se pare ca-i normala o secretie mai abundenta de la saptamana 18 in sus, nu-ti face griji ...

eumada, felicitari pentru fetita ta, important e sa fie sanatoasa, se pare ai trecut cu bine peste obstacolele de pana acum...

Astept si eu cu nerabdare morfologia de 20 saptamani, am programare sambata la dr Pop si sincer am emotii mari ...micuta mea avea 250 gr la 18s si 2z... si e o zvapaiata rau de tot ...

Klu 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna mamici si viitoare mamici!

Ne primiti si pe noi?
Azi, de ziua mea, am primit cel mai frumos cadou, o sa avem Acum ma rog la DD, sa crestem mari, sanatosi si sa ajungem cu bine, la termen!
Valoarea bhcg in 25 martie a fost de 304,5, iar pe 27 martie a fost de 719,3.
Fiv-ul 1, l-am facut la Gynera cu Dracea si Dascalescu.

Datele mele sunt:
DN-01.04.1980
ET- 16.03 cu blastocisti
DPN- nov 2009

Va pup si va doresc sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi!

5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Dear Bambie Felicitari pt gemenuti!! si La multi ani!! Chiar ca ai primit cel mai frumos cadou de ziua ta!

Ayda 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dear_bambie, felicitari pt reusita!ma bucur mult ca inca una din vechile aspirante de Constanta o sa fie mamica, si inca de gemeni! nu stiam ca ai facut FIV, dar, recunosc, n-am mai intrat pe la Aspirante de ceva timp.. Iti doresc sarcina usoara si bebei sanatosi !

Moni, inteleg ca esti pe urmele lui Don Quijote?!

Sima1, ma bucur ca sunteti bine! mai ai tare putin! iti doresc de pe acum nastere usoara, recuperare rapida si bebeluse sanatoase si cuminti!

tuturor burticilor!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput