Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Evy felicitari pentru gemenasi. Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara. Cat ai avut tu Bhcg si in zi ti l-ai facut? ET l-ai facut cu ce fel de embrioni - 48h, 72h sau 5 zile?

Doris felicitari pentru sarcina. Sa fie usoasa si sa ai o nastere usoara si un bebic sanatos si mancacios

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

saru 'mana Betty
doamne ajuta

am facut ET la 5 zile cu blastocisti . in ziua 9 de la ET am avut 216 betahcg-ul .
ceva imi spunea ca sunt amandoi acolo . si sotul in spunea mereu ca el e sigur ca sunt amandoi .si asa a fost .

am fost extrem de fericita cand am vazut doua ghighilici mici pe eranul ecografului .am plans .sunt 2 frumosi ...desi abia am vazut 2 saculeti . doctora zicea ca se intrevad firisoare albe , insa
abia asteptam sa mergem peste 2 saptamani la eco sa auzim si inimioarele .

p.s. multumesc din suflet tuturor pt ajutor.deja ma simt mai bine cu problema mea.... am rezolvat . nu ma gandeam ca poate exista asa ceva . doamne ajuta ca mari emotii am avut . acum ma doare mijlocul de la ce pozitii am luat azi noapte si asta seara de durere si de emotii , dar pana maine sper sa treaca.

Evy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Evy felicitari pentru gemenasi. Sarcina usoara si la termen iti doresc si bebei sanatosi. Eu am scapat de constipatie cu ajutorul magneziului. Dupa et in austria mi-au dat sa iau cate 2 tablete de magneziu efervescent ca sa scap de constiptie si a functionat. In tara am cumparat magneziu tablete pt ca la noi cel efervescent are multe e-uri in el si nu mai am probleme cu constipatia. Inainte eram termina cu zilele nu ieseam.

Many bany iti doresc multa sanatate tie si bebelusului tau. M-au chinuit si pe mine hemoragiile mult timp dar pana la urma am reusit sa scapam cu bine de ele. Iti tin pumnii sa fie bine si la tine.

pupici la burtici

elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Multumesc mult Elenada .

Fetelor abia astept sa ajung si eu sa am la semnatura 38+ si sa fug la spital .

La vreuna dintre voi , v-a fost redus programul de munca la 6 ore ?
medicul meu de familie , mi-a scris pe adeverinta ca se recomanda . sa vedem ce zice si dr gineco cand merg la el .

Evy 6+

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca dupa punctie am ramas cu doua chisturi pe ovar .am inghetat cand am auzit
doctora mi-a spus ca nu va influenta cu nimic sarcina si ca se vor retrage .

a mai avut cineva acesta problema ? cam la cat timp s-au resorbit ?

va pup si distractie maxima in acest weekend

Elenada ,acum am vazut si eu pozele tale de la 17 sapt..sunt superbe si impresionante.

Evy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Evy Si mie la primul eco la care mi-a confirmat sarcina mi-a gasit 2 chisturi de 4.2 si 5 cm pe ovarul drept. Si tot asa am primit raspuns si de la clinica si de la dr meu ca sunt resturi de la stimulare si ca se retrag de la sine. Dupa 10 zile la urmatorul eco le-a masurat si scazusera cu aproape 1 cm. Deci s-a verificat. Stai linistita ca e in regula. gemenasi dragalasi si mamica fericita

pishko 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Evy cand a fost data transferului la tine? Cred ca tu ai dat data UM in loc de ET si trebuie corectat pe listuta sau ma insel?

pishko 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Evy eu am reluat serviciul acum 2 zile dupa 2 luni de pauza si am program de 6 ore. Am luat de la medic o recomandare pentru reducerea programului si atat.

Am scapat, slava Domnului de sangerari de vreo 2-3 saptamani si ma simt mai bine,mai tonica. Acum cu serviciul o sa vad, sper sa pot rezista si sa nu mai dau iar de necazuri.

Acum am alt stres:) noaptea, sau ziua cand stau intinsa in pat mi se intareste burtica, nu toata, numai o parte:), de cele mai multe ori i partea stanga. Nu simt nicio durere ci simt doar cand pun mana. Daca ma ridic din pat si ma misc putin nu mai e tare.
Am intrebat dr si mi-a zis ca dac-as avea contractii as simti si ceva durere.
Mai simte cineva asa?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor
Noi azi am fost la eco. Avem 21 de saptamani 4 zile. Baiatul are 529 de grame si fetita are 408 grame. Se pare ca fratiorul i-a furat mancarica. In schimb fetita este mai inalta decat baiatul. Femurul fetitei e cu 8 mm mai mare decat a baiatului. E inalta si supla domnisoara mea.
Tot azi le-am luat carucior la pitici. Mie imi place mult si nu cantareste chiar atat de mult. Are 11,4 kg. Daca sunteti interesate il puteti vedea www.dinobebe.ro/detalii/carucior-gemeni-cosatto-you-2/2320/" target="_blank"> Aici. patronii au fost draguti si ne-au lasat sa mergem la ei la sediu pentru a vedea caruciorul inainte sa il cumparam.

Raluca nu prea am din fericire probleme cu intaritul burticii asa ca nu stiu ce sa zic. Poate o fi bebe desi e inca mic ca sa il simti unde e. Sper sa fie totul bine si sa nu mai ai probleme

Fetelor va pup si va doresc sarcini fara probleme si bebelusi sanatosi.

elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit!

Evy eu am reluat serviciul acum 2 zile dupa 2 luni de pauza si am program de 6 ore. Am luat de la medic o recomandare pentru reducerea programului si atat.

Am scapat, slava Domnului de sangerari de vreo 2-3 saptamani si ma simt mai bine,mai tonica. Acum cu serviciul o sa vad, sper sa pot rezista si sa nu mai dau iar de necazuri.

Acum am alt stres:) noaptea, sau ziua cand stau intinsa in pat mi se intareste burtica, nu toata, numai o parte:), de cele mai multe ori i partea stanga. Nu simt nicio durere ci simt doar cand pun mana. Daca ma ridic din pat si ma misc putin nu mai e tare.
Am intrebat dr si mi-a zis ca dac-as avea contractii as simti si ceva durere.
Mai simte cineva asa?

Raluca

se numesc contractii Braxston si sunt nedureroase, iar uterul se pregateste in vedere nasterii de mai tarziu:
Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul.

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput