Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Legat de progesteron injectabil eu am facut 3 filole, cumparate din Austria. Se numeste Proluton. Cred ca trebuie reteta.
Eu am procurat de la farmacia clinicii din Wels. Adresa pe prima pagina, daca ajuta la ceva, sau fetele care merg in Austria.
Imi pare rau, dar altfel nu stiu cum pot ajuta.
Eu ma simt f rau azi.
Nu pot sta in picioare. Parca ma sfarsesc. Nu pot nici sa dorm. Sunt ca drogata.
A mai trecut o saptamana totusi!

Bq 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bq, esti atat de aproape...de marea intalnire....

Iti doresc sanatate si sa fie totul bine pana la capat, iar BB sa fie sanatos si voinic.

h.

14+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna

tin pumnii stransi pt many_bani sa fie bine . doamne ajuta sa fie bine.

multumesc din suflet pentru felicitari . nu va inchipuiti cat sunt de fericita . am presimtit intr-adevar ca sunt 2 si iata ca asa a fost .

Pt listuta :um12.02,dpn28.10,gynera

Am crezut sa mor azi noapte .nu glumesc. Am fost foarte constipata. si abia am iesit cu supozitor cu glicerina .Insa foarte greu, mi-a fost rau ,transpiratii, dureri nu va pot descrie .Abia am iesit ,plangand si rugandu-ma mereu sa fie bine copilasii mei si ma strangeam ca sa nu presez . acum sunt terminata la popou

Sper sa fie bine ,si sa nu fie nici o problema. Daca doamne fereste era ceva ,sangeram cred.... eu cred ca sunt bine copilasii mei .

Off acum mi-am luat de la farmacie Duphalac .este permis in sarcina si chiar indicat .
daca aveti probleme , ceea ce nu va doresc il puteti folosi cu incredere.

Evy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Evy felicitari, chiar ma bucur ca te-am gasit ca pe celalat site nu ai mai scris.
E nemaipomenit ca sunt gemeni, Doamne ce bucurie, iti amintesti ce ingrijorata erai......dar acum gata, sarcina usoara si bb sanatosi!
Referitor la Mani Bani, eu pot sa aduc orice medicament, pt ca lucrez in import-exp, deci spuneti-mi cum sa iau legatura cu ea sau ce e de facut.
Sper sa ajung sa scriu si eu aici, deocamdata ma ofer ajutor pt adus medicamente.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Coco ......nu imi vine sa cred . ce faci iubita ?
te pup .
hai ca vreau sa aud vesti bune si de la tine .

Evy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Evy - eu am avut probleme mari cu constipatia, am zis la un moment dat ca voi naste pe WC. Am rezolvat cu prunele deshidratate de la Metro. Vezi ca le mai poti gasi si prin benzinariile de la Lukoil. Este punga verde si costa in jur de 250 de mii 200 g. Au fost singurele care au dat randament. Duphalac-ul prescris de d-na dr. Dracea n-a avut nici un rezultat decat balonare.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Off Amzulica .
problema mare constipatia asta . mie mi-e o frica de mor . acum mi-e groaza sa merg la baie
multumesc mult pentru sfat .

Evy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Evy Doamne fereste, fetita! cum sa se intample asa ceva! N-are nici o treaba! Stai linistita! parerea mea este sa bei si multa apa daca poti caci asta te ajuta f mult impreuna cu celelalte solutii pe care ti le-au recomandat fetele.

Bombonique hai ca mai ai putin... Sper sa-ti revii sa te simti mai bine

pishko 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele, va mulumesc din suflet pentru ajutor. Eumada nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru tot, insa acum sunt mai bine si ca rezerva am gestone ptr. situatii urate. Sangerari masive nu au mai fost,cateva zile au mai ramas cateva pete pe hartia igenica.Si acum vestea cea buna, ieri am fost la echo, am trecut prin mari emotii pana a tipat dr. la mine, este bineeeeeeee, am plans. Este cu 3 zile mai mare, colul lung si inchis. Mi s-a facut fisa fe gravida cu tot ce am de facut, ca analize, pana la sfarsit, acum am primit un pogon de analize de facut.
Evy cred ca am facut confuzie cu ID lui Coco, nu este aceesai persoana cu Coco de pe celalalt forum, sau poate ne spune ea.
Asa ca stau in pat, ma chinui cu greturi, dar sunt foarte fericita.
Inca o data va multumesc si va pup.

Mergi la inceput

Pishko draga mea ,off ,multumesc din suflet ca m-ati linistit . chiar mi-era frica pt bebelusii mei .

doamne ajuta ,acum o sa incerc sa merg la baie .sper sa imi revin. am luat sirop , iaurt cu cereale , am mancat portocala si sotul mi-a luat prune.
am gasit la Metro ,ca e aproape de noi .(merci mult Amzulica)
acum sper sa rezolv .

Many - eu am facut anul trecut fiv la Mnl , si Cocolyso la fel ,cu ceva timp inaintea mea daca nu ma insel.-2saptamani sau asa ceva -ambele fara reusita .

ma asteptau gemenasii anul acesta

Evy 6+

Mergi la inceput